Unieke programma's op maat

Wij bieden gespecialiseerde programma's voor meer vitaliteit, het aanpakken van chronische gezondheidsklachten en Anti-Aging op natuurlijke wijze.

 Voordelen  |  Aanpak: 5 fasen     

Unieke programma's op maat

Wij bieden gespecialiseerde programma's voor meer vitaliteit, het aanpakken van chronische gezondheidsklachten en Anti-Aging op natuurlijke wijze.  

Oorzaken   |   Visie   |  Voordelen   |   Aanpak: 5 fasen     

Op 1 januari 2016 hadden 8,8 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, maag/darm klachten, diabetes type 2 en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Dit is geen toeval en is grotendeels een gevolg van onze levensstijl. Veel chronische ziekten hebben dezelfde onderliggende oorzaken. Onze programma's bestaan uit 5 fasen en richten zich op het aanpakken van deze onderliggende oorzaken. Hierdoor is een substantiële vermindering van klachten en vaak zelfs genezing mogelijk. 

Op 1 januari 2016 hadden 8,8 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, maag/darm klachten, diabetes type 2 en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Dit is geen toeval en is grotendeels een gevolg van onze levensstijl. Veel chronische ziekten & (huid)veroudering hebben dezelfde onderliggende oorzaken. Onze programma's bestaan uit 5 fasen en richten zich op het aanpakken van deze onderliggende oorzaken. Hierdoor is een substantiële vermindering van klachten en vaak zelfs genezing mogelijk. 

Onze programma's zijn effectief bij:

Visie

We leven in een "ongezonde leefwereld". Dit maakt dat het niet eenvoudig is om in balans te blijven. Elk lichaam is uniek dus de basis begint bij een programma op maat samen met professionele begeleiding van onze coaches die de onderliggende oorzaken van disbalans en ziekte aanpakken en u leert zich aan te passen aan een ongezonde leefwereld. 

Voor wie?

✔  Voor diegenen die al meerdere programma's en diëten hebben gevolgd zonder blijvend resultaat, omdat ze terugvallen in oude gewoontes.
✔  Voor mensen met een gebrek aan vitaliteit en "kleine kwalen": maag-en darmklachten, overgewicht en/of vermoeidheid.
✔  Voor diegenen met chronische aandoeningen zoals reuma en/of het verminderen van medicatiegebruik.
✔  Voor mensen met vroegtijdige ouderdomsverschijnselen, huid en haar problemen.

Wat maakt ons anders?

  1. How2behealthy biedt een totaalformule gericht op blijvend resultaat.

  2. Wij onderscheiden ons door onze unieke programma's aan te vullen met een hoogwaardig aanbod van ondersteunende producten en een partnernetwerk. Wij brengen een gezonde wereld dichter naar u toe door u tijdens uw reis kennis te laten maken met bijvoorbeeld gezonde restaurants zoals de Brothbar in Maastricht. Binnen onze programma's ontvangt u een waardecheque die u in onze webshop kunt verzilveren voor producten of partnerdiensten.

  3. How2behealthy heeft een visie op voeding van deze tijd.
    Wij tellen geen calorieën, maar werken volgens het "clean eating" principe. Pure, smaakvolle voeding, vrij van gluten, transvetten, toegevoegde suikers en gevaarlijke toevoegingen met een laag-glycemische index ("trage" koolhydraten).

Gezonde mayonaise, pasta, brood & zelfs ijs. Ze liggen in de schappen. Weet u ze te vinden?

Oorzaken van klachten

Oorzaken van klachten

Chronische ontsteking

Chronische ontsteking. Ontstekingen zijn nuttig omdat ze als doel hebben beschadigingen in ons lichaam te herstellen. Zonder ontstekingen zou dit dus niet gebeuren! Echter is er ook een ontstekingsvorm zonder symptomen en dit is de gevaarlijke variant. Onderzoeken hebben aangetoond dat (chronische) ontstekingen bijdragen aan het krijgen van onder andere gewrichtsklachten

Lees meer...

Insulineresistentie-syndroom

Het insulineresistentiesyndroom oftewel metaboolsyndroom ligt ten grondslag aan welvaartsziekten en zorgt dat ons lichaam steeds moeizamer op voeding en suikers gaat reageren. Dit syndroom ontstaat vaak onopgemerkt en dringt als een sluipmoordenaar ons lichaam binnen. De oorzaak ligt veelal in verborgen suikers en toevoegingen.  Het gevolg is onder andere geleidelijke gewichtstoename of vermoeidheid.

Lees meer...

Disbalans in voedingsstoffen

Een chronisch tekort aan vitale celstoffen zoals vitaminen en, mineralen. De kans op een tekort aan voedingsstoffen is groter doordat de concentratie aan voedingsstoffen in de loop der jaren lager is geworden. Tegelijkertijd bevat onze voeding steeds meer schadelijke stoffen

Lees meer...

Verstoring zuur-base balans

Een verstoorde zuur base balans. Het zuur-base-evenwicht is de balans van de zuurgraad (pH) in onze weefsels. Stress, een ongezonde levensstijl en te weinig slaap zorgen voor verzuring van de weefsels. Dit kan uiteenlopende klachten zoals vermoeidheid, hoge bloeddruk, haaruitval en botontkalking uitlokken.

Lees meer...

Voordelen How2behealthy?

Voordelen How2behealthy?

✔  Terug in balans zonder dieet!

✔  Focus op het verminderen van gezondheidsklachten en/of een jonger uiterlijk!

✔  Onderzoek naar en inzicht in onderliggende oorzaken van uw klachten

✔  Persoonlijke begeleiding van uw coach gedurende het hele programma

✔  Voldoende aandacht voor bewustwording en het integreren van een blijvend gezonde levensstijl, mede dankzij nacontroles. 

GRATIS waardecheque! Maak kennis met extra ondersteunende producten, onderzoeken of diensten van onze partners.

Lagere zorgkosten! 

Voor zowel mannen als vrouwen, zijn de programma’s geschikt. Ongeacht de leeftijd!

Persoonlijk programma en metingen zijn ook beschikbaar binnen een online omgeving

Onze boodschappenlijst en receptenboek zijn ook beschikbaar in de How2behealthy app!

De aanpak: 5 fasen

De aanpak: 5 fasen

icon-loepje-groen

1. Onderzoek

Tijdens het 1e consult wordt u gratis en vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden. Ter voorbereiding van dit gesprek vult u een vragenlijst en eetdagboek in, waarmee wij inzichten krijgen in uw huidige gezondheid, leefstijl en eetpatroon. Daarnaast levert u wat ochtendurine in. Optioneel wordt er bloedonderzoek en aanvullende onderzoeken (via partners) uitgevoerd, indien u besluit een van de programma's te volgen*. Hierdoor krijgen we meer inzichten in uw lichamelijke gezondheid en kunnen we een passend persoonlijk programma voor u maken. 

*Binnen de programma's zit een waardecheque inbegrepen waarmee in overleg aanvullende onderzoeken ingezet kunnen worden. 

icon-wortel-geel

2. Reiniging

Voordat u begint aan het programma is het van belang dat uw lichaam gereinigd wordt, inwendig & uitwendig. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde, natuurlijke voeding. U gaat tijdens deze 1e fase het gebruik van ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten langzaam afbouwen. Na deze 12 dagen voelt en ziet u al een positief verschil.

Er is meer...

Alleen maar pure voeding

Alleen maar pure voeding

Gezonde voeding is uw medicijn! Wij richten ons voornamelijk op voeding waarin zo weinig mogelijk verkeerde vetten, (verborgen) suikers en andere toevoegingen zitten zoals E-nummers. Dit wordt ook wel het "Clean-Eating" principe genoemd.
We tellen geen calorieën, koolhydraten of suikers maar letten op de juiste voedingstoffen die passen bij uw lichaam. Ook adviseren wij alleen voedingsmiddelen die "trage koolhydraten" bevatten. Hierdoor draagt onze voeding bij aan een gezonde hormonale balans en (blijvend) gewichtsverlies. 

Uitwendige reining | Natuurcosmetica

Uitwendige reiniging | Natuurcosmetica

Tijdens de reinigingsfase nemen we ook uw huidverzorging onder de loep, omdat veel gifstoffen uitwendig uw lichaam binnendringen. 90% van de producten in de markt zit vol met chemicaliën & hormoonverstorende stoffen die via de huid de bloedbaan binnendringen. Hiermee verouderen deze producten de huid & belasten ze uw lichaam. Op basis van wetenschappelijke inzichten adviseren we passende pure natuurcosmetica. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. 

icon-brief-rood

3. Persoonlijk programma

Na de reiniging verrichten we nog een aantal metingen en brengen we de eerste resultaten aan de hand van het door u gekozen programma in kaart. Daarna gaat uw coach het persoonlijk programma aan u uitleggen en samen met u doorlopen, zodat u kunt beginnen aan de volgende fase van een van onze programma’s.Er is meer...

Boodschappenlijst

Boodschappenlijst

Een uniek onderdeel van onze programma's is de supermarktgids oftewel boodschappenlijst. Het gebruik van pure en natuurlijke voeding zonder toevoegingen is de basis om uw gestelde doelen te bereiken. In de supermarktgids vindt u een boodschappenlijst van alle producten die u tijdens het programma mag nuttigen. Bovendien bevat het programmaboek een uitgebreid receptenboek met makkelijke recepten voor het hele gezin. 

De boodschappenlijst en receptenboek vindt u ook in de How2behealthy app, makkelijk toch!

Gezond gewicht verliezen

Gezond gewicht verliezen

Houdt u er rekening mee dat het toewerken naar een voor u passende levensstijl vaak betekent dat u gaat afvallen. Dit gewicht verliezen gebeurt op een gezonde en verantwoordelijke manier, aangezien wij met natuurlijke voeding werken. Een lichaam in balans zorgt voor minder zin in zoetigheid en drang naar een vette hap. Hierdoor bent u in staat om het programma makkelijk vol te houden.

icon-pil-groen

4. Integreer uw levensstijl

U heeft uw doelen behaald, maar u bent er nog niet. Na het "behalen van uw rijbewijs" dient u nog te "leren rijden". Binnen de programma's reserveren we voldoende consulten voor de nacontrole van ongeveer 6 maanden. Een gezonde levensstijl vraagt ook om bewustwording. In ons programmaboek vindt u veel informatie terug over belangrijke thema's zoals leefstijlregels, etiket lezen en nog veel meer. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u blijvend resultaat boekt.  

Er is meer...

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Wij geloven dat een hechte samenwerking met onze aangesloten partners een gezonde wereld dichter naar u brengt. Dit doen we o.a. door een cheque aan te bieden binnen de programma's. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten zoals een lunch bij een écht gezond restaurant. 

 Meer lezen over onze waardecheques?

Samen met anderen

Samen met anderen

U bent niet alleen! We bieden diverse evenementen aan zoals een supermarktsafari waar u niet alleen kennis maakt met de producten uit onze boodschappenlijst, maar u komt ook in contact met andere deelnemers die samen met u een reis maken naar een blijvend gezonde levensstijl. Bovendien is er een besloten How2behealthy groep waar u vragen kunt stellen aan andere deelnemers of ervaringen deelt.

icon-vinkje-rood

5. Nazorg

Na afloop van het programma vieren we het behaalde resultaat met een leuke attentie. Onderzoek wijst uit dat er enkele jaren een verhoogd risico blijft bestaan op terugval in uw oude leefstijl & eetpatronen. Behoefte aan een extra stok achter de deur? Dan is het  mogelijk om losse consulten bij te kopen of zelfs gebruik te maken van het ‘’Blijf in Balans’’ programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw desbetreffende consulent.

Eindelijk grip op gezondheid & gewicht!