HOW2BEHEALTHY APP VANAF €6,70 P.M.

De gezond afvallen en boodschappen app van Nederland en België! Nooit meer diëten, maar navigeer probleemloos door de supermarkt met de juiste eetwissels! 

Ook beschikbaar voor bedrijven 
 

Honger uzelf niet langer uit met de How2behealthy app! De basis van dit succes? De juiste eetwissels in de supermarkt met normale producten die u lekker vindt!

Een dieet, recepten of afvallen app is geen van allen een oplossing, zolang we niet de juiste producten in de supermarkt kopen. Calorieën tellen werkt (op lange termijn) averechts! 

Zet een 1e stap naar een blijvend gezond gewicht én gezonde levensstijl met de How2behealthy App!
De How2behealthy App is genomineerd voor de Nationale Zorg Innovatieprijs 2023! 

Onderdelen How2behealthy app

Boodschappenlijst


Zoek eenvoudig naar alle gezonde producten in de supermarkt! Vervangt uw huidige dieet of afvallen app 

Recepten


Honderden heerlijke en gezonde recepten met producten uit de boodschappenlijst

Productscan


Met onze Bio-scan, E-nummer-scan en onze nieuwe revolutionaire ingredientenscan maakt u eenvoudig de juiste voedingskeuzes!

Vragen en support


Maak makkelijk een afspraak met een van onze consulenten

How2behealthy Boodschappenlijst

De beste afvallen app

Een uitgekiende en up-to-date selectie van juist die producten met voornamelijk eerlijke ingrediënten, met een slimme zoekfunctie, samengesteld door ons adviesteam. Effectief om zowel vitaler, gezonder en slanker te worden.

Gezond afvallen app

How2behealthy Boodschappen-lijst

De beste afvallen app

Een uitgekiende en up-to-date selectie van nét die producten met de juiste ingredienten met een slimme zoekfunctie, samengesteld door ons adviesteam. Effectief om zowel vitaler, gezonder en slanker te worden.

Gezond afvallen app
gezond afvallen app recept

How2behealthy recepten

Honderden recepten: smullen maar!

Met de juiste producten maakt u heerlijk gezonde recepten. Onze recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en doen qua smaak niet onder voor hun ongezonde broertjes of zusjes.

Productscan

Eet clean, blijf gezond!

Met onze E-nummer-scan, de bio-scan en onze nieuwe revolutionaire ingrediënt-scan analyseert u eenvoudig een supermarktproduct. Met de ingrediënt-scan maakt u een foto van de ingredienten en u ontvangt dankzij naamsherkenningssoftware een advies of dit product gezond is.

Gezond afvallen App
Gezond afvallen app partner

Partnerkortingen

Samen staan we sterk....en gezonder!

We werken samen met geselecteerde "gezonde" partners die het u makkelijker maken een gezonde levensstijl vol te houden. Een divers groeiend aanbod van gezonde restaurants, sportcentra tot zonnepanelen. 

Vragen en support

Maak een kennismakingsafspraak

Stel uw vraag aan een van onze consulenten bij u in de regio of boek zelf online een gratis en vrijblijvend kennismakingsafspraak

app gezond afvallen contact

U kunt kiezen uit de volgende abonnementen

Onze app is ook beschikbaar voor bedrijven

1 maand

Volledig overzicht van gezonde producten in de supermarkt

Honderden recepten

Productscan

 Partnerkortingen & meer

  Nooit meer diëten & aansprekende resultaten!

  Te koop in Google & Apple Store

€10,99 per maand
Via Google Play en Apple Store

3, 6 of 12 maanden

  Volledig overzicht van gezonde boodschappen in de supermarkt

  Honderden recepten

  Productscan

  Partnerkortingen & meer

  Nooit meer diëten & aansprekende resultaten!

  Te koop in onze webshop

Vanaf €6,70 per maand
Aankoop via onze webshop

Stel uw vraag?

Heeft u vragen of opmerkingen. We zijn 24 x 7 beschikbaar via Whatsapp!

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

Enkele maanden geleden gestart met het Natuurlijk Vitaal Online programma inclusief reinigingsprogramma. Zeer goed vol te houden door fijne opbouw van het programma met verbluffende resultaten tot gevolg. Ik ben sinds medio maart 2019 14,5 kilo afgevallen en heb veel meer energie.

gezond eten

Randy von Liebenstein

In oktober 2018 begonnen bij How2behealthy, door artrose veel medicijnen gebruikt, waardoor ik alleen laat bij kwam en diëten hielp niet echt, toen een artikel tegen gekomen van How2behealthy wat niet alleen ging over afvallen maar ook dat verschillende gezondheidsklachten komen door verkeerde voeding. Ivo legt heel duidelijk uit, waarom bepaalde dingen anders moeten, het sprak mij enorm aan, nu 5 maanden verder 13 kilo lichter ( ben er nog niet helemaal) maar voel me veel beter, slaap beter en krijg veel complimenten dat ik er beter uit zie, ook de huid is veranderd, ik voel me super en ga door met deze levensstijl, het voelt niet als een dieet , ben blij dat ik bij How2behealthy terecht ben gekomen , waardoor ik het nut van anders eten inzie, bedankt hiervoor en kan het iedereen aanraden.

Gezond eten

Kathinka Smeekes

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig. Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.

Gezond eten

Christie Dassen

"Na 2 weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen. Bovendien ben ik bijna 20 kilo afgevallen"

"Mijn migraine is zeker 80-85% minder. Bovendien ben ik behoorlijk wat kilo's afgevallen"