Zalm bakken met tomaten en kappertjes

Zalm bakken


Zalm bakken met tomaten en kappertjes Zalm bakken vinden de meeste visliefhebbers heerlijk en de vis kan met veel soorten groenten worden gecombineerd. Zalm behoort tot de vette vissoorten. vette vissoorten bevatten deMeer lezen…

Bereidingstijd:

december 19, 2020


Vegetarische curry met bloemkool en kikkererwten

Vegetarische curry


Vegetarische curry met bloemkool en kikkererwten Het woord ‘curry’ is de verhaspelde versie van ‘kerrie’. Dit is gebeurd door de Engelsen die ooit de lekkere kruidenmengsels hebben overgenomen uit India. Tegenwoordig wordenMeer lezen…

december 6, 2020


Puree van pastinaak met spinazie en room

Puree


Puree van pastinaak met spinazie Deze witte wortel oftewel pastinaak is uitermate geschikt als vervanger voor de aardappel. Pastinaak is een koolhydraatrijke groente met een lage glycemisch index (stijging bloedsuikerspiegel). De smaakMeer lezen…

november 28, 2020


Havermout ontbijt met rood fruit en banaan

Havermout ontbijt


Havermout ontbijt met rood fruit en banaan Dit havermout ontbijt is lekker en zit vol gezonde ingrediënten. Een ontbijt dat geschikt is voor het hele gezin maar wel wat bereidingstijd vereist. InMeer lezen…

Bereidingstijd:

november 21, 2020


Pesto met basilicum en walnoten

Pesto


Pesto met basilicum en walnoten Een heerlijke pesto die makkelijk zelf is te bereiden. De meeste kant en klare pesto’s bevatten een of meerdere ongewenste toevoegingen. Om er zeker van te zijnMeer lezen…

Bereidingstijd:

november 7, 2020


Linzenpasta met spinazie

Linzenpasta


Linzenpasta met spinazie Linzenpasta kunt u op dezelfde wijze bereiden als de reguliere pasta. Linzen behoren tot de peulvruchten. Ze zijn rijk aan vezels en mineralen. Vezels zijn belangrijk voor de gezondheid van de darmen. LinzenMeer lezen…

Bereidingstijd:

november 1, 2020


Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel

Pompoenbrood


Pompoenbrood bereid met glutenvrij meel Pompoenbrood is één van de vele recepten die bereid zijn met pompoen. Pompoen is een echte herfstvrucht welke zeer veelzijdig is en rijk aan vitamine A, CMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 25, 2020


Avocado met ei uit de oven met salade

Avocado met ei


Avocado met ei uit de oven met salade Avocado met ei is een heerlijke combinatie en makkelijk te bereiden. De avocado vindt zijn oorsprong in Mexico en kan bruin, donkergroen en bijnaMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 18, 2020


Vegetarische spaghetti met broccoli

Vegetarische spaghetti


Vegetarische spaghetti met broccoli Een heerlijke vegetarische spaghetti bereid met kaas. Het is goed om zeker 2 keer per week geen vlees of vis te eten. De mens heeft vlees en visMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 11, 2020


Kokoscake gezoet met vijgen of dadels

Kokoscake


Kokoscake met vijgen of dadels Deze kokoscake valt zeer in de smaak bij iedereen die van kokos houdt. Kokosmeel is ideaal om mee te bakken. Het is glutenvrij en kan in veelMeer lezen…

Bereidingstijd:

oktober 3, 2020


Mosterdsoep met pastinaak en prei

Mosterdsoep


Mosterdsoep met pastinaak en prei Deze mosterdsoep is een heerlijke soep met verse groenten. Pastinaak bevat veel koolhydraten en is om die reden geschikt als vervanger voor de aardappel. Pastinaak heeft veelMeer lezen…

Bereidingstijd:

september 25, 2020


Pastinaak rösti’s met knoflook

Pastinaak


Pastinaak rösti’s Pastinaak is zeer geschikt als vervanger voor de aardappel. De witte wortel bevat veel koolhydraten die we ‘langzame koolhydraten‘ noemen. Dit wil zeggen dat de glycemische index niet hoog is.Meer lezen…

Bereidingstijd:

september 18, 2020


Page 14 of 25