Hormonen in balans
Hormonen in balans

Hormoonfactor- en lifestyle coach 
How2behealthy Roermond

How2behealthy Roermond

Hormonen in balans en gezond afvallen gaan hand in hand!

Van harte welkom bij How2behealthy Roermond! Dé specialist in hormoonbalans, verbeteren van je leefstijl en gezond & verantwoord afvallen.

Wie is Suzanne?

Sinds 2016 begeleid ik met veel plezier mensen om hun leefstijl te verbeteren: fysiek maar ook mentaal. Mijn expertise ligt bij de thema’s vitaliteit, hormoonbalans, stress en afvallen.

Ik ontdekte al snel dat er een interessant en belangrijk verband is tussen je hormoonbalans, je stressfactoren en het effect daarvan op je gewicht. Mijn onderscheidende factor is dat ik deze specifieke kennis en expertise gericht op maat inzet tijdens mijn consults.

Mijn persoonlijke verhaal: hormonen in balans dankzij een gezonde leefstijl

Had ik dit maar járen eerder geweten. Ik ben zelf door schade en schande wijs geworden. Ik heb 16 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt: lange dagen, veel stress en weinig aandacht voor een gezonde leefstijl. Ik had last van allerlei klachten waar geen medische verklaring voor was. Als ik al probeerde gewicht te verliezen, draaide dat op niets uit.

Met de kennis van nu weet ik, dat het merendeel van die klachten en het feit dat ik niet afviel, samenhingen met onder meer mijn hormoonhuishouding. Door te werken aan een gezonde leefstijl, kwamen mijn hormonen weer meer in balans. Vrijwel alle klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik zat weer lekker in mijn vel, dat gun ik jou ook!

“Ik ben dat belangrijke steuntje in de rug dat ervoor zorgt dat je in actie komt én blijft!”

Diploma’s & specialisaties

  • Psychosociale basiskennis (HBO)
  • Medische basiskennis (HBO)
  • Stresscounselor (HBO)
  • Trainer Hormoonfactor (HBO)
  • Vitaliteitsadviseur (HBO)
  • Toegepaste levensmiddelenleer (HBO: volg ik nu)
  • Gewichtsconsulent 1 op 1 dieet (Benelux & Duitsland)
  • Implementatiecoach Positieve Gezondheid

Ga voor preventie

Mijn grote passie is om mensen te inspireren, motiveren en te begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Preventie is hierbij mijn toverwoord.

Door nú je leefstijl te veranderen, kun je in de (nabije) toekomst allerlei vervelende klachten en aandoeningen voorkomen. Kom dus snel in actie!

Pak je stressfactoren aan

Je leefstijl verbeteren is voor mij veel meer dan wat aanpassingen in voeding en beweging. Je mentale welzijn is naar mijn mening minstens net zo belangrijk. Want je mentale staat heeft een enorme invloed op je fysieke welzijn.

Daarom is het van belang ook aandacht te besteden aan je bewuste (maar zeker ook onbewuste) stressfactoren. En te kijken hoe je die kunt verminderen.

Inspiratie & motivatie

Naast het begeleiden van mensen is schrijven één van mijn grote passies. Hiermee inspireer ik mensen zoals jij om nu in actie te komen en de regie te pakken op je leefstijl.

Ik blog regelmatig over diverse gezondheidsthema’s. Daarnaast is in 2020 mijn boek ‘Zorg met zin’ verschenen. Hierin deel ik praktische leefstijltips aan de hand van de door mij ontwikkelende VITAAL-methode.

“Elk stapje – hoe klein ook - is het begin van iets groots en waardevols.

Het enige wat je nu moet doen, is dat eerste kleine stapje zetten!”

Ik begeleid met veel plezier mensen 1-op-1 (live en online): zowel in Nederland (Swalmen) als in het buitenland. Ik ben meertalig en kan ook in het Engels of in het Duits begeleiden.

Nieuwsgierig geworden?

Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik je succesvol naar een leefstijl verandering die bij je past en die je ook volhoudt. Wil jij gaan voor die 2.0-versie van jezelf? Ik sta voor je klaar!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Hormonen in balans

Hormoonfactor- en lifestyle coach 
How2behealthy Roermond

How2behealthy Roermond biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Voedingsadvies
✔ Stresscounceling

Ontdek hoe onze programma's herstel bevorderen bij diverse fysieke en mentale klachten, zoals maag- en darmproblemen, vermoeidheid, gewichtsbeheersing, gewrichtsklachten, depressie, angst, burn-out en mindset-uitdagingen. 

Neem contact op

Kerkpad 39
6071 KE  Swalmen

+31 (0)643593084

saslander@how2behealthy.nl

Openingstijden

Maandag, donderdag & vrijdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor