Evenementen

We bieden diverse evenementen aan waar u de benodigde kennis en vaardigheden aanleert om een gezonde levensstijl in de praktijk te brengen. Ook komt u in contact met andere deelnemers die samen met u een reis maken naar een blijvend gezonde levensstijl*. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Supermarkt Safari

How2behealthy werkt samen met de Albert Heijn, die het breedste en meest gezonde productaanbod heeft. Wij geven supermarktsafari's binnen diverse lokale Albert Heijn supermarkten. Wij leren u tijdens deze rondleiding, hoe u etiketten moet lezen en welke producten vooral wel en niet passen in een gezonde levensstijl. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

L€ 19,95
Datum: 29 juni 2023
Tijd: 18:30
Locatie: AH Maastricht (Heer, Burg. Cortenstraat)

Lezingen

Regelmatig geven wij verschillende lezingen. Deze lezingen verschillen qua onderwerp.  Sommige onderwerpen gaan over bepaalde ziektes, zoals bijvoorbeeld Diabetes type 2 en hoe gezonde en natuurlijke voeding uw gezondheid weer kan verbeteren. Wij geven ook lezingen op aanvraag.(ook voor bedrijven). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

GRATIS
Datum: 21 april
Tijd: 19:00 - 20:30
Locatie: Dousbergweg 4 (Club Pellikaan) | Maastricht

Samen gezond koken

Regelmatig organiseren wij kook-avonden. Een avond waar u gewoon aanschuift aan tafel of meehelpt een gezond gerecht klaar te maken.  Dit is meestal een tweegangen-menu en aperitief met koffie/thee na. U doet nieuwe inspiratie op, op gebied van bereiding en ingredienten.  Hierin leert u vooral ook van elkaar. Het leuke bij deze workshop is dat u ervaringen kunt delen met andere deelnemers.

€ 19,95
Datum: n.t.b.
Tijd: 18:00 - 21:00
Locatie: Maastricht

Online lezing

Regelmatig geven wij verschillende online lezingen. Deze lezingen verschillen qua onderwerp. Momenteel staat het onderwerp "15 gouden vuistregels van het etiket lezen van voedingsmiddelen" op de agenda.

Gratis!
Host: Ivo Houben
Onderwerp: Huidverjonging
Datum: 18 mei
Tijd: 19:00
Locatie: n.v.t.

Gezonde lunch

In samenwerking met diverse door ons geselecteerde restaurants zoals de Broth Bar in Maastricht organiseren wij regelmatig een gezonde lunch met een speciaal 3 gangen verrassingsmenu met allerlei gezonde gerechten. Allergieën? Dit kunt u van tevoren aangeven.


€19,95

Datum: n.t.b.
Tijd: 12:00 - 13:30
Locatie: The Brothbar Hoogbrugstraat 43a, Maastricht

* Evenementen vinden plaats onder voorbehoud van een minimaal aantal aanmeldingen en deelnemers. De evenementen zijn voor iedereen geschikt. Iedereen mag meedoen. Sommige  zijn gratis en voor sommige workshops vragen wij een eigen bijdrage. Op aanvraag kunnen onze onze consulenten ook een workshop of lezing op maat geven. How2behealthy klanten kunnen het programmategoed gebruiken.

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100

6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl