Gezond afvallen
Gezond afvallen
Cure4Life Maastricht onderzoek bestaande klanten juni 2016
Klanttevredenheid 8,6!
 
52% beveelt het Cure4Life programma aan bij vrienden en familie!

Gezond afvallen met medisch voedingsprogramma

Gezond afvallen is minder moeilijk dan u denkt. Cure4Life biedt een definitieve oplossing voor overgewicht. Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke en individuele aanpak.

Daarom biedt Cure4Life een persoonlijk en medisch voedingsprogramma. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. U gaat snel en verantwoord gezond afvallen met normale, gezonde en natuurlijke voeding. Dit onder professionele begeleiding van uw personal coach. Cure4Life Maastricht is gevestigd op het Robert Schumandomein 2 in Maastricht.

 

 

 

Overgewicht door hormonen

De oorzaak van overgewicht is bijna altijd een disbalans in de hormonen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, maar in het bijzonder deze drie: het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet. Daarnaast dalen bepaalde hormoonwaardes waardoor een vicieuze cirkel ontstaan. Het verlangen naar ongezond voedsel is vaak dan ook het resultaat van een hormonale disbalans.

Andere oorzaken van overgewicht

In feite is er niet slechts één oorzaak van overgewicht. Het is altijd een combinatie van meerdere factoren en van verkeerde voeding, verkeerde combinaties van voeding, invloed van medicatie zoals antidepressiva en cholesterol verlagers en te weinig beweging.IMG_1891 (1)

In een enkel geval is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen.
Wilt u meer weten over de oorzaken van overgewicht en bent u benieuwd welke oorzaken bij u een rol spelen? Meldt u aan voor een vrijblijvend en gratis consult. Wij brengen de oorzaken uitvoerig in kaart via een uitgebreide vragenlijst, bloed, urine en mondslijmvlies onderzoek.

Opbouw programma

Het programma van Cure4Life is opgebouwd in zes fasen, bestaande uit: gratis consult, pre fase, voorbereidingsfase, persoonlijk programma, stabilisatie en richtlijnen voor de toekomst.

Wat is Cure4Life niet?

Cure4Life is geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Na het volgen van het programma zal uw lichaam veel beter op voeding reageren en bent u makkelijk in staat het gewichtsverlies vast te houden. Wij zijn gevestigd in Maastricht op het Robert Schumandomein 2 (naast het MECC). Gezond en blijvend afvallen was nog nooit zo haalbaar.

Andere vestigingen in Limburg/België

U woont niet in omgeving Maastricht? Geen nood, Cure4Life heeft vestigingen door heel Nederland en België. De vestigingen in Limburg en België zijn:

Gezond afvallen? Volg ook Lifestyle blogger Linda voor ervaringen, tips en nieuwtjes op haar blogpagina Linda in Balans of haar Facebookpagina

Succesverhaal Sandra Verscheijden

Gelukkig kwam ik in die tijd tot het inzicht dat “gunnen” en “voor mezelf zorgen” langer moet duren dan een week. Al moet ik jullie bekennen dat ik in die periode de website van Cure4Life heel vaak bezocht heb. Welke adviezen moet ik nog geloven? Maar ……ik besluit niet op reis te gaan en mezelf een mooi cadeau te gunnen. Na een aangenaam, persoonlijk, kosteloos intake gesprek met Ivo Houben in Maastricht besluit ik mijn vakantiebudget via Cure4Life, verstandig aan mezelf te schenken. De verstandigste donatie ooit!

1 november 2016 ben ik gestart met mijn Cure4Life-programma. Nu, 17 kilo lichter zie ik er niet alleen anders uit. Ik ben vrolijker en voel me energieker. Ik krijg zoveel positieve reacties waar ik enorm van geniet. Echter, mijn belangrijkste resultaat via Cure4Life heb ik bereikt in mijn medicijnvermindering. Ik heb sinds enkele maanden geen hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol en oedeem meer.

Toch wil ik terugkomen op de kostprijs van mijn cadeau. Tuurlijk is het veel geld maar als ervaringsdeskundige weet ik nu dat de prijs omgerekend naar de consulturen helemaal niet duur is. Ik kan met al mijn vragen altijd bij mijn coach Ivo Houben terecht. Hij is een kanjer in zijn vak, zoveel kennis, het meedenken en vooral de positieve steun.

Ik heb in mijn verhaal er bewust voor gekozen om niet inhoudelijk op het Cure4Life programma in te gaan. Ik ben te bang om zaken te vergeten die voor jou zo belangrijk kunnen zijn. Daarom doe als ik, bezoek de website, kijk op facebook!

Complimentjes vanuit mijn omgeving: snoepjes zijn het! Ik gun ze jou ook, ga er voor! Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Sandra Verscheijden

Succesverhaal Shirley Borremans

diëten

Hallo, daar ben ik weer, Shirley Borremans met een nieuw tussentijds persoonlijk verhaal over mijn ervaring van het Cure 4 Life programma.
Ik ben nu inmiddels 5 maanden bezig en nog steeds erg tevreden.
Deze periode was er wel zeker een met een aantal ups en zeker ook downs.
Zo heb ik het moeilijk gehad om de kerst periode door te komen, voornamelijk omdat ik de afgelopen tijd enorm streng voor mezelf ben geweest.
Een grote emotionele e-mail naar Ivo heeft hierbij ook geholpen om mentale steun te krijgen.
Hij heeft me goede tips gegeven om de feestdagen door te komen en ik heb mezelf ook iets lekkers gegund.
Toen deze periode om was, merkte ik ook dat ik er weer vol tegenaan kon gaan en ik heb de draad ook weer moeiteloos op kunnen pakken. Mijn gewicht ging weer verder omlaag en ik kreeg er weer echt plezier in.
Ook is er tijdens deze periode opgemerkt door Ivo en het medisch Team dat ik nog wel eens Lipoedeem in mijn bovenbenen zou kunnen hebben. Een kleine tegenslag als het ware, want ook dit vertraagt natuurlijk mijn afval proces.
Mijn huisarts heeft inderdaad Lipoedeem vastgesteld en me doorverwezen naar een lipoedeem therapeut.
Bij Fysio praktijk Willems helpen ze mij nu al een aantal weken erg goed.
Ik krijg fijne behandelingen die me helpen om het overtollige vet en vocht in mijn benen op een natuurlijke manier af te drijven.
Samen met mijn programma van Cure 4 life ben ik nu goed bezig om weer een gezond lichaam te krijgen.
Ik merk nu echt dat ik niet meer hoef na te denken over wat ik ga eten. Het hoort al bij mijn eet patroon en ik eet alles nog steeds met veel plezier en smaak op.
Bij mijn laatste weegmoment bij Ivo bleek ik al 26 kg!!!! kwijt te zijn. Al een geweldig resultaat, maar ik ben er nog niet smile-emoticon
Ik ga nog vrolijk, met veel plezier en goede moed door. Maar het einde komt al heel langzaam in zicht!
Ik voel me nu al zo heerlijk in mijn vel en de resultaten zijn echt veelbelovend. Kan niet wachten tot ik mijn streefgewicht bereikt heb!

Wil je weten hoe het met Shirley is afgelopen? Bekijk dan haar ervaringsverhaal hier

Succesverhaal Linda Geijselaars

Linda Geijselaars post op 2 juli trots onderstaand bericht op Facebook met Ivo Houben getagd

It's official!! Wat een mijlpaal! Een knop die ik bijna 11 maanden geleden omzette. Vandaag ben ik officieel 40 kilo kwijt! Ik heb meer energie, betere bloeddruk, geen pijn meer in gewrichten, allergieën zijn afgenomen, buikpijn weg en voel me top! Zo blij en dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. Op naar de volgende mijlpaal!?

Om het verschil te laten zien, laat ik nu twee genante foto's zien van toen ik op mijn hoogtepunt was (Aub niet Sea Shepherd bellen) en dus tot inzage kwam.

Ervaring met Cure4Life

Succesverhaal Myra v/d Boorn

review Cure4Life

Myra v/d Boorn heeft op 28 maart een mooi stuk geschreven over haar ervaring met Cure4Life op Facebook (inmiddels is ze alweer een stuk meer afgevallen):

"Dagelijkse training hometrainer, Buiktrainer, dummy belts als onderdeel van mijn Cure4Life programma @ home voldaan!
1 december gestart bij Cure4life Zuid-Limburg en was nogal sceptisch na vele afvalpogingen van kinds af aan, diverse diëten, shakes, herbalife, modifast, atkins, montignac . Maar door het Cure4Life medisch onderbouwde voedingsprogramma op maat en een super coach Ivo Houben lukt het nu wel! 2016 wordt mijn jaar en ik wil mijn overgewicht er nu af en nooit meer erbij.
De teller staat nu op -18 kg in 3 maanden! Nog behoorlijk wat te gaan, maar dat gaat zeker lukken!"