Dé specialist in leefstijlgeneeskunde met blijvend resultaat

Pak de oorzaak aan met een uniek
programma binnen een no-nonsense aanpak
Geen dieet, pillen of shakes!

Onze aanpak: 5 fasen 


BOEK GRATIS KENNISMAKING


Header FB gezond gewicht verliezen

Dé specialist in
leefstijlgeneeskunde

Pak de oorzaak aan met een uniek
programma binnen een no-nonsense aanpak
Geen dieet, pillen of shakes!

Onze aanpak: 5 fasen 


BOEK GRATIS KENNISMAKING

Waarom How2behealthy

U kent het misschien wel: u bent vermoeid en heeft regelmatig last van uiteenlopende klachten.
U heeft tevergeefs al diverse behandelmethoden ondergaan, via een gezonde levensstijl geprobeerd van uw klachten af te komen of af te vallen, maar blijvend resultaat blijft uit.

U ziet door de bomen het bos niet meer en bent het vertrouwen in de gezondheidszorg, uzelf en uw lichaam aan het verliezen. Dit overkwam mij ongeveer 20 jaar geleden ook.

Na een lange zoektocht en vele illusies rijker, herwon ik niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn doel en passie in het leven. Mede dankzij een carrière-switch tot therapeut. Lees mijn verhaal

Met onze programma’s rekenen we af met veel gezondheidsillusies en gaan we naar de bron van de oorzaak van uw klachten. Uw gezondheid, mijn beloning!..

handtekening Ivo

Recentste video van Ivo: "How2behealthy app 3.0 met productscan!"
Meer video’s

Recentste video van Ivo: "Diabetes type 2 is geen ouderdomssuiker"!
Meer video’s

Welkom bij How2behealthy

U kent het mogelijk wel: u kampt op en af met uiteenlopende klachten. U ziet door de bomen het bos niet meer en bent het vertrouwen in uzelf en uw lichaam aan het verliezen. Dit overkwam mij ongeveer 20 jaar geleden ook.

Na een lange zoektocht herwon ik mijn gezondheid. Lees mijn verhaal

Met onze programma’s rekenen we af met veel gezondheidsillusies en gaan we naar de bron van de oorzaak van uw klachten.
Uw gezondheid, mijn beloning!

handtekening Ivo

9

Gem. afgerond rapportcijfer

Pakt oorzaken klachten aan

Persoonlijk, praktisch & plezierig

Persoonlijk & plezierig

Blijvend resultaat

2015

Opgericht in

2300

Clienten geholpen in NL + BE

9

Gem. afgerond rapportcijfer

2300

Clienten geholpen in NL + BE

Onze programma's zijn effectief bij:

Diabetes type 2

Vermoeidheid/burnout

Overgewicht

Oorzaak Diabetes 2, Vermoeidheid & Overgewicht

Diabetes type 2, vermoeidheid, slaapproblemen en overgewicht hebben veel gezamenlijke oorzaken. 

De belangrijkste zijn:

Auto immuunziekten

Maag- en darmklachten

Gewrichtsklachten

Oorzaak Maag- en darmklachten, Gewrichtsklachten & Auto-immuunziekten,

Auto-immuunziekten, maag- en darmklachten en gewrichtsklachten  hebben veel gezamenlijke oorzaken. 

De belangrijkste zijn:

Hoge bloeddruk en/of cholesterol

Preventie & weerstand

Oorzaak Hart- en vaat aandoeningen

Hart- en vaatproblemen hebben vooral de belangrijkste onderstaande oorzaken:

Huid- en haaraandoeningen

(Vroegtijdige) huidveroudering

Oorzaak Huid- en haaraandoeningen & veroudering

Huid- en haaraandoeningen & veroudering hebben veel gezamenlijke oorzaken. 

De belangrijkste zijn:

Waar komen uw klachten vandaan?

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde en prettige levensstijl, de basis! U zult zich veel beter voelen door de 4 belangrijkste oorzaken van deze klachten aan te pakken. Er zijn ook nog andere oorzaken. 

Chronische ontsteking

Ontstekingen zijn nuttig omdat beschadigingen in ons lichaam  herstellen. Deze ontstekingsvorm is een sluipmoordenaar zonder symptomen en is de gevaarlijke variant.

Disbalans in voedingsstoffen

Aan de basis van veel klachten ligt een voedingspatroon arm aan voedingswaarde en rijk aan schadelijke stoffen!

Insulineresistentie-syndroom

Het insulineresistentiesyndroom oftewel metaboolsyndroom ligt ten grondslag aan welvaartsziekten en zorgt dat ons lichaam steeds moeizamer op voeding en suikers gaat reageren.

Verstoring zuur-base balans

Stress, een ongezonde levensstijl en te weinig slaap zorgen voor verzuring van de weefsels. 

Laat uw eigen praktijk bloeien!

Word Associate en haal meer uit uw eigen praktijk en cliënten! 

Meer info? klik HIER


INSCHRIJVEN WEBINAR!

Onze programma’s

Wij werken met programma's gericht op uiteenlopende klachten en oorzaken. Aan de hand van uw klachten en onderliggende oorzaken maakt ons adviesteam een persoonlijk programma, dat past bij uw gewenste levensstijl. Blijvend resultaat is namelijk alleen haalbaar als u het programma makkelijk en lekker doorloopt.


LEES MEERONZE AANPAK: 5 FASEN


ONZE AANPAK: 5 FASEN

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al veel mensen geholpen om op comfortabele wijze hun gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Audrey, Pascale, Onno en andere klanten.

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om hun vitaliteitsdoelen te behalen. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Audrey, Eleanore, Onno en andere klanten.MEER ERVARINGEN

Mijn persoonlijk How2behealthy Natuurlijk Vitaal Basis plan en het bijhorende programma vormen een goede basis voor het verbeteren van mijn gezondheid en het in balans houden van mijn gewicht. Samen met de consulent wordt het plan op maat gemaakt waarbij de focus ligt op de gestelde doelen en er aandacht is voor het persoonlijke aspect. Heel handig is de app met daarin de link naar de gezonde producten te verkrijgen in de supermarkt dat is tijdbesparend en maakt boodschappen doen gemakkelijk en praktisch. Het traject ben ik samen aangegaan met mijn dochter dat heeft heel leuk uitgepakt. We steunen elkaar en delen onze ups & downs!

Eefje Nijst

Ik ben veelal de afgelopen 6 jaar bij How2behealthy geweest bij Ivo Houben. Mijn zwangerschappen zorgde ervoor dat ik veel bijkwam in gewicht. Ik heb geleerd hoe ik kon en kan afvallen en dat is me ook 2 keer gelukt. 2 keer 23/25 kilo afgevallen en zelfs iets meer.

Ik heb ook wat klachten weten te verhelpen en ik maak gezondere keuzes mbt mijn voeding nu en dergelijke.
Echt een aanrader dus!!

Esther Simons, 39

Onder de deskundige leiding van Ivo Houben als lifestylecoach ben ik binnen een jaar van mijn reuma-medicatie af, 10 kg lichter en veel fitter door verandering van voeding en daarmee samenhangend mijn leefstijl. Chapeau!

Eleanore, 70

I never imagined in my entire life, that I'll overcome with my acne.
I had this over a decade and I kinda used to it ?
And I tried everything to get rid of it like; using different beauty products, watched vlogs/ videos on YouTube, home remedies, 3 dermatologist etc. But earlier last year I had this SEVERE ACNE that I never had before. It was the darkest and deepest moments of my life and that time I was very depressed. Gladly I have known How2behealthy on fb two years ago and I told them what happened and send them photos and videos of my severe acne. And then MIRACLES happened! I owe everything on you, thank you so much for everything! Lees meer

gezonde voeding

Jorge, 29

Ik ben blij dat ik via LinkedIn bij How2behealthy terecht ben gekomen. Ivo Houben heeft mij prima begeleid: kundig, betrouwbaar, zorgzaam en toch 'niet te soft'. Een aanrader voor iedereen die loopt met langdurige klachten en/of 'gewoon' gezond en bewust wil leven! 

