How2bevital
Vermoeidheid | niet lekker & strak in je vel | maag-darm problemen

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Detoxprogramma

√ Voedingsrichtlijnen

√ Persoonlijke leefstijladviezen

√ How2behealthy productwijzer +  receptenboek

√ How2behealthy app

√ Korting How2behealthy producten

√ 4 consulten

√ 1 x nacontrole

Vanaf €70 p.m.

(totaalprijs €399)

how2beyoung_des
Vroegtijdige veroudering | huidklachten | rimpels | verlies elasticiteit | gezond ouder worden

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Health Check incl. functionele leeftijd

√ Iriscopie analyse + foto gelaat

√ Persoonlijk verjongingsplan + huidverzorgingsadvies

√ How2behealthy productwijzer +  receptenboek

√ How2behealthy app

√ Korting How2behealthy producten

√ 4 bindweefsel massages (gelaat) t.w.v. €234 bij Beautysalon Nadine Gregoire

 10 consulten

√ 2 x nacontrole

Optioneel: Darmscreening RP Vitamino Analytic (meerprijs €199)

Vanaf €125 p.m.

(totaalprijs €799)

how2behealthy_heart_on_top_200x
Chronische klachten | degeneratieve aandoeningen | gezond ouder worden

√ Uitgebreide intake en analyse

√ Health Check incl. functionele leeftijd

√ Iriscopie analyse 

√ Darmscreening RP Vitamino Analytic

√ Persoonlijk gezondheidsplan

√ How2behealthy productwijzer + receptenboek

√ How2behealthy app

√ Korting How2behealthy producten

√ 2 natuurgeneeskundige massages (bindweefselmassage)

√ 10 consulten

√ 2 x nacontrole

Vanaf €125 p.m.

(totaalprijs €799)

Gratis how2bevital E-book!

Gratis how2beyoung E-book!

25euries

How2behealthy is milieubewust! Onze programma's worden standaard digitaal uitgeleverd. Tegen een meerprijs van €25 ontvangt u het programmaboek in een luxe klapper!

Maak een afspraak bij een consulent. Kostenloos en vrijblijvend. Tijdens het gratis consult nemen onze therapeuten uitgebreid de tijd voor u!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE PROGRAMMA'S

Hoe lang moet ik het programma volgen?

Omdat het programma's zijn die op maat zijn samengesteld is het niet mogelijk om de duur exact aan te geven. Het How2bevital programma duurt ca 2 maanden en het How2beyoung en How2behealthy programma gemiddeld tussen 3 en 8 maanden. 

 

Wat is de opbouw van een programma?

Onze aanpak verschilt per programma. Bij alle programma's hoort een uitvoerige intake, medische analyse en Detoxprogramma. De aanpak en aantal consulten verschilt wel.

Wordt How2behealthy vergoed?

Een gedeelte van de How2behealthy consulenten is aangesloten bij een beroepsvereniging en kan via de aanvullende verzekering een vergoeding aanbieden. Tijdens het 1e gratis consult vertelt uw consulent hier graag meer over.

Waarom een verjongings-| gezond ouder worden programma en hoe werkt dit?

Onze huidige levensstijl en voeding vormen vaak een zware belasting voor het lichaam en zelfherstellend vermogen. Ook onze huid lijdt hieronder. Vroegtijdige veroudering wordt veroorzaakt door diverse factoren zoals verzuring, ontsteking, oxidatie & overbelasting van darm, alvleesklier en ons stress systeem. Hormonale verstoringen zijn vaak het gevolg. Verkeerd cosmetica gebruik en huidverzorging dragen hier aan bij. Ons programma leert u hoe gezond ouder wordt en hoe u uw (jeugdig) uiterlijk zo lang mogelijk kunt behouden en ondersteunen. 

Welke behandelingen / therapieën worden ingezet?

Binnen het How2bevital programma werken we met voedingsadviezen en levensstijl adviezen. Binnen het How2beyoung programma werken we tevens met diverse natuurlijke behandelingen.  In het How2behealthy programma wordt nog een extra basiscreening darm uitgevoerd m.b.v. fecesonderzoek. Hierbij werken we samen met RP Vitamino Analytic.

 

Waarom een darmscreening in het How2behealthy programma?

Omdat How2behealthy een holistisch concept is en de darm de basis is van het gezond ouder worden en een gezonde huid. RP Analytic is het laboratorium waar feces-, bloed-, urine- en speekselanalyses uitgevoerd worden op het gebied van microbiologie, immunologie, endocrinologie en biochemie. Hiermee kunnen veel oorzaken van klachten worden opgespoord. Denk aan het prikkelbare darmsyndroom, voedingsintoleranties, hormonale disbalans, reumatische klachten chronische vermoeidheid, pijnklachten, concentratiestoornissen, enz.

Hoe nu verder als het programma is afgelopen?

We bieden ook een How2stayvital | Young | Healthy programma. Voor slechts €14,95 p.m. heeft u een goede stok achter de deur om vitaal, jong en gezond te blijven!

Val ik ook af?

Onze programma's worden primair samengesteld om vitaliteit/verjonging en/of een betere gezondheid na te streven. Een gezond lichaam en onze voedingsadviezen zullen bijdragen aan een gezond gewicht, maar bij (terugkerend) overgewicht adviseren wij het Cure4Life programma. 

Kan ik ook een eenmalig consult/advies krijgen?

Ja, we werken ook met losse consulten. How2behealthy is wel een holistisch gezondheidsconcept. Met een eenmalig consult hebben we vaak te weinig tijd en/of kunnen we u te weinig handvaten meegeven om de oorzaak van gezondheidsproblemen aan te pakken en een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Desalniettemin helpen we u graag op weg. Bovendien geven we gratis advies indien u producten in onze webshop aanschaft.