Pesto met basilicum en walnoten

Pesto met basilicum en walnoten Een heerlijke pesto die makkelijk zelf is te bereiden. De meeste kant en klare pesto’s bevatten een of meerdere ongewenste toevoegingen. Om er zeker van te zijnMeer lezen…
Bereidingstijd: 20 min
november 7, 2020
Linzenpasta met spinazie

Linzenpasta met spinazie Linzenpasta kunt u op dezelfde wijze bereiden als de reguliere pasta. Linzen behoren tot de peulvruchten. Ze zijn rijk aan vezels en mineralen. Vezels zijn belangrijk voor de gezondheid van de darmen. LinzenMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
november 1, 2020
Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel

Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel Pompoenbrood is één van de vele recepten die bereid zijn met pompoen. Pompoen is een echte herfstvrucht welke zeer veelzijdig is en rijk aan vitamine A, CMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
oktober 25, 2020
Avocado met ei uit de oven met salade

Avocado met ei uit de oven met salade Avocado met ei is een heerlijke combinatie en makkelijk te bereiden. De avocado vindt zijn oorsprong in Mexico en kan bruin, donkergroen en bijnaMeer lezen…
Bereidingstijd: 40 min
oktober 18, 2020
Vegetarische spaghetti met broccoli

Vegetarische spaghetti met broccoli Een heerlijke vegetarische spaghetti bereid met kaas. Het is goed om zeker 2 keer per week geen vlees of vis te eten. De mens heeft vlees en visMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
oktober 11, 2020
Kokoscake gezoet met vijgen of dadels

Kokoscake met vijgen of dadels Deze kokoscake valt zeer in de smaak bij iedereen die van kokos houdt. Kokosmeel is ideaal om mee te bakken. Het is glutenvrij en kan in veelMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
oktober 3, 2020
Mosterdsoep met pastinaak en prei

Mosterdsoep met pastinaak en prei Deze mosterdsoep is een heerlijke soep met verse groenten. Pastinaak bevat veel koolhydraten en is om die reden geschikt als vervanger voor de aardappel. Pastinaak heeft veelMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
september 25, 2020
Pastinaak rösti’s met knoflook

Pastinaak rösti’s Pastinaak is zeer geschikt als vervanger voor de aardappel. De witte wortel bevat veel koolhydraten die we ‘langzame koolhydraten‘ noemen. Dit wil zeggen dat de glycemische index niet hoog is.Meer lezen…
Bereidingstijd: 20 min
september 18, 2020
Kaasstengels maken met amandelmeel

Kaasstengels maken met amandelmeel Kaasstengels worden veelal bereid met bladerdeeg. Bladerdeeg bevat tarwebloem. Tarwebloem is niet het meest gezonde meel. Met tarwe is in de loop der jaren teveel geknoeid waardoor hetMeer lezen…
Bereidingstijd: 60 min
september 12, 2020
Zoete aardappelsalade met linzen

Zoete aardappelsalade met linzen Linzen zijn vetarm en rijk aan eiwitten. Daarnaast bevatten ze meervoudige koolhydraten, vitaminen B, calcium, magnesium, ijzer, kalium en zink. Ze bevatten ongeveer 4 keer zoveel vezels danMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
september 8, 2020
Portobello gevuld met courgette en tomaat

Portobello gevuld met courgette en tomaat De portobello is een reuze kastanjechampignon. Deze paddenstoel is uitermate geschikt om te vullen. Paddenstoelen zijn vezelrijk en bevatten veel eiwitten. Omdat ze eiwitrijk zijn wordenMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
september 6, 2020
Stoofpotje maken met linzen op Marokkaanse wijze

Stoofpotje maken met linzen op Marokkaanse wijze Linzen zijn peulvruchten en een bron van eiwitten. Ze bevatten ongeveer 4 keer zoveel vezels dan zilvervliesrijst. Vezels kunnen bijdragen aan het behoud van gezondeMeer lezen…
Bereidingstijd: 60+ min
augustus 31, 2020
Page 15 of 25

