How2behealthy Sittard-Geleen & Eijsden

Beáta Marton | +31(0)642491019

How2behealthy Sittard-Geleen & Eijsden

Mijn naam is Beáta Marton en ik ben How2behealthy Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden, 2 vestigingen dus. Ik ben afgestudeerd in voedingskwaliteit en voedingsveiligheid, een doctoraat in materiaal- en scