Ervaringen

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy?

"Ik ben blij dat ik via LinkedIn bij How2behealthy terecht ben gekomen. Ivo Houben heeft mij prima begeleid: kundig, betrouwbaar, zorgzaam en toch 'niet te soft'. Een aanrader voor iedereen die loopt met langdurige klachten en/of 'gewoon' gezond en bewust wil leven! "


Michiel, 57
Natuurlijk Vitaal 

"De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven slonk mijn vetpercentage fors en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor de lange termijn."


Onno Hoes, 57
Natuurlijk Vitaal

"Enkele maanden geleden gestart met het Natuurlijk Vitaal programma en de reiniging. Zeer goed vol te houden door fijne opbouw van het programma met verbluffende resultaten tot gevolg. Ik ben inmiddels 14,5 kilo afgevallen en heb veel meer energie. Daarnaast is Ivo een uitstekende therapeut die zich vol passie inzet voor zijn klanten."

review how2behealthy


Randy von Liebenstein, 33
Natuurlijk Vitaal 

I would be selfish if i dont share this with everybody i know. Since a kid i was always sick, i grew up with antibiotics, until I was 8 when my tonsils were removed due to the constant infections. But then my throat started to get infected and i was often sick with pharyngitis. This was like this until recently through a friend i followed the advice of how2behealthy. They change my diet and gave me pro-biotics instead of anti-biotics. This program changed my life completely. As a psychologist i always say to patients that the psyche is part of the body. If we do not take proper care of our physical health we cannot pretend to have a healthy mental life!


Rene Cane Molinari, 37
Losse consulten

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig. Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.


Christie Dassen
Natuurlijk vitaal

In oktober 2018 begonnen bij How2behealthy, door artrose veel medicijnen gebruikt, waardoor ik alleen laat bij kwam en diëten hielp niet echt, toen een artikel tegen gekomen van How2behealthy wat niet alleen ging over afvallen maar ook dat verschillende gezondheidsklachten komen door verkeerde voeding. Ze leggen heel duidelijk uit, waarom bepaalde dingen anders moeten, het sprak mij enorm aan, nu 5 maanden verder 13 kilo lichter ( ben er nog niet helemaal) maar voel me veel beter, slaap beter en krijg veel complimenten dat ik er beter uit zie, ook de huid is veranderd, ik voel me super en ga door met deze levensstijl, het voelt niet als een dieet , ben blij dat ik bij How2behealthy terecht ben gekomen , waardoor ik het nut van anders eten inzie, bedankt hiervoor en kan het iedereen aanraden


Kathinka Smeekes, 50
Natuurlijk vitaal
Blijf in Balans

Meer succesverhalen