How2behealthy consulent worden?Consulent

Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft!

Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg.

How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise concept met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!"

Waarom bij ons aansluiten?

  1. De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van upgrades aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten!
  2. Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden als het op maat samenstellen van het behandelplan, klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc.

Wat zoeken wij?

How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde (gezondheids)consulenten die als zelfstandig ondernemer in samenwerking met onze organisatie mensen met welvaartsziekten & klachten willen begeleiden naar een preventieve levensstijl en een optimale gezondheid.

Wie is de ideale How2behealthy consulent & partner:

HBO werk- en denkniveau;
Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!
Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel;
Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied;
Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid;
Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Wat biedt How2behealthy u als consulent:

De mogelijkheid als zelfstandig ondernemer onder een succes ‘formule’ te werken in een sterk groeiende markt;
Begeleiding tijdens het opstarten van een eigen How2behealthy vestiging;
WORK IN PROGRESS: gebruik van onze natuurgeneeskundige database voor het samenstellen van het behandelplan voor de klant of het afnemen van een volledig behandelplan op maat!
Eigen Marketing en Communicatie afdeling ter ondersteuning;
Regionale ondersteuning met betrekking tot het Marketing en Communicatie beleid en vergroten van naamsbekendheid;
Gebruik van ICT faciliteiten (zoals een cliëntvolgsysteem/klantregistratiesysteem);
Vermelding van uw eigen vestiging op onze website: wanneer iemand zich via de website aanmeldt wordt deze lead zo snel mogelijk naar de meest dichtstbijzijnde consulent doorgestuurd;
How2behealthy promotiemateriaal zoals flyers, brochures, banner visitekaartjes, etc. staat tot je beschikking. We willen graag een uniforme uitstraling, dat vergroot ook de naamsbekendheid;
Extra omzet door de verkoop van onze eigen How2behealthy supplementen & kruidenlijn ter ondersteuning van het behandelplan o.a. via onze webshop
Inhoudelijk How2behealthy documentatie & templates zoals anamnese, behandelplan, E-books etc. staan altijd tot uw beschikking via een cloud omgeving. Deze is bedoeld voor de communicatie naar o.a. uw klant.

Aanmelden / meer informatie? Vul dan ons contactformulier in.

BECOME YOUR OWN HEALTH EXPERT