Check

Body-vital-check

vital1

Ben je nieuwsgierig naar je biologische/functionele leeftijd?
Heb je (chronische) fysieke of mentale stress en wil je weten wat de impact ervan is op je gezondheid?
Doe dan de Body-vital-check! http://body-vital-check.eu/

De body-vital-check is een unieke test bedoeld voor bewustwording van de gevolgen van de levensstijl van mensen in het algemeen. Het is een revolutionaire test met duidelijke uitkomsten welke goedgekeurd is door de Amerikaanse zorgautoriteit FDA.

Door het aanbrengen van 3 elektroden wordt het autonome zenuwstelsel (werking van inwendige organen) en het cardiovasculaire stelsel (bloedsomloop) doorgemeten.
Toegenomen gezondheidsrisico's worden zo door een te laag vitaliteitsniveau aangegeven.

Wie kan de test doen?

Iedereen die ouder is dan 16 jaar kan deelnemen aan deze test. Men behoeft geen goede conditie te hebben daar de ‘sta-zit-sta’ test heel laagdrempelig is.
De enige reden om af te zien van de test is wanneer men ziek is. Een zware kou, griep en/of koorts beïnvloeden namelijk de uitslagen van de test.

Waarom werken wij met de Body-vital-check?

De metingen zijn bedoeld om bewustwording en resultaten t.a.v. een gezonde levensstijl te vergroten. De uitkomsten zijn een diagnostisch hulpmiddel bij het opstellen van het individuele behandelplan. Ze geven samen met uw andere gegevens een nog completer beeld van uw huidige gezondheid.
Wij meten o.a. vitaliteit, acute & chronische stress, functionele leeftijd & vasculaire gezondheid. Het programma berekent tenslotte op basis van de gezamenlijke uitkomsten uw gezondheidsrisico, d.w.z. het risico op toekomstige gezondheidsproblemen en deze
meting is dus in geen geval direct medisch advies

Hoe wordt de test afgenomen

vital4

De test een onderdeel is van ons integraal How2behealthy programma.  De levensstijlmeting doen we tijdens de intake. De uitkomsten van deze test worden meegenomen in ons behandelplan!
Na beëindiging van het programma doen we de test voor de tweede keer.
Het is ook mogelijk u enkel voor de body-vital-check aan te melden. Aan de hand van testuitslagen kunt u werken aan een gezonder en vitaler leven.

Het verloop van de test is als volgt:

  • Aanbrengen van de sensoren
  • Aanbrengen sensor aan de vinger
  • 10 Minuten 'sta-zit-sta' test
  • Afname van de test (15 minuten)

Aan de uitslagen van de test kunt u zien hoe het met de gezondheid is gesteld van uw autonome zenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel. Op basis van de uitslagen kunt u (kunnen wij) gericht werken aan bepaalde veranderingen van uw levensstijl. Een gezond lichaam draagt uiteraard bij aan een comfortabel leven.

Het is een uiterst veilige test welke wordt uitgevoerd met betrouwbare en veilige apparatuur. De body-vital-check wordt alleen gedaan door daartoe opgeleide/getrainde mensen.

How 2 be healthy - Logo 1_nieuw_200 pixels

Gratis Recepten E-Book

How2behealthyRecepten (1) (1)

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag of heeft u het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden?

How2behealthy

2 days 17 hours ago

Mannen opgelet! #Valentijnsdag tip ! Een van onze bestsellers! Bekijk het #Madhippie assortiment met #korting op https://www.how2behealthy-shop.nl/Mad-Hippie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.