vis-uit-de-oven

Vis uit de oven met groente

Dit is een lekker en een makkelijk recept. Die afgewisseld kan worden met verschillende vis.Hieronder staat het beschreven met kabeljauw, maar is ook geschikt voor Zalm. Ook lekker om toe te voegen zijn eventueel wat garnalen of anderen groente. Ook kunt u de vis vervangen voor vegetarische producten. Zolang u maar goed op de etiketten leest en op de E-nummers let.

Geschikt voor 4 personen | glutenvrij

Ingrediënten

- 400 g zoeteaardappel (zak)
- 2 el traditionele olijfolie
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 5 biologische tomaten
- 400 g diepvries kabeljauwfilets (met fairtrade keurmerk)

Bereidingswijze

Schep de zoeteaardappel partjes in een ovenschaal om met olijfolie. Zet de schaal in de koude oven en schakel deze in op 225 °C. Bak de zoeteaardappeltjes, vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 15-20 min. Snipper ondertussen de ui, snijd de courgette in dikke gehalveerde plakjes, en de tomaten in vieren.Neem de zoetaardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappelen. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met olijfolie, bestrooi ze met wat zout en peper en leg ze op het zoeteaardappel-groentemengsel in de ovenschaal. Bak de schotel in de oven in 25-30 min. gaar. Verdeel de ovenschotel over borden.

Meer lezen?

> Nieuws

> Programma’s

> Ervaringen

> Evenementen

Recente recepten

E-book recepten

25 gratis recepten in uw mailbox?

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl