Pesto met basilicum en walnoten

Pesto


Pesto met basilicum en walnoten Een heerlijke pesto die makkelijk zelf is te bereiden. De meeste kant en klare pesto’s bevatten een of meerdere ongewenste toevoegingen. Om er zeker van te zijnMeer lezen…

Bereidingstijd:

november 7, 2020


Linzenpasta met spinazie

Linzenpasta


Linzenpasta met spinazie Linzenpasta kunt u op dezelfde wijze bereiden als de reguliere pasta. Linzen behoren tot de peulvruchten. Ze zijn rijk aan vezels en mineralen. Vezels zijn belangrijk voor de gezondheid van de darmen. LinzenMeer lezen…

Bereidingstijd:

november 1, 2020


Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel

Pompoenbrood


Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel Pompoenbrood is één van de vele recepten die bereid zijn met pompoen. Pompoen is een echte herfstvrucht welke zeer veelzijdig is en rijk aan vitamine A, CMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 25, 2020


Avocado met ei uit de oven met salade

Avocado met ei


Avocado met ei uit de oven met salade Avocado met ei is een heerlijke combinatie en makkelijk te bereiden. De avocado vindt zijn oorsprong in Mexico en kan bruin, donkergroen en bijnaMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 18, 2020


Vegetarische spaghetti met broccoli

Vegetarische spaghetti


Vegetarische spaghetti met broccoli Een heerlijke vegetarische spaghetti bereid met kaas. Het is goed om zeker 2 keer per week geen vlees of vis te eten. De mens heeft vlees en visMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 11, 2020


Kokoscake gezoet met vijgen of dadels

Kokoscake


Kokoscake met vijgen of dadels Deze kokoscake valt zeer in de smaak bij iedereen die van kokos houdt. Kokosmeel is ideaal om mee te bakken. Het is glutenvrij en kan in veelMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 3, 2020


Mosterdsoep met pastinaak en prei

Mosterdsoep


Mosterdsoep met pastinaak en prei Deze mosterdsoep is een heerlijke soep met verse groenten. Pastinaak bevat veel koolhydraten en is om die reden geschikt als vervanger voor de aardappel. Pastinaak heeft veelMeer lezen…

Bereidingstijd:

september 25, 2020


Pastinaak rösti’s met knoflook

Pastinaak


Pastinaak rösti’s Pastinaak is zeer geschikt als vervanger voor de aardappel. De witte wortel bevat veel koolhydraten die we ‘langzame koolhydraten‘ noemen. Dit wil zeggen dat de glycemische index niet hoog is.Meer lezen…

Bereidingstijd:

september 18, 2020


Kaasstengels maken met amandelmeel

Kaasstengels


Kaasstengels maken met amandelmeel Kaasstengels worden veelal bereid met bladerdeeg. Bladerdeeg bevat tarwebloem. Tarwebloem is niet het meest gezonde meel. Met tarwe is in de loop der jaren teveel geknoeid waardoor hetMeer lezen…

Bereidingstijd:

september 12, 2020


Zoete aardappelsalade met linzen

Zoete aardappelsalade


Zoete aardappelsalade met linzen Linzen zijn vetarm en rijk aan eiwitten. Daarnaast bevatten ze meervoudige koolhydraten, vitaminen B, calcium, magnesium, ijzer, kalium en zink. Ze bevatten ongeveer 4 keer zoveel vezels danMeer lezen…

Bereidingstijd:

september 8, 2020


Portobello gevuld met courgette en tomaat

Portobello


Portobello gevuld met courgette en tomaat De portobello is een reuze kastanjechampignon. Deze paddenstoel is uitermate geschikt om te vullen. Paddenstoelen zijn vezelrijk en bevatten veel eiwitten. Omdat ze eiwitrijk zijn wordenMeer lezen…

Bereidingstijd:

september 6, 2020


Stoofpotje maken met linzen op Marokkaanse wijze

Stoofpotje maken


Stoofpotje maken met linzen op Marokkaanse wijze Linzen zijn peulvruchten en een bron van eiwitten. Ze bevatten ongeveer 4 keer zoveel vezels dan zilvervliesrijst. Vezels kunnen bijdragen aan het behoud van gezondeMeer lezen…

Bereidingstijd:

augustus 31, 2020


Page 15 of 25