How2behealthy Maastricht

Jose Kleinen en Ivo Houben | +31(0)438524375 

How2behealthy Maastricht

Ivo Houben

Mijn naam is Ivo Houben, oprichter van How2behealthy en tevens therapeut & vitaliteitscoach. Ik heb een How2behealthy praktijk in Maastricht. Toen ik medio 20 was, takelde niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn jeugdigheid in rap tempo af en raakte ik in paniek. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, extreme haaruitval, huid- en hormonale problemen.

Vervolgens begon ik zoals zovelen een zoektocht naar oplossingen en zag ik door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel informatie en uiteenlopende therapieën. Ik heb van alles geprobeerd: diverse trajecten bij psychologische instellingen, maatschappelijk werk, doktersbezoeken, pillen, shakes, chemische crèmes en andere schijnoplossingen! Het keerpunt kwam toen ik mijn levensstijl onder de loep nam, inzag dat hier veel winst te behalen was en dus besloot ik de oorzaak van mijn klachten aan te pakken. Vanaf dat moment kreeg ik weer langzaam grip op mijn gezondheid en leven. Mijn energieniveau en gezondheid van huid en haar verbeterde aanzienlijk. 

Deze zoektocht was een weg van vallen en opstaan en heeft achteraf voor mijn gevoel frustrerend lang geduurd, maar ook mijn interesse gewekt voor natuurlijke voeding & gezondheid. Ik ben een 4 jarige HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut gaan volgen en besloot na 15 jaar om mijn baan binnen de commerciële dienstverlening vaarwel te zeggen. Ik miste immers voldoening in mijn werk. Een moeilijke, maar achteraf goede beslissing! Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het gezamenlijk zoeken naar een gezonde balans via effectieve natuurlijke behandelingen. Laat mij ook uw gids & lifestyle coach zijn en neem de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid (terug) in eigen hand! Inmiddels deel ik mijn praktijk in Maastricht met Jose Kleinen. Zij is een gepassioneerd gewichtsconsulente en begeleidt ook cliënten binnen het Natuurlijk Vitaal programma.

José Kleinen

Mijn naam is José Kleinen. Ik werk als consulente bij How2behealthy Maastricht en begeleid cliënten binnen het Natuurlijk Vitaal programma.

Mijn passie ligt al tientallen jaren bij voeding en de laatste jaren met name bij gezonde voeding. Wat mij vooral interesseerde vanaf het moment dat ik zelf leerde koken was welke voedingsstoffen voeding bevat en ik verzamelde recepten omdat ik hou van lekker eten, voornamelijk lekker en verantwoord eten. Jaren geleden kreeg ik problemen met mijn huid. Ik at best redelijk gezond maar was uiteraard zoals velen niet op de hoogte van de voedingsfouten die ik maakte. Hierdoor ben ik bij een therapeute terecht gekomen waar ik veel kennis heb opgedaan over wat voeding doet met je lichaam. Door een gezondere leefwijze, waar ‘gezonde voeding en voedselcombinaties’ het grootste aandeel in heeft, kan ik mijn huid in een goede conditie houden. Graag wilde ik door mijn eigen ervaring ook andere mensen gaan helpen die kampen met diverse problemen door o.a. het nuttigen van verkeerde, te veel of juist te weinig voeding. Het soort voeding, de juiste voedselcombinaties en aantal eetmomenten is ontzettend belangrijk om je lekker in je vel, energiek en minder opgeblazen te voelen. Zorg je goed voor je innerlijk dan profiteert hiervan ook je uiterlijk!

Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding Gewichtsconsulente te gaan volgen en later de verdiepingsmodule ‘Emotie eten’. Zo is mijn passie mijn werk geworden.

Gezonde mensen hebben vele wensen, de zieke maar 1!

Onze holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met een van onze programma's leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  maag en darm problemen, moeilijke stoelgang, vermoeidheid, overgewicht / afvallen, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressie, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, onzekerheid, levenslopen en het vastlopen in dagelijks functioneren.

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurvoeding en natuurlijke ondersteunende middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid & vitaliteit!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw gezondheid!

Gezonde groet!  Uw vitaliteitscoaches: Ivo & Jose

 

Foto Ivo cirkel

Natuurgeneeskundige | Vitaliteitscoach 
How2behealthy Maastricht

Foto Jose cirkel

Gewichtsconsulente | Emotie-eten coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
✔ Natuurlijk Jong
Natuurlijk Gezond
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

 

Losse consulten:
Iriscopie
Voeding- & supplementadvies

Healthchecks:
✔ AGE-Reader test
✔ Body-Vital-Check

Neem contact op

Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)625004192

+31 (0)438524375

info@how2behealthy.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Deze klanten gingen u voor