Heerlijke garnalen in soja marinade

Home » Heerlijke garnalen in soja marinade

Garnalen in soja marinade

Garnalen bevatten gezonde vetten en eiwitten van hoge kwaliteit. Garnalen zijn calciumrijk, wat kan bijdragen aan gezonde botten en ze zijn rijk aan selenium. Selenium is een sterke anti oxidant en is belangrijk voor het behoud van gezond haar en nagels. Garnalen zijn heerlijk in combinatie met knoflook. Dit recept is makkelijk te bereiden en snel klaar. 

Geschikt voor 2 personen | voorgerecht

Ingrediënten

  • 100 Gram wokgarnalen
  • 2 Teentjes knoflook
  • 1 Rood pepertje
  • 1 Sjalotje
  • Sojasaus (Kikkoman glutenvrij AH)
  • Rijstolie

Bereidingswijze

Snijd het pepertje in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het heel fijn. Pers de knoflookteentjes en snijd het sjalotje fijn. Maak een marinade van een scheut sojasaus, rijstolie, pepertje en sjalotje. Voeg de garnalen toe en laat even staan. Wok ze en doe er na 2 minuten de knoflook bij. Wok ze nog 2 minuten. Rijg ze aan een spiesje of verdeel ze over een handje sla naar keuze.

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een afspraak in onze online agenda. 

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Recente recepten

E-book recepten

25 gratis gezonde recepten in uw mailbox?

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl