Kies een persoonlijk programma dat past binnen uw leefstijl

Onze programma’s

Onze persoonlijke programma's zijn ook toegankelijk voor bedrijven

Onze programma’s

Onze persoonlijke programma's zijn ook toegankelijk voor bedrijven

MEEST GEKOZEN

Natuurlijk Vitaal

Voor wie? Vermoeidheid, diabetes type 2, maag-darmklachten, gewrichtsklachten en op gezonde wijze gewicht verliezen.

Uitgebreid consult en onderzoek 

✔ Reinigingsprogramma

✔ Persoonlijke vitaliteitsadviezen

✔ How2behealthy boodschappenlijst en receptenboek

✔ How2behealthy app

4 consulten + 1 x nacontrole

✔ Vitaliteitscheque t.w.v. €50

✔ Duur: 3-6 maanden

Natuurlijk Jong

Voor wie? Vroegtijdige ouderdomsverschijnselen, huid en haar problemen.

✔ Uitgebreid consult en bloedonderzoek

✔ Reinigingsprogramma

✔ Persoonlijke verjongings- en huidadviezen

✔ How2behealthy boodschappenlijst en receptenboek

✔ How2behealthy app

10 consulten + 2 x nacontrole

4 huidverbeterende behandelingen

✔ Verjongingscheque t.w.v. €75

✔ Duur: 8-10 maanden

Natuurlijk Gezond

Voor wie? Verminderen medicatie, reumatische klachten en chronische klachten.


✔ Uitgebreid consult en bloedonderzoek

✔ Reinigingsprogramma

✔ Persoonlijke gezondheidsadviezen

✔ How2behealthy boodschappenlijst en receptenboek

✔ How2behealthy app

10 consulten + 3 x nacontrole

✔ Gezondheidscheque t.w.v. €75

✔ Duur: 8-10 maanden

* Bloedonderzoek: wordt gedaan door de huisarts of via  een bloedwaardentest.nl prikpunt. Bovenstaande programma’s kunnen na afloop ook nog verlengd worden met losse consulten en optioneel het ‘’Blijf in Balans’’ programma. Vraag één van onze consulenten voor meer informatie hierover. Gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden! Sommige consulenten in Nederland kunnen een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende verzekering aanbieden.

** Op basis van gespreide betaling in 6 maandtermijnen.

Meld u aan voor een gratis consult

Wat krijgt u allemaal bij How2behealthy?

Uitgebreid consult en onderzoek

Tijdens een gratis en informatief consult informeren wij u over een van de How2behealthy programma’s dat het beste bij u aansluit. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, (optioneel) bloedonderzoek, urine- en speekseltest stelt het adviesteam van How2behealthy een persoonlijk programma samen. 

Reinigingsprogramma

Voordat u begint aan het programma is het van belang het lichaam te reinigen. U leert ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten af te bouwen. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. Dit reinigingsprogramma duurt 12 dagen.

Persoonlijk programma

Nadat u het reinigingsprogramma doorlopen heeft, zult u al degelijk verschil merken met voorheen. Ook zult u al wat kilo’s zijn afgevallen. Door middel van een vragenlijst en diverse metingen kijken we hoe uw vitaliteit, jeugdigheid of gezondheid erop vooruit is gegaan. Uw consulent legt het persoonlijk programma aan u uit, zodat u kunt beginnen aan de volgende fase van uw programma. Gemiddeld genomen duurt een programma 3-8 maanden.

Vitaliteits-, verjongings- of gezondheidscheque

How2behealthy brengt een gezonde wereld dichter naar u. Dit doen we o.a. door een cheque aan te bieden binnen de programma's. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten. 

Begeleiding en coaching

Aan de hand van een van de programma’s en de gekozen vestiging wordt u gekoppeld aan een consulent. Uw consulent of uw coach, doorloopt dan ook het hele proces met u, van begin tot eind. Aan uw consulent of coach kunt u altijd advies vragen. Uw consulent of coach is er om u te begeleiden tijdens één van de programma’s.

In balans blijven met nacontrole(s)

Nadat u met succes het persoonlijk programma heeft doorlopen gaat u verder naar de laatste fase. Hier zult u met uw consulent of coach afspraken maken om uw lichaam in balans te houden. Uiteindelijk heeft u nog één of twee nacontroles als stok achter de deur. Mocht u nu toch liever wat langer die stok achter de deur hebben. Kunt u dit verlengen met het  "Blijf in Balans" programma.

Korting bij uw consulent of webshop

Omdat u klant bent bij How2behealthy heeft u ook vele voordelen. Een van deze voordelen is 10% korting in onze webshop. Bijvoorbeeld bij één van de gezondheidsadviezen staat beschreven dat u een tekort heeft aan vitamine C. Dit product is dan verkrijgbaar bij uw consulent of in onze webshop. Als How2behealthy klant zijn de prijzen in de webshop 10% lager!

Boodschappenlijst + recepten

Om u extra te ondersteunen bieden wij een uitgebreide boodschappenlijst met alle producten die wij gezond vinden in de supermarkt. Ook ontvangt u een uitgebreid receptenboek. Voor How2behealthy klanten is het gebruik hiervan gratis. Daarnaast kunnen How2behealthy klanten gratis gebruik maken van de How2behealthy app inclusief boodschappenlijst en receptenboek. 

Evenementen

Daarnaast kunt u als How2behealthy klant deelnemen aan verschillende evenementen. Voor sommige evenementen vragen we een kleine bijdrage. De (online) workshops die wij aanbieden zijn: - Samen koken en lekker eten -,  - Supermarktsafari -,  - Etiket lezen- en - Gezonde lunch bij de Broth Bar in Maastricht -. Kijk voor meer informatie bij Evenementen.

Meld u aan voor een gratis consult