Hieronder vindt u een selectie van verschillende gezonde en heerlijke recepten uit ons receptenboek. Het volledige receptenboek wordt aangeboden binnen onze programma's en How2behealthy app
Linzenpasta met spinazie
Linzenpasta met spinazie Linzenpasta kunt u op dezelfde wijze bereiden als de reguliere pasta. Linzen behoren tot de peulvruchten. Ze zijn rijk aan vezels en mineralen. Vezels zijn belangrijk voor de gezondheid van de darmen. LinzenMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min
november 1, 2020
Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel
Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel Pompoenbrood is één van de vele recepten die bereid zijn met pompoen. Pompoen is een echte herfstvrucht welke zeer veelzijdig is en rijk aan vitamine A, CMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
oktober 25, 2020
Kokoscake gezoet met vijgen of dadels
Kokoscake met vijgen of dadels Deze kokoscake valt zeer in de smaak bij iedereen die van kokos houdt. Kokosmeel is ideaal om mee te bakken. Het is glutenvrij en kan in veelMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min
oktober 3, 2020
Pastinaak rösti’s met knoflook
Pastinaak rösti’s Pastinaak is zeer geschikt als vervanger voor de aardappel. De witte wortel bevat veel koolhydraten die we ‘langzame koolhydraten‘ noemen. Dit wil zeggen dat de glycemische index niet hoog is.Meer lezen…
Bereidingstijd: 20 min
september 18, 2020
Kaasstengels maken met amandelmeel
Kaasstengels maken met amandelmeel Kaasstengels worden veelal bereid met bladerdeeg. Bladerdeeg bevat tarwebloem. Tarwebloem is niet het meest gezonde meel. Met tarwe is in de loop der jaren teveel geknoeid waardoor hetMeer lezen…
Bereidingstijd: 60 min
september 12, 2020
Page 2 of 3