+31(0)438524375
welkom@how2behealthy.nl

Live blog: Jorge’s Acne te lijf

Jorge's acne | live blog uit de Filipijnen

Nadat we diverse posts over Jorge op Facebook hadden geplaatst hebben we besloten om er een Live blog van te maken. Lees hier de updates van Jorge, een Filipijnse knul met ernstige acne. Een in onze ogen illustrerend voorbeeld hoe een relatief onschuldige kwaal na jarenlang symptoombestrijding en verkeerde behandelingen uitmond in een alles overheersend probleem.  

Begin mei 2019

NIEUWE CLIENT IN DE FILIPIJNEN: Een acne huid na zeer zware anti-biotica kuren: ik ben ontzettend geschrokken van de video's en foto's die een vriend die ik heb leren in Egypte 2,5 jaar geleden me heeft gestuurd recentelijk. Het resultaat na vele zware anti-biotica kuren en anti-biotica zalven. Helaas heeft deze knul, die weer terug is naar de Filipijnen het niet breed en kunnen we ter plekke niet de juiste producten vinden of ze zijn te kostbaar. De klachten werden na het opnemen van deze video nog erger.helaas.  Ik (Ivo) ga Jorge nu zelf behandelen via skype sessies en we gaan uiteraard zorgen dat hij goede producten (gratis) toegestuurd krijgt. We hebben de chemische creme nu vervangen door een eigen gemaakte zalf en er begint al langzaam herstel op te treden. Geen anti-biotica kuren meer.  Je gezondheid begint in de darm en anti-biotica zalven en pillen zijn niet onschuldig. Ben kritisch tegenover je arts en stel vragen. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.

19 mei 2019

Enkele weken geleden hebben we het verhaal van Jorge Sol Maglasangin de Filipijnen al gedeeld. Zou jij zo door het leven willen? Hij worstelt al jaren met een steeds zwaardere acne, in onze ogen mede veroorzaakt door de zware anti-biotica kuren. Het belemmert Jorge zelfs in het vinden van werk en dus helpen we hem graag (gratis). We zijn gestart met het aanpassen van zijn voeding & lifestyle en zijn ontzettend TROTS. Ook mannen kunnen koken, zoals je kunt zien in de foto's hieronder! Na 3 weken is de acne gelukkig al aan het indrogen & op zijn retour. Inmiddels zijn ondersteunende producten onderweg naar de Filipijnen. Als de acne onder controle is, starten we een donor actie op om laser therapie ter plekke mogelijk te maken om de ergste littekens aan te pakken. Draag jij dan een steentje bij?

CUSTOMER COMIC: VERRASSEND GERECHT!
Zoals jullie wellicht weten begeleiden we ook een client in de Filipijnen met ernstige acne. We controleren eetdagboekjes via whatsapp en waren verrast bij dit gerecht. Smaken (en culturen) verschillen 😂😅

acne

15 juli 2019

UPDATE | JORHE'S ACNE (FILIPIJNEN)
 
Oordeel zelf na 8 weken. Jorhe is tevens 8 kilo afgevallen en zijn depressieve gevoelens zijn verdwenen.
Wat hebben we gedaan via online coaching?
Reiniging
Intensieve voedingstherapie
Aangevuld met een persoonlijk therapieplan
Ondersteunende producten door ons opgestuurd. Denk aan specifieke huidverzorgingsproducten en ondersteunende supplementen gericht op hormoonhuishouding, darm en vermindering ontsteking.
 
We zijn nog niet klaar. Uiteindelijk willen we ook huidverbeterende behandelingen (laser) proberen te regelen op locatie om de littekens te verminderen.
 
vitaliteit tips

Gratis vitaliteit tips in uw mailbox?

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100

6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl