Gezonde medewerkers en bedrijfsresultaat hand in hand

 Management-organisatie (organisatieniveau)

  Minder verzuim, beter resultaat

  Bewustwording is the key

  Veranderen is niet moeilijk

  Aansprekende resultaten

  Management-informatie

  All-inclusive & op maat

Met het How2behealthy "Vitaliteit op de werkvloer" programma biedt u uw medewerkers een all-in vitaliteitsprogramma met blijvend resultaat. Leefstijlverbetering en algeheel welzijn zorgt voor meer tevreden en productievere werknemers.

Een uitgebreide anamnese, onderzoek en bodyscans zoals de Body Vital-Check en de Age-Reader zorgt voor bewustwording bij de individuele werknemer en werkgever op organisatie-niveau.
Uw medewerkers krijgen een uitgebreid gepersonaliseerd programma binnen een online beveiligde portal en professionele begeleiding van één van onze Vitaliteitscoaches, desgewenst online.
Om blijvende resultaten te bewerkstelligen geven we ook workshops op maat.

Een vitaliteitscheque die te verzilveren is in onze webshop biedt uw medewerkers extra ondersteuning om een gezonde balans en passende levensstijl aan te nemen die beklijft. Deze waardecheque kan besteed worden aan ondersteunende producten (bv. superfoods), onderzoeken en partnerdiensten. Samen halen we het beste in uw medewerkers en bedrijfsresultaat naar boven! 

All-in vitaliteit op de werkvloer programma

Minder verzuim, beter resultaat

Leefstijlverbetering en algeheel welzijn zorgt voor meer tevreden en productievere werknemers

Persoonlijke transitie

Gedragsverandering begint bij bewustwording. Vitaliteitscan en dashboard voor werkgever en werknemer. Zowel 0-meting en meting na 1 jaar.

Aansprekende resultaten

Dankzij een all-inclusive programma gericht op 7 leefstijlpeilers, beschikbaar online of op locatie met ondersteuning van onze Vitaliteitscoaches.  

All-inclusive & op maat

Door inzet van technologie, zoals de How2behealthy app en online portaal zijn onze programma's heel toegankelijk. U zoekt maatwerk? Programma's op maat, workshops, individuele begeleiding & meer behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn verschillende pakketten voor de werknemer waaruit u kunt kiezen!

icon-pil-groen

Basis: online programma

Voor de medewerker die vooral een steuntje in de rug nodig heeft

Online vitaliteitsplatform + 50 dgn programma 

1 jr toegang tot Premium How2behealthy app

Zelftests, praktische oefeningen + wekelijkse activering

5% extra korting op ondersteunende producten in webshop

24x7 Whatsapp support + Facebook community

Optioneel: vitaliteitscheque

+

✔ Kies 2 extra MODULES: gezonde weekmenu's, online fitnessplatform of de training mentale gezondheid & geluk

€199 p.p.
+2 online consulten: meerprijs + €50

icon-afvallen-rood

Luxe

6 mnd all-inclusive programma. Onbeperkte begeleiding  

Uitgebreide intake

Uitgebreide analyse & body-scan

Online vitaliteitsplatform + 6 mnd programma 

Premium How2behealthy app

Persoonlijke vitaliteitsadviezen

Onbeperkte begeleiding Vitaliteitscoach

Workshops op maat*

24x7 Whatsapp support + Facebook community

Onbeperkt gebruik van ondersteunende producten

Management dashboard (organisatieniveau)

 

Prijs op aanvraag 

*Minimaal 10 deelnemers

Andere wensen:

We maken graag een offerte op maat? Neem gerust contact op!

Andere wensen:

We maken graag een offerte op maat? Neem gerust contact op!

€199 p.p.  
+2 online consulten: meerprijs + €50

Prijs op aanvraag
Minimaal 10 deelnemers

Geef uw medewerker een extra Vitaliteitsbonus!

Ondersteunende natuurlijk producten in onze webshop
Aanvullende diagnostiek, zoals bloedonderzoek
Aanvullende "vitale" diensten van onze partners

Vitaliteit op de werkvloer

Maak kennis met enkele van onze coaches

Lifestyle coach Gorredijk

Patricia Klooster | Natuurvoedingscoach & vertrouwenspersoon

Patricia is Natuurvoedingscoach, maar heeft ook een brede werkervaring binnen het bedrijfsleven, o.a. als vertrouwenspersoon.

Life coach Amsterdam

Iris Meijer | Life coach, Shiatsu en Sjamanistisch therapeut

Iris heeft veel ervaring met het geven van workshops binnen bedrijven en is naast Life Coach, Shiatsu & Sjamanistisch therapeut.

Vitaliteitscoach Sittard

Dr. Beáta Marton | Gewichtsconsulent & lid van ons adviesteam

Beáta heeft een wetenschappelijke achtergrond en is Gewichtsconsulent en tevens lid van ons adviesteam, waar zij een bijdrage levert aan het ontwikkelen van ons datamodel. 

Lifestyle coach Heffen

Thomas Jennes | Gezondheidstherapeut & Aryuvedisch therapeut

Thomas heeft een zeer brede therapeutische achtergrond en is zelf ook ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als fibromyalgie, waarvan hij volledig is genezen.  

Wat vinden klanten van How2behealthy?

Wat krijgt de werkgever en de werknemer allemaal?

Management-informatie

Meten=weten! Als werkgever ontvangt u een collectief dashboard op maat binnen het Vitaliteit op de werkvloer Luxe programma. We starten met een 0-meting om de vitaliteit van uw medewerkers voor aanvang van het programma in kaart te brengen. Nadat uw medewerkers het programma hebben afgerond, maken we de balans op en ontvangt u een dashboard met de resultaten op organisatie-niveau. Er geldt een minimum van 5 medewerkers om de privacy van uw medewerkers te waarborgen. 

Intake, analyse en onderzoek

Onze Vitaliteitscoach informeert uw medewerker over het Vitaliteitsprogramma. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, (optioneel) bloedonderzoek, urine- en speekseltest, Body Vital-Check en de Age-Reader bodyscan stelt het adviesteam van How2behealthy een persoonlijk programma samen. 

Optimaliseer voeding & leefstijl 

Voordat de medewerker begint aan het persoonlijk programma is het van belang het lichaam te reinigen. Men leert ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten af te bouwen. Dit reinigingsprogramma duurt 12 dagen. Nadat uw medewerker het reinigingsprogramma doorlopen heeft, zal hij/zij al degelijk verschil merken met voorheen en vaak ook al wat kilo’s zijn afgevallen. Een gezonde levensstijl is meer dan alleen voeding. Na deze 12 dagen gaat de medewerker binnen 1 maand zijn/haar levensstijl optimaliseren. How2behealthy hanteert 7 leefstijl pijlers: voeding, beweging, ontspanning, zingeving, sociale steun, fysieke omgeving en slaap. Voortgang wordt na 1 mnd getoetst en uw medewerker ontvngt een persoonlijke score.

Persoonlijke vitaliteitsadviezen

Het persoonlijk programma is erop gericht om de oorzaken van verlies aan vitaliteit verder aan te pakken en is via een beveiligde online portal toegankelijk voor uw medewerker. Het programma bevat o.a. persoonlijke voeding- en lifestyle adviezen gelinkt aan maximaal 5 SMART vitaliteitsdoelen. Bovendien kan uw medewerker zijn/haart voortgang en tussentijdse metingen binnen de portal monitoren. De consulent legt het persoonlijk programma aan uw medewerker uit, zodat men kan beginnen aan de volgende fase van het programma. 

How2behealthy Boodschappenlijst + recepten

Om uw medewerker extra te ondersteunen bieden wij een uitgebreide boodschappenlijst met alle producten die ons adviesteam als gezond beoordeelt in de supermarkt. Ook ontvangt uw medewerker een uitgebreid receptenboek. Uw medewerkers kunnen gratis gebruik maken van de How2behealthy app inclusief boodschappenlijst en receptenboek. 

In balans blijven met nacontrole(s)

Nadat uw medewerker met succes het persoonlijk programma heeft doorlopen gaat men verder naar de laatste fase. Hier zal met de consulent of coach afspraken gemaakt worden om het lichaam in balans te houden. Mocht uw medewerker na 6 mnd liever wat langer die stok achter de deur hebben, dan kan het Vitaliteit op de werkvloer programma verlengd worden met het  "Blijf in Balans" programma.

Workshops op maat

Bewustwording is cruciaal om blijvend een gezonde levensstijl aan te nemen. Daarom bieden we workshops op maat aan. Hierbij valt te denken aan een workshop "etiket lezen" van voedingsproducten en burnout preventie. Andere wensen? We horen ze graag! 

Upgrade

Kies 2 extra modules: gezonde weekmenu's (3 mnd), online fitnessplatform (1 jaar) en/of 5 weken online training mentale voeding &geluk. Deze modules completeren de How2behealthy programma's en bieden u extra keuze!

Vitaliteitscheque

How2behealthy brengt een gezonde wereld dichter naar uw medewerkers.. Dit doen we o.a. door een waardecheque aan te bieden. Dit tegoed kan uw medewerker in onze webshop verzilveren voor: ondersteunende producten, extra onderzoek en partnerdiensten.  U kunt als werkgever dit bedrag desgewenst verhogen.  

Fiscale regels | Werkkostenregeling

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) verplicht voor iedere werkgever. De werkkostenregeling is een regeling voor vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers, die deel uit maakt van de Fiscale Vereenvoudigingswet. Deze wet is in het leven geroepen om de wirwar aan regeltjes rondom vergoedingen en verstrekkingen, zoals bij vitaliteit op de werkvloer, te verkleinen. Meer informatie vindt u hier.

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100

6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl