Wat is How2behealthy?

How2behealthy brengt een gezonde wereld dichter naar u. De basis begint bij een gezonde en natuurlijke levensstijl & voeding die het lichaam weer terug in balans brengt. Door als eerste de focus te leggen op gezonde en natuurlijke voeding, zult u merken dat uw eventuele klachten al sterk verminderd worden. Elk lichaam is uniek en dat vraagt ook om een unieke aanpak. We gaan kijken naar de oorzaken en klachten die u ervaart zoals vermoeidheid, gewrichtsklachten, hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en andere chronische klachten etc. Na een uitgebreid onderzoek maken wij een persoonlijk programma. Bij dit programma krijgt u persoonlijke begeleiding door een van onze consulenten.

How2behealthy heeft een visie op voeding van deze tijd. Wij tellen geen calorieën, suikers of vetten. De werking van voeding op uw lichaam is afhankelijk van de ingredienten. U leert precies de juiste pure producten te kopen bij de supermarkt bij u in de buurt, die passen bij uw smaak en levensstijl. Tijdens deze reis bent u niet alleen en bieden wij ondersteuning door middel van diverse evenementen en een community. 

Wij geloven dat het hanteren van een gezonde en natuurlijke
leefstijl het leven met jaren verbetert. U zult zich vitaler,
gezonder en beter voelen met onze programma's. Gezondheidskosten zullen in de meeste gevallen sterk dalen. Daarnaast ondersteunen wij het lichaam met natuurlijke supplementen, vitamines, superfoods en producten die wij zelf in huis hebben. Zoals bijvoorbeeld vitamine D3, daarvan heeft 50% in Nederland een tekort. 

How2behealthy onderscheid zich ook door een partnernetwerk. Wij brengen een gezonde wereld dichter naar u toe door u tijdens uw reis kennis te laten maken met gezonde restaurants zoals de Brothbar in Maastricht en fitnesscentrum Sportdomein in Eijsden. Binnen onze programma ontvangt u een tegoed die u bij een van onze aangesloten partners kunt verzilveren.

Bent u nieuwsgierig? Wilt u meer informatie? Meld u dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek of meld u aan voor een van onze evenementen.

Een detox reinigt uw lichaam en heeft een herstellend vermogen op uw lichaam

Voor wie is How2behealthy?

✔  Voor diegene die al meerdere programma's en diëten hebben gevolgd zonder blijvend resultaat, omdat ze terugvallen in oude gewoontes

✔  Voor diegene die net als wij overtuigd zijn dat elk mens uniek is en iedereen een andere aanpak nodig heeft

✔  Voor diegene die zijn/haar lichaam weer terug in balans wilt

✔  Als u medicatiegebruik wilt minderen in overleg met de huisarts

✔  Voor mensen die last hebben van uiteenlopende klachten en
hier iets aan willen doen

Als u zich weer vitaal, energiek en fit wilt voelen

✔  Voor mensen die genoeg hebben van hun huidige leefstijl en er echt iets aan willen doen!

Voor diegene die graag anders wilt leren koken en eten

Voor mensen die zich niet meer prettig voelen in hun eigen lichaam

Voor mensen die open staan voor nieuwe ervaringen en klaar zijn om kennis te maken met een nieuwe levensstijl
Voor zowel mannen als vrouwen, zijn de programma’s geschikt. Ongeacht de leeftijd!

Voor mensen die al bewust bezig zijn, maar nog wat ondersteuning kunnen gebruiken

Voor diegene die klaar is met de "wonderpil" en op zoek is naar de totaal-aanpak!

De aanpak

icon-loepje-groen

Onderzoek

U gaat voor ons een vragenlijst invullen,waarmee wij inzichten krijgen in uw huidige gezondheid, leefstijl en eetpatroon. Daarnaast gaan we nog een gezondheidsonderzoek doen door middel van het inleveren van een plasje, optioneel bloedprikken*  en een medische gezondheidstest*. Hierdoor krijgen we meer inzichten in uw lichamelijke gezondheid en kunnen we een passend persoonlijk programma voor u maken. 

icon-wortel-geel

Reiniging

Voordat u begint aan het programma is het van belang dat uw lichaam gereinigd wordt. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen
aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. U gaat tijdens deze 1e fase het gebruik van ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten langzaam afbouwen. Na deze 12 dagen voelt en ziet u al een positief verschil.

icon-brief-rood

Persoonlijk programma

Na de reiniging doen we nog een aantal metingen en brengen we de eerste resultaten aan de hand van het door u gekozen programma in kaart. Daarna gaan wij het persoonlijk programma aan u uitleggen en samen met u doorlopen, zodat u kunt beginnen aan de eerste fase van een van de programma’s.

icon-afvallen-rood

Gezond gewicht verliezen

Houdt u er rekening mee dat het toewerken naar een voor u passende levensstijl vaak betekent dat u gaat afvallen. Dit gewicht verliezen gebeurt op een gezonde en verantwoordelijke manier, aangezien wij met natuurlijke voeding werken. Een lichaam in balans zorgt voor minder zin in zoetigheid en drang naar een vette hap. Hierdoor bent u in staat om het programma makkelijk vol te houden. 

icon-winkelwagen-geel

Supermarktgids

Een uniek onderdeel van onze programma's is de supermarktgids. Het gebruik van pure en natuurlijke voeding zonder toevoegingen is de basis om uw gestelde doelen te bereiken. In de supermarktgids vindt u een overzicht van alle producten die u tijdens het programma mag nuttigen. Bovendien bevat het programmaboek een uitgebreid receptenboek met makkelijke recepten voor het hele gezin.

icon-manvrouw-groen

Samen met anderen

U bent niet alleen! We bieden diverse evenementen aan zoals een supermarktsafari waar u niet alleen kennis maakt met de producten uit onze supermarktgids, maar u komt ook in contact met andere deelnemers die samen met u een reis maken naar een blijvend gezonde levensstijl. Bovendien is er een gesloten How2behealthy groep waar u vragen kunt stellen aan andere deelnemers of ervaringen deelt.

icon-pil-groen

Bewustwording

Een gezonde levensstijl vraagt ook om bewustwording. In ons programmaboek vindt u veel informatie terug over diverse thema's zoals leefstijlregels, etiket lezen en nog veel meer. Tijdens de consulten komt bewustwording ook aan bod. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u blijvend resultaten boekt.  

icon-natuurlijk-geel

Alleen maar pure voeding

Gezonde voeding is uw medicijn! Wij richten ons voornamelijk op voeding waarin zo weinig mogelijk verkeerde vetten, (verborgen) suikers en andere toevoegingen inzitten zoals E-nummers.
We tellen geen calorieën, koolhydraten of suikers maar letten op de juiste voedingstoffen die passen bij uw lichaam.

icon-vinkje-rood

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Wij geloven dat een hechte samenwerking met onze aangesloten partners een gezonde wereld dichter naar u brengt. Dit doen we o.a. door een cheque aan te bieden binnen de programma's. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten zoals een lunch bij een écht gezond restaurant. 

icon-vinkje-rood

Na afloop

Na afloop van het programma vieren we het behaalde resultaat met een leuke attentie. Behoefte aan een stok achter de deur? Dan is het
mogelijk om losse consulten bij te kopen of zelfs gebruik te maken van het ‘’Blijf in Balans’’ programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw desbetreffende consulent.

Gezond eten is gezond en gelukkig leven