Hulp bij afvallen in Leeuwarden
Hulp bij afvallen in Leeuwarden

Orthomoleculair voedings- en afvalcoach 
How2behealthy Leeuwarden

How2behealthy Leeuwarden

Ontdek nieuwe energie en verlies oude kilo's met hulp bij afvallen in Leeuwarden

Welkom bij How2behealthy Leeuwarden! Ik ben Sanna Copini, jouw persoonlijke orthomoleculaire voedingscoach die jou begeleidt naar een gezonder leven. Zoek je ondersteuning bij afvallen in Leeuwarden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wil je meer energie, verlost worden van vervelende kwaaltjes, weer lekker kunnen sporten, genieten van je eten en geen last meer hebben van energiedips? Bij How2behealthy Leeuwarden bieden we een praktische, haalbare en holistische aanpak om jouw gezondheidsdoelen te behalen, inclusief hulp bij afvallen.

Extra specialisaties:

  • Orthomoleculaire voeding - (HBO) gediplomeerd
  • Sport en Voeding

Je hebt vast gemerkt dat gezondheidsproblemen zelden alleen komen. Kleine pijntjes kunnen uitgroeien tot grotere problemen en je kunt in een neerwaartse spiraal belanden.
Maar als je dit leest, betekent het dat je de wil hebt om veranderingen aan te brengen! Met de juiste voedingsstoffen en aanpak van het lichaam kunnen we jouw lichaam resetten naar de beste versie van jezelf. Vertrouw op je lichaam en ga samen met mij aan de slag voor een energiek en gezond leven.

"Vertrouw op je lijf en ga samen met mij aan de slag voor een energiek en gezond leven "

Een druk leven, oude trauma's, onverwerkte emoties en vastgeroeste gewoontes kunnen allemaal invloed hebben op hoe je je nu voelt. Wil je dit patroon doorbreken en je anders voelen? Dan is het tijd om nieuwe gewoontes aan te nemen, los te laten wat niet meer nodig is en een gezond voedingspatroon te omarmen. Dit kan echt een wereld van verschil maken!

In mijn natuurvoedingswinkel heb ik dagelijks ervaren hoe groot de invloed is van voeding op je energieniveau. Is het vulling of voeding? Geeft het je energie of kost het je juist energie?
Met een goed voedingspatroon, vol met de juiste voedingsstoffen die passen bij jouw leven, kun je zoveel bereiken!

"Samen streven we naar een persoonlijk gezondheidsplan dat perfect aansluit op jouw situatie."

Als orthomoleculair voedingscoach help ik je niet alleen bij het afvallen en het verhelpen van kwaaltjes, maar ook bij het verkrijgen van meer energie zodat je alles uit het leven kunt halen wat erin zit! Ik zie hoe mensen transformeren en hun gezondheid blijvend verbeteren, en met mijn persoonlijke aanpak weet ik zeker dat we dit ook bij jou kunnen bereiken.

Ik heb gekozen voor een samenwerking met How2behealthy omdat zij, net als ik, streven naar een persoonlijk plan dat volledig aansluit op jouw situatie. Samen delen we onze holistische en orthomoleculaire benadering en vullen elkaar perfect aan om een gezondheidsplan op maat te maken.

Boek direct je intake en start jouw reis naar een gezonder leven in Leeuwarden!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Hulp bij afvallen in Leeuwarden

Orthomoleculair voedings- en afvalcoach 
How2behealthy Leeuwarden

How2behealthy Leeuwarden biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Orthomoleculair voedingsadvies

Ontdek hoe onze programma's herstel bevorderen bij diverse fysieke en mentale klachten, zoals maag- en darmproblemen, vermoeidheid, gewichtsbeheersing, gewrichtsklachten, depressie, angst, burn-out en mindset-uitdagingen. 

Neem contact op

Blokhuisplein 40
8911 LJ  Leeuwarden

+31 (0)641400403

scopini@how2behealthy.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor