Vermoeidheid | niet lekker & strak in uw vel | maag-darm problemen

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Reinigingsprogramma

√ Persoonlijke vitaliteitsadviezen

√ How2behealthy supermarktgids +  receptenboek

√ How2behealthy app

Personal coach: 4 consulten + 1 x nacontrole

Optioneel: How2stayhealthy

Vanaf €76 p.m.

(totaalprijs €429)

Jong blijven | huidklachten | rimpels | verlies elasticiteit | gezond oud worden

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Health Check met AGE-reader meting (innerlijke leeftijd) 

Reinigingprogramma

√ Persoonlijk verjongingsplan + huidverzorgingsadvies

√ How2behealthy supermarktgids +  receptenboek

√ How2behealthy app

√ 4 bindweefsel massages (gelaat) t.w.v. €234 bij Beautysalon Nadine Gregoire

 Personal coach: 10 consulten + 2 x nacontrole

√ Optioneel: How2stayhealthy

Vanaf €149 p.m.

(totaalprijs €849)

Chronische klachten | degeneratieve aandoeningen | gezond ouder worden

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Health checks: Body-Vital-Check of AGE-reader meting (innerlijke leeftijd) 

√ Darmscreening RP Vitamino Analytic

√ Reinigingsprogramma

√ Persoonlijk gezondheidsplan

√ How2behealthy supermarktgids + receptenboek

√ How2behealthy app

√ Personal coach: 10 consulten + 2 x nacontrole

√ Optioneel: How2stayhealthy

Vanaf €149 p.m.

(totaalprijs €849)

Gratis how2bevital E-book!

Gratis how2beyoung E-book!

Wat vinden klanten van How2behealthy?

25euries

How2behealthy is milieubewust! Onze programma's worden standaard digitaal uitgeleverd. Tegen een meerprijs van €25 ontvangt u het programmaboek in een luxe klapper!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE PROGRAMMA'S

Hoe lang moet ik het programma volgen?

Omdat het programma's zijn die op maat zijn samengesteld is het niet mogelijk om de duur exact aan te geven. Het How2bevital programma duurt ca 2 maanden en het How2beyoung en How2behealthy programma gemiddeld tussen 3 en 8 maanden. 

 

Wat is de opbouw van een programma?

Onze aanpak verschilt per programma. Bij alle programma's hoort een uitvoerige intake, medische analyse en Detoxprogramma. De aanpak en aantal consulten verschilt wel.

Wordt How2behealthy vergoed?

Een gedeelte van de How2behealthy consulenten is aangesloten bij een beroepsvereniging en kan via de aanvullende verzekering een vergoeding aanbieden. Tijdens het 1e gratis consult vertelt uw consulent hier graag meer over.

Waarom een verjongings-| gezond ouder worden programma en hoe werkt dit?

Onze huidige levensstijl en voeding vormen vaak een zware belasting voor het lichaam en zelfherstellend vermogen. Ook onze huid lijdt hieronder. Vroegtijdige veroudering en ziektes worden veroorzaakt door verschillende factoren. Hormonale verstoringen zijn vaak het gevolg. Verkeerd cosmetica gebruik en huidverzorging dragen hier aan bij. Ons programma leert u hoe gezond ouder wordt en hoe u uw (jeugdig) uiterlijk zo lang mogelijk kunt behouden en ondersteunen. 

Welke behandelingen / therapieën worden ingezet?

Binnen het How2bevital programma werken we met voedingsadviezen en levensstijl adviezen. Binnen het How2beyoung programma werken we tevens met diverse natuurlijke behandelingen.  In het How2behealthy programma wordt nog een extra basiscreening darm uitgevoerd m.b.v. fecesonderzoek. Hierbij werken we samen met RP Vitamino Analytic.

 

Waarom een darmscreening in het How2behealthy programma?

Omdat How2behealthy een holistisch concept is en de darm de basis is van het gezond ouder worden en een gezonde huid. RP Analytic is het laboratorium waar feces-, bloed-, urine- en speekselanalyses uitgevoerd worden op het gebied van microbiologie, immunologie, endocrinologie en biochemie. Hiermee kunnen veel oorzaken van klachten worden opgespoord. Denk aan het prikkelbare darmsyndroom, voedingsintoleranties, hormonale disbalans, reumatische klachten chronische vermoeidheid, pijnklachten, concentratiestoornissen, enz.

Hoe nu verder als het programma is afgelopen?

We bieden ook een How2stayhealthy programma. Vanaf €16,95 p.m. heeft u een goede stok achter de deur om vitaal, jong en gezond te blijven!

Waarom (bloedonderzoek bij) How2bevital online?

Niet iedereen is mobiel of in de gelegenheid om bij een van onze vestigingen langs te gaan. Wij zijn van mening dat Online Coaching (skype) bij lichte klachten goed samen gaat. Bij How2bevital zit standaard bloedonderzoek via een erkend en gecertificeerd laboratorium inbegrepen omdat we minder metingen op locatie kunnen uitvoeren. Bloedafname vindt plaats via erkende prikposten via bloedwaardentest.nl. De vitaliteitsadviezen worden samengesteld op basis van een uitgebreide vragenlijst, eetdagboekje en bloedonderzoek 

Val ik ook af?

Onze programma's worden primair samengesteld om vitaliteit/verjonging en/of een betere gezondheid na te streven. Een gezond lichaam en onze voedingsadviezen zullen bijdragen aan een gezond gewicht.

Kan ik ook een eenmalig consult/advies krijgen?

Ja, we werken ook met losse consulten. How2behealthy is wel een holistisch gezondheidsconcept. Met een eenmalig consult hebben we vaak te weinig tijd en/of kunnen we u te weinig handvaten meegeven om de oorzaak van gezondheidsproblemen aan te pakken en een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Desalniettemin helpen we u graag op weg. Bovendien geven we gratis advies indien u producten in onze webshop aanschaft.