Mitchell-Krijgsman

Mitchell Krijgsman:

Mijn klachten m.b.t. paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten , rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Af en toe kom ik nog terug op controle voor een check en om te zorgen dat mijn nieuwe levensstijl en resultaten blijvend zijn.

katja_goed

Katja Meijering:

Ik ben ruim 8 kilo afgevallen en ik voel me al een stuk fitter. Na mijn eerste consult met Ivo hadden we al snel duidelijk dat de sportschool niet voor mij was. Ik zou proberen om mijn beweging in een meer passende vorm te krijgen. Wandelen, het huis grondig schrobben, zoiets. Wat een opluchting. Iemand die je niet dwingt om naar de sportschool te gaan om heftig te trainen. Hij stimuleert me wel om genoeg beweging te krijgen, maar op een manier die echt bij mij past.

geen_foto

Michael Pierce:

Ik zag dat mijn gewicht toenam. Ik begon mij zorgen te maken over mijn gezondheid. “Wat heb ik te verliezen” dacht ik. Ik besloot om op intake te komen en het werkte dus ik ging er mee door! Ik voel mij lekkerder in mijn lijf. Ik ben iets zekerder geworden puur omdat ik mezelf heb bewezen en ik nu meer grip heb op mezelf. Ik heb van te voren eigenlijk nooit ge-dieet omdat ik de vertrouwen niet had in al die verschillende programma’s. maar bij How2beHealthy was ik positief verrast.  Ik heb veel nieuwe voeding en smaken leren eten.

rene_goed

Rene Cane Molinari:

I would be selfish if i dont share this with everybody i know. Since a kid i was always sick, i grew up with antibiotics, until I was 8 when my tonsils were removed due to the constant infections. But then my throat started to get infected and i was often sick with pharyngitis. This was like this until recently through a friend i followed the advice of how2behealthy. They change my diet and gave me pro-biotics instead of anti-biotics. This program changed my life completly. As a psychologist i always say to patients that the psyche is part of the body. If we do not take proper care of our physical health we cannot pretend to have a healthy mental life!

IMG_3479

Onno Hoes:

De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven raakten het vetpercentage weg en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor lange termijn.

geen_foto

Chantal:

In het behandelplan werden wederzijdse verwachtingen en doelen geformuleerd. Hierin wordt ook de voortgang bijgehouden. Dit is prettig voor je eigen inzicht en overzicht in je herstelproces. Er wordt een tijdsplanning gemaakt waarin staat aangegeven in welke volgorde bepaalde interventies zullen worden ingezet. Hierbij is te denken aan sport/beweging of juist rust en ontspanning, voedingsadviezen of supplementen, massages, interventies die je lichaam helpen te ontgiften en goed te voeden, etc. Hierbij wil ik Ivo bedanken voor zijn hulp en ondersteuning.