Check

Body-vital-check

vital1
 

Ben je nieuwsgierig naar je biologische/functionele leeftijd?
Heb je (chronische) fysieke of mentale stress en wil je weten wat de impact ervan is op je gezondheid?
Doe dan de Body-vital-check! http://body-vital-check.eu/

De body-vital-check is een unieke body check test bedoeld voor bewustwording van de gevolgen van de levensstijl van mensen in het algemeen. Het is een revolutionaire test met duidelijke uitkomsten welke goedgekeurd is door de Amerikaanse zorgautoriteit FDA.

Door het aanbrengen van 3 elektroden op de onderarmen en 1 op de wijsvinger wordt het autonome zenuwstelsel (werking van inwendige organen) en het cardiovasculaire stelsel (bloedsomloop) doorgemeten.
Toegenomen gezondheidsrisico's worden zo door een te laag vitaliteitsniveau aangegeven.

Wie kan de test doen?

Iedereen die ouder is dan 16 jaar kan deelnemen aan deze test. Men behoeft geen goede conditie te hebben daar de ‘sta-zit-sta’ test heel laagdrempelig is.
De enige reden om af te zien van de test is wanneer men ziek is. Een zware kou, griep en/of koorts beïnvloeden namelijk de uitslagen van de test.

Waarom werken wij met de Body-vital-check?

De metingen zijn bedoeld om bewustwording en resultaten t.a.v. een gezonde levensstijl te vergroten. De uitkomsten zijn een diagnostisch hulpmiddel bij het opstellen van het individuele behandelplan. Ze geven samen met uw andere gegevens een nog completer beeld van uw huidige gezondheid.
Wij meten o.a. vitaliteit, acute & chronische stress, functionele leeftijd & vasculaire gezondheid. Het programma berekent tenslotte op basis van de gezamenlijke uitkomsten uw gezondheidsrisico, d.w.z. het risico op toekomstige gezondheidsproblemen en deze
meting is dus in geen geval direct medisch advies

Hoe wordt de test afgenomen

vital4

De test een onderdeel is van ons How2behealthy programma. De uitkomsten van deze levensstijlmeting worden meegenomen in het gezondheidsplan.  

Na beëindiging van het programma doen we de test voor de tweede keer om de effecten van de interventies en uw nieuwe levensstijl te meten.
Het is ook mogelijk u enkel voor de body-vital-check aan te melden. Aan de hand van testuitslagen kunt u werken aan een gezonder en vitaler leven.

Het verloop van de test is als volgt:

  • Aanbrengen van de sensoren
  • Aanbrengen sensor aan de vinger
  • 10 Minuten 'sta-zit-sta' test
  • Afname van de test (15 minuten)

Aan de uitslagen van de test kunt u zien hoe het met de gezondheid is gesteld van uw autonome zenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel. Op basis van de uitslagen kunt u (kunnen wij) gericht werken aan bepaalde veranderingen van uw levensstijl. Een gezond lichaam draagt uiteraard bij aan een comfortabel leven.

Het is een uiterst veilige test welke wordt uitgevoerd met betrouwbare en veilige apparatuur. De body-vital-check wordt alleen gedaan door daartoe opgeleide/getrainde mensen.

Kosten

Health_Check_af1 (1)

De kosten van deze levensstijlmeting test bedraagt €60 inclusief levensstijl adviezen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, vul dan het contactformulier in.

How to be healthy
   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

Gratis how2bevital E-book!

how2behealthy_heart_on_top_200x

Tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy.
Hoe hebben zij onze dienstverlening ervaren?

IMG_3479

Onno Hoes: 

De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven raakten het vetpercentage weg en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor lange termijn.

Mitchell-Krijgsman

Mitchell Krijgsman:

Mijn klachten m.b.t. paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten , rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Af en toe kom ik nog terug op controle voor een check en om te zorgen dat mijn nieuwe levensstijl en resultaten blijvend zijn.

katja_goed

Katja Meijering:

Ik ben ruim 8 kilo afgevallen en ik voel me al een stuk fitter. Na mijn eerste consult met Ivo hadden we al snel duidelijk dat de sportschool niet voor mij was. Ik zou proberen om mijn beweging in een meer passende vorm te krijgen. Wandelen, het huis grondig schrobben, zoiets. Wat een opluchting. Iemand die je niet dwingt om naar de sportschool te gaan om heftig te trainen. Hij stimuleert me wel om genoeg beweging te krijgen, maar op een manier die echt bij mij past.