review

Michiel, 57

Enkele maanden geleden gestart met het Natuurlijk Vitaal Doe het Zelf programma inclusief reinigingsprogramma. Zeer goed vol te houden door fijne opbouw van het programma met verbluffende resultaten tot gevolg. Ik ben sinds medio maart 2019 14,5 kilo afgevallen en heb veel meer energie. Daarnaast is Ivo een uitstekende therapeut die zich vol passie inzet voor zijn klanten.

gezond eten

Randy von Liebenstein

In oktober 2018 begonnen bij How2behealthy, door artrose veel medicijnen gebruikt, waardoor ik alleen laat bij kwam en diëten hielp niet echt, toen een artikel tegen gekomen van How2behealthy wat niet alleen ging over afvallen maar ook dat verschillende gezondheidsklachten komen door verkeerde voeding. Ivo legt heel duidelijk uit, waarom bepaalde dingen anders moeten, het sprak mij enorm aan, nu 5 maanden verder 13 kilo lichter ( ben er nog niet helemaal) maar voel me veel beter, slaap beter en krijg veel complimenten dat ik er beter uit zie, ook de huid is veranderd, ik voel me super en ga door met deze levensstijl, het voelt niet als een dieet , ben blij dat ik bij How2behealthy terecht ben gekomen , waardoor ik het nut van anders eten inzie, bedankt hiervoor en kan het iedereen aanraden.

Gezond eten

Kathinka Smeekes

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig. Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.

Gezond eten

Christie Dassen

"De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven slonk mijn vetpercentage fors en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor de lange termijn."

Gezond eten

Onno Hoes 

"Mijn klachten m.b.t. paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten , rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Af en toe kom ik nog terug op controle voor een check en om te zorgen dat mijn nieuwe levensstijl en resultaten blijvend zijn"

Gezond etenMitchell Krijgsman

I would be selfish if i dont share this with everybody i know. Since a kid i was always sick, i grew up with antibiotics, until I was 8 when my tonsils were removed due to the constant infections. But then my throat started to get infected and i was often sick with pharyngitis. This was like this until recently through a friend i followed the advice of how2behealthy. They change my diet and gave me pro-biotics instead of anti-biotics. This program changed my life completely. As a psychologist i always say to patients that the psyche is part of the body. If we do not take proper care of our physical health we cannot pretend to have a healthy mental life!

Gezond eten

Rene Cane Molinari

Pak de oorzaak van uw klachten aan. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Pak de oorzaak van uw klachten aan!


GRATIS KENNISMAKING

Gezonde recepten

Hieronder vindt u een selectie van verschillende gezonde en heerlijke recepten uit ons receptenboek. Bij How2behealthy worden de
ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam. Volg ons ook op Social Media


Receptenfilter

Gezonde recepten

Hieronder vindt u een selectie van verschillende gezonde en heerlijke recepten uit ons receptenboek. Bij How2behealthy worden de
ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam. Volg ons ook op Social Media


Receptenfilter


LEES OOK ONZE NIEUWSBERICHTEN

Vitaal, fit & slank vanuit thuis

Ook voor bedrijven


LEES MEER

Laat voeding uw medicijn & guilty pleasure zijn!

Pak de oorzaak van klachten aan! Fit en gezond dankzij een uniek persoonlijk programma en professionele begeleiding!  

Onze aanpak: 5 fasen

Onze aanpak: 5 fasen

icon-loepje-groen

1. Onderzoek

Tijdens het 1e consult wordt u gratis en vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden. Ter voorbereiding van dit gesprek vult u een vragenlijst en eetdagboek in, waarmee wij inzichten krijgen in uw huidige gezondheid, leefstijl en eetpatroon. Daarnaast levert u wat ochtendurine in. Optioneel wordt er bloedonderzoek en aanvullende onderzoeken (via partners) uitgevoerd, indien u besluit een van de programma's te volgen*. Hierdoor krijgen we meer inzichten in uw lichamelijke gezondheid en kunnen we een passend persoonlijk programma voor u maken. 

*Binnen de programma's zit een waardecheque inbegrepen waarmee in overleg aanvullende onderzoeken ingezet kunnen worden. 

icon-wortel-geel

2. Reiniging

Voordat u begint aan het programma is het van belang dat uw lichaam gereinigd wordt, inwendig & uitwendig. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde, natuurlijke voeding. U gaat tijdens deze 1e fase het gebruik van ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten langzaam afbouwen. Na deze 12 dagen voelt en ziet u al een positief verschil.

Er is meer...

Alleen maar pure voeding

Alleen maar pure voeding

Gezonde voeding is uw medicijn! Wij richten ons voornamelijk op voeding waarin zo weinig mogelijk verkeerde vetten, (verborgen) suikers en andere toevoegingen zitten zoals E-nummers. Dit wordt ook wel het "Clean-Eating" principe genoemd.
We tellen geen calorieën, koolhydraten of suikers maar letten op de juiste voedingstoffen die passen bij uw lichaam. Ook adviseren wij alleen voedingsmiddelen die "trage koolhydraten" bevatten. Hierdoor draagt onze voeding bij aan een gezonde hormonale balans en (blijvend) gewichtsverlies. 

Uitwendige reining | Natuurcosmetica

Uitwendige reiniging | Natuurcosmetica

Tijdens de reinigingsfase nemen we ook uw huidverzorging onder de loep, omdat veel gifstoffen uitwendig uw lichaam binnendringen. 90% van de producten in de markt zit vol met chemicaliën & hormoonverstorende stoffen die via de huid de bloedbaan binnendringen. Hiermee verouderen deze producten de huid & belasten ze uw lichaam. Op basis van wetenschappelijke inzichten adviseren we passende pure natuurcosmetica. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. 

icon-brief-rood

3. Persoonlijk programma

Na de reiniging verrichten we nog een aantal metingen en brengen we de eerste resultaten aan de hand van het door u gekozen programma in kaart. Daarna gaat uw coach het persoonlijk programma aan u uitleggen en samen met u doorlopen, zodat u kunt beginnen aan de volgende fase van een van onze programma’s.Er is meer...

Boodschappenlijst

Boodschappenlijst

Een uniek onderdeel van onze programma's is de supermarktgids oftewel boodschappenlijst. Het gebruik van pure en natuurlijke voeding zonder toevoegingen is de basis om uw gestelde doelen te bereiken. In de supermarktgids vindt u een boodschappenlijst van alle producten die u tijdens het programma mag nuttigen. Bovendien bevat het programmaboek een uitgebreid receptenboek met makkelijke recepten voor het hele gezin. 

De boodschappenlijst en receptenboek vindt u ook in de How2behealthy app, makkelijk toch!

Gezond gewicht verliezen

Gezond gewicht verliezen

Houdt u er rekening mee dat het toewerken naar een voor u passende levensstijl vaak betekent dat u gaat afvallen. Dit gewicht verliezen gebeurt op een gezonde en verantwoordelijke manier, aangezien wij met natuurlijke voeding werken. Een lichaam in balans zorgt voor minder zin in zoetigheid en drang naar een vette hap. Hierdoor bent u in staat om het programma makkelijk vol te houden.

icon-pil-groen

4. Integreer uw levensstijl

U heeft uw doelen behaald, maar u bent er nog niet. Na het "behalen van uw rijbewijs" dient u nog te "leren rijden". Binnen de programma's reserveren we voldoende consulten voor de nacontrole van ongeveer 6 maanden. Een gezonde levensstijl vraagt ook om bewustwording. In ons programmaboek vindt u veel informatie terug over belangrijke thema's zoals leefstijlregels, etiket lezen en nog veel meer. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u blijvend resultaat boekt.  

Er is meer...

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Wij geloven dat een hechte samenwerking met onze aangesloten partners een gezonde wereld dichter naar u brengt. Dit doen we o.a. door een cheque aan te bieden binnen de programma's. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten zoals een lunch bij een écht gezond restaurant. 

 Meer lezen over onze waardecheques?

Samen met anderen

Samen met anderen

U bent niet alleen! We bieden diverse evenementen aan zoals een supermarktsafari waar u niet alleen kennis maakt met de producten uit onze boodschappenlijst, maar u komt ook in contact met andere deelnemers die samen met u een reis maken naar een blijvend gezonde levensstijl. Bovendien is er een besloten How2behealthy groep waar u vragen kunt stellen aan andere deelnemers of ervaringen deelt.

icon-vinkje-rood

5. Nazorg

Na afloop van het programma vieren we het behaalde resultaat met een leuke attentie. Onderzoek wijst uit dat er enkele jaren een verhoogd risico blijft bestaan op terugval in uw oude leefstijl & eetpatronen. Behoefte aan een extra stok achter de deur? Dan is het  mogelijk om losse consulten bij te kopen of zelfs gebruik te maken van het ‘’Blijf in Balans’’ programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw desbetreffende consulent.

2015

opgericht in

9,1

gem. rapportcijfer

Gezonde recepten

Hieronder staan verschillende gezonde en lekkere recepten. Bij How2behealthy worden de ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam.   
Wij delen wekelijks recepten en nieuwsberichten. Volg ons ook op Social Media

Gezonde recepten

Hieronder staan verschillende gezonde en heerlijke recepten. Bij How2behealthy worden de ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam.   
Wij delen wekelijks recepten en nieuwsberichten. Volg ons ook op Social Media

Onze programma’s

Wij werken met verschillende programma's gericht op uiteenlopende klachten en oorzaken. Wij kijken samen met u naar deze oorzaken en klachten en maken aan de hand daarvan een persoonlijk en individueel programma, dat past bij u en uw huidige levensstijl. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u het programma makkelijk en lekker doorloopt.

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om op comfortabele wijze hun vitaliteitsdoelen te behalen. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Ineke, Kathinka, Onno en andere klanten.

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om hun vitaliteitsdoelen te behalen. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Ineke, Kathinka, Onno en andere klanten.

Enkele maanden geleden gestart met het Natuurlijk Vitaal Doe het Zelf programma inclusief reinigingsprogramma. Zeer goed vol te houden door fijne opbouw van het programma met verbluffende resultaten tot gevolg. Ik ben sinds medio maart 2019 14,5 kilo afgevallen en heb veel meer energie. Daarnaast is Ivo een uitstekende therapeut die zich vol passie inzet voor zijn klanten.

gezond eten

Randy von Liebenstein

In oktober 2018 begonnen bij How2behealthy, door artrose veel medicijnen gebruikt, waardoor ik alleen laat bij kwam en diëten hielp niet echt, toen een artikel tegen gekomen van How2behealthy wat niet alleen ging over afvallen maar ook dat verschillende gezondheidsklachten komen door verkeerde voeding. Ivo legt heel duidelijk uit, waarom bepaalde dingen anders moeten, het sprak mij enorm aan, nu 5 maanden verder 13 kilo lichter ( ben er nog niet helemaal) maar voel me veel beter, slaap beter en krijg veel complimenten dat ik er beter uit zie, ook de huid is veranderd, ik voel me super en ga door met deze levensstijl, het voelt niet als een dieet , ben blij dat ik bij How2behealthy terecht ben gekomen , waardoor ik het nut van anders eten inzie, bedankt hiervoor en kan het iedereen aanraden.

Gezond eten

Kathinka Smeekes

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig. Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.

Gezond eten

Christie Dassen

Pak de oorzaak van uw klachten aan. Meld u aan voor een vrijblijvend consult!

Waar komen uw klachten vandaan?

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde levensstijl, de basis!
Dit kan alleen door de échte oorzaken van deze klachten aan te pakken. 

Waar komen uw klachten vandaan?

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde en prettige levensstijl, de basis! U zult zich veel beter voelen door de 4 belangrijkste oorzaken van deze klachten aan te pakken. Er zijn ook nog andere oorzaken. 

Chronische ontsteking

Ontstekingen zijn nuttig omdat beschadigingen in ons lichaam  herstellen. Deze ontstekingsvorm is een sluipmoordenaar zonder symptomen en is de gevaarlijke variant.

Disbalans in voedingsstoffen

Aan de basis van veel klachten ligt een voedingspatroon arm aan voedingswaarde en rijk aan schadelijke stoffen!

Insulineresistentie-syndroom

Het insulineresistentiesyndroom oftewel metaboolsyndroom ligt ten grondslag aan welvaartsziekten en zorgt dat ons lichaam steeds moeizamer op voeding en suikers gaat reageren

Verstoring zuur-base balans

Stress, een ongezonde levensstijl en te weinig slaap zorgen voor verzuring van de weefsels. 

Laat voeding uw medicijn & guilty pleasure zijn!

Pak de oorzaak van klachten aan! Fit en gezond dankzij een uniek persoonlijk programma en professionele begeleiding!  

Onze aanpak: 5 fasen 

Hoe werkt het

Onze professionals helpen u graag! Wij werken met een breed scala aan natuurlijke behandelingen en programma's die het lichaam weer terug in natuurlijke balans brengt. Het resultaat? Energiek, gezond, slank en een stralende huid!

Welkom bij How2behealthy

Onze professionals helpen u graag! Wij werken met een breed scala aan natuurlijke behandelingen en programma's die het lichaam weer terug in natuurlijke balans brengt. Het resultaat? Energiek, gezond, slank en een stralende huid!

Programma op maat

Heeft u behoefte aan een persoonlijk programma? Wij werken met natuurvoeding, ondersteunende lifestyle & natuurgeneeskundige adviezen en producten. Voeding is de basis voor een gezonde levensstijl. Elk lichaam is uniek. Onderdeel van onze aanpak is een programma op maat met persoonlijke begeleiding.

Gericht op oorzaken klachten

Door pure voeding zonder toevoegingen (clean-eating) gaat het lichaam op een natuurlijke manier afvalstoffen verwijderen en verliest u gewicht op gezonde wijze. Uw lichaam komt terug in balans door het aanpakken van de echte oorzaken van ziekten: het Metabool Syndroom, een verstoorde zuur-base balans, tekorten in uw voedingspatroon en laaggradige ontsteking.

Binnen- en buitenkant

Onze programma's richten zich zowel op de binnen en buitenkant van uw lichaam. We brengen een gezonde wereld naar u toe via ons partnernetwerk, zodat het voor u makkelijk wordt om een gezonde levensstijl te blijven toepassen.

2015

opgericht in

9,1

gem. rapportcijfer

Hoe werkt het

Onze professionals helpen u graag! Wij werken met een breed scala aan natuurlijke behandelingen en programma's die het lichaam weer terug in natuurlijke balans brengt. Het resultaat? Energiek, gezond, slank en een stralende huid!

Programma op maat

Heeft u behoefte aan een persoonlijk programma? Wij werken met natuurvoeding, ondersteunende lifestyle & natuurgeneeskundige adviezen en producten. Voeding is de basis voor een gezonde levensstijl. Elk lichaam is uniek. Onderdeel van onze aanpak is een programma op maat met persoonlijke begeleiding.

Gericht op oorzaken klachten

Door pure voeding zonder toevoegingen (clean-eating) gaat het lichaam op een natuurlijke manier afvalstoffen verwijderen en verliest u gewicht op gezonde wijze. Uw lichaam komt terug in balans door het aanpakken van de echte oorzaken van ziekten: het Metabool Syndroom, een verstoorde zuur-base balans, tekorten in uw voedingspatroon en laaggradige ontsteking.

Binnen- en buitenkant

Onze programma's richten zich zowel op de binnen en buitenkant van uw lichaam. We brengen een gezonde wereld naar u toe via ons partnernetwerk, zodat het voor u makkelijk wordt om een gezonde levensstijl te blijven toepassen.

Waar komen uw klachten vandaan?

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde levensstijl, de basis!
Dit kan alleen door de échte oorzaken van deze klachten aan te pakken. 

Waar komen uw klachten vandaan?

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde en prettige levensstijl, de basis! U zult zich veel beter voelen door de 4 belangrijkste oorzaken van deze klachten aan te pakken. Er zijn ook nog andere oorzaken. 

Chronische ontsteking

Ontstekingen zijn nuttig omdat beschadigingen in ons lichaam  herstellen. Deze ontstekingsvorm is een sluipmoordenaar zonder symptomen en is de gevaarlijke variant.

Disbalans in voedingsstoffen

Aan de basis van veel klachten ligt een voedingspatroon arm aan voedingswaarde en rijk aan schadelijke stoffen!

Insulineresistentie-syndroom

Het insulineresistentiesyndroom oftewel metaboolsyndroom ligt ten grondslag aan welvaartsziekten en zorgt dat ons lichaam steeds moeizamer op voeding en suikers gaat reageren

Verstoring zuur-base balans

Stress, een ongezonde levensstijl en te weinig slaap zorgen voor verzuring van de weefsels. 

Onze programma’s

Wij werken met verschillende programma's gericht op uiteenlopende klachten en oorzaken. Wij kijken samen met u naar deze oorzaken en klachten en maken aan de hand daarvan een persoonlijk en individueel programma, dat past bij u en uw huidige levensstijl. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u het programma makkelijk en lekker doorloopt.

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om op comfortabele wijze hun vitaliteitsdoelen te behalen. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Ineke, Kathinka, Onno en andere klanten.

Wat zeggen onze klanten over How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om hun vitaliteitsdoelen te behalen. Benieuwd hoe anderen onze programma's hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Ineke, Kathinka, Onno en andere klanten.

Enkele maanden geleden gestart met het Natuurlijk Vitaal Doe het Zelf programma inclusief reinigingsprogramma. Zeer goed vol te houden door fijne opbouw van het programma met verbluffende resultaten tot gevolg. Ik ben sinds medio maart 2019 14,5 kilo afgevallen en heb veel meer energie. Daarnaast is Ivo een uitstekende therapeut die zich vol passie inzet voor zijn klanten.

gezond eten

Randy von Liebenstein

In oktober 2018 begonnen bij How2behealthy, door artrose veel medicijnen gebruikt, waardoor ik alleen laat bij kwam en diëten hielp niet echt, toen een artikel tegen gekomen van How2behealthy wat niet alleen ging over afvallen maar ook dat verschillende gezondheidsklachten komen door verkeerde voeding. Ivo legt heel duidelijk uit, waarom bepaalde dingen anders moeten, het sprak mij enorm aan, nu 5 maanden verder 13 kilo lichter ( ben er nog niet helemaal) maar voel me veel beter, slaap beter en krijg veel complimenten dat ik er beter uit zie, ook de huid is veranderd, ik voel me super en ga door met deze levensstijl, het voelt niet als een dieet , ben blij dat ik bij How2behealthy terecht ben gekomen , waardoor ik het nut van anders eten inzie, bedankt hiervoor en kan het iedereen aanraden.

Gezond eten

Kathinka Smeekes

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig. Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.

Gezond eten

Christie Dassen

Pak de oorzaak van uw klachten aan. Meld u aan voor een vrijblijvend consult!

Gezonde recepten

Hieronder staan verschillende gezonde en lekkere recepten. Bij How2behealthy worden de ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam.   
Wij delen wekelijks recepten en nieuwsberichten. Volg ons ook op Social Media

Gezonde recepten

Hieronder staan verschillende gezonde en heerlijke recepten. Bij How2behealthy worden de ingrediënten en producten speciaal geselecteerd door ons adviesteam.   
Wij delen wekelijks recepten en nieuwsberichten. Volg ons ook op Social Media