Courgette salade
Courgette salade Wat heb je nodig? 100g ongekookte Gierst 300g Courgette 2 bosuitjes 1 a 2 teentjes knoflook 40 g pistache noten (ongebrand) Verse peterselie of Munt Olijfolie, peper & zout HoeMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
maart 28, 2020
Kabeljauw uit de oven
Kabeljauw uit de oven Twee keer in de week vis, dat is het advies. Kabeljauw uit de oven is dan zeker een aanrader. Het is makkelijk te bereiden en kan garen inMeer lezen…
Bereidingstijd: 60 min
Spinazie smoothie met banaan, sinaasappel en kokosmelk
Spinazie smootie banaan sinaasappel kokosmelk. Ingrediënten voor 2 personen 200 gram spinazie 1 banaan 1 sinaasappel 150 ml kokosmelk 200 ml water Bereiding: Kokosmelk doet dat niet zo makkelijk en het blendMeer lezen…
Bereidingstijd: 10 min
maart 27, 2020
Bieten salade met sinaasappel
Bieten salade met sinaasappel Salade met bieten, erg gezond en heerlijk verfrissend. Door de sinaasappel en pistachenoten wordt het mooi kleurrijk… en smakelijker natuurlijk! Wat heb je nodig? Voor 1 portie: 70 gMeer lezen…
Bereidingstijd: 40 min
maart 26, 2020
Smoothie avocado appel limoen
Smoothie avocado, appel en limoen Een smoothie avocado klinkt héél gezond, maar het moet natuurlijk ook lekker zoet en/of verfrissend smaken. Hoe je het maakt, lees je hieronder! Ingrediënten voor 2 personen 250Meer lezen…
Bereidingstijd: 20 min
maart 25, 2020
Groene smoothie met chocolade en mint
Groene smoothie met chocolade en mint. Een groene smoothie met chocolade: is dat wel gezond? Jawel, het is juist súpergezond, omdat we er rauwe cacao in doen! En verse munt, voor eenMeer lezen…
Bereidingstijd: 10 min
maart 24, 2020
Courgette spaghetti met gerookte zalm
Courgette spaghetti met gerookte zalm Courgette spaghetti is gezonder dan tarwe spaghetti. Helaas is met tarwe teveel geknoeid in de loop der jaren, waardoor het tegenwoordige moderne tarwe nauwelijks of geen voedingswaardeMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
maart 23, 2020
Vegetarische pasta van linzenmeel
Vegetarische pasta van linzenmeel Een lekkere gezonde vegetarische pasta bereid met gele linzen spaghetti. De traditionele pasta’s zijn gemaakt van tarwe. Tarwe bevat gluten. Er is teveel geknoeid met tarwe in deMeer lezen…
Bereidingstijd: 40 min
maart 14, 2020
Tomatensoep met kurkuma
Tomatensoep met kurkuma Deze tomatensoep heeft zijn bijzondere smaak te danken aan de toevoeging van kurkuma. Kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, wordt veel toegepast in de Indiase keuken, met name in curry’s.Meer lezen…
Bereidingstijd: 40 min
maart 7, 2020
Witlof uit de oven met mozzarella
Witlof uit de oven met mozzarella Witlof uit de oven kan op ontzettend veel manieren worden bereid. Bijvoorbeeld in combinatie met andere groenten of alleen met kaas. Wij hebben in dit receptMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
februari 29, 2020
Chili con carne met adukiboontjes
Chili con carne met adukiboontjes Chili con carne vindt zijn oorsprong in Mexico alhoewel daarover de meningen zijn verdeeld. Het schijnt voor het eerst te zijn gegeten door militairen van het AmerikaanseMeer lezen…
Bereidingstijd: 40 min
februari 22, 2020
Pap maken met teff meel
Pap maken met teffmeel Teffmeel wordt gemaakt van de zaadkorrels van het grassoort teff. Het zijn hele kleine graankorreltjes. Ze kunnen door hun kleine formaat niet worden gepeld. Teff is om dieMeer lezen…
Bereidingstijd: 10 min
februari 15, 2020
Page 17 of 24