Vitaliteitscoach sittard
sittard goed

How2behealthy - Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden - Beáta Marton

Mijn naam is Beáta Marton en ik ben How2behealthy Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden, 2 vestigingen dus. Ik ben afgestudeerd in voedingskwaliteit en voedingsveiligheid, een doctoraat in materiaal- en scheikunde behaald en daarna heb ik jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Vanaf het moment dat ik wist dat ik mijn eerste zoon zou krijgen, ben ik me heel bewust met voeding gaan bezighouden. Tijdens de zwangerschap eerst voor mijzelf, maar later vaak alleen voor de kinderen. Terwijl ik veel gezonde maaltijden maakte voor de familie, had ik geen tijd voor mezelf en ging ik ongezonde tussendoortjes nemen. Dit resulteerde in gewichtsschommelingen, wat ik dan weer vaak met (te) veel hardlopen heb gecompenseerd. Uiteindelijk nam ik teveel hooi op de vork en raakte ik door deze manier van leven helemaal uitgeput, zowel fysiek als mentaal.

“Voor een schip zonder roer is elke wind tegenwind”

Daarom ben ik begonnen met het lezen van boeken over gezond leven en voeding en heb ik diverse cursussen gevolgd over de invloed van voeding op onze gezondheid en ben ik uiteindelijk vitaliteitscoach geworden. Hierdoor ben ik gemotiveerd geraakt om mijn eigen voedings- en levenspatroon aan te passen.

Ik krijg regelmatig de vraag vanuit mijn omgeving hen te adviseren over gezonde voeding. Ik krijg er energie van om mensen te helpen zich goed te laten voelen. Omdat ik mijn kennis over gezonde voeding met andere mensen wilde gaan delen en andere mensen wilde gaan helpen om een gezondere leefstijl te leiden, ben ik met de opleiding tot gewichtsconsulent begonnen.

“Gezond leven begint met bewustwording”

Door mijn ervaringen weet ik hoe lastig het is om uit te vinden wat gezond is voor je en nog moeilijker om elke dag, dag in dag uit, de goede keuzes te maken. Ik denk dat gezond leven begint met bewustwording. Graag wil ik je helpen om te leren hoe je bewuste en gezonde keuzes kunt maken.

Ik geloof dat gezondheid gaat over gelukkig zijn en de energie te hebben om van het leven te genieten. Met mijn liefde voor eten help ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Mijn principe is simpel: verwijder het slechte, zet het goede in. Het lichaam heeft de kracht om zichzelf te genezen - het heeft alleen de hulpmiddelen nodig om dat te doen.

De holistische aanpak van het programma van How2behealthy sluit hierbij perfect aan. Als Vitaliteitscoach geloof ik dat een gezonde leefstijl niet alleen gaat over het verliezen van gewicht, maar ook over het zorgen voor je lichaam, je geest, je organen, je botten en natuurlijk om onze klanten meer zelfvertrouwen te geven. Als How2behealthy consulent wil ik je een gezondere leefstijl aanleren en weer fitter en gezonder laten voelen.

“Mijn visie is dat gezonde voeding, bewegen, ontspannen en veel lachen horen bij een gezonde leefstijl!”

Wilt u ook weten wat ik als Vitalitteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden  voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk voor een vrijblijvend advies.

Beáta Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden: vitaal worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons How2bevital programma!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische How2bevital programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Beáta als onze Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Sittard-Geleen & Eijsden kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Inwendig & uitwendig jong blijven

Wil je weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Sittard of Eijsden

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Beáta uitgebreid de tijd om je persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden je persoonlijke doelen besproken. Ook krijg je uitleg over de werking van het How2bevital programma en wat dit voor je betekent. Geheel vrijblijvend!

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult met Lifestyle coach Beáta? Neem dan contact op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking
Captcha
Herlaad
Neem contact op!

How2behealthy Sittard-Geleen
Stationsplein 1 
6131 AS  Sittard

How2behealthy Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
6245 KN  Eijsden

Tel: +31 (0)6-42491019
E-mail: bmarton@how2behealthy.nl

Aangeboden programma's in Sittard & Eijsden:

√ How2bevital (@ Home) programma 

√ How2stayhealthy programma

 

 

Aangeboden losse consulten in Sittard & Eijsden:

√ Detoxprogramma

Voedingstherapie

How2shophealthy

Wat onze klanten over ons zeggen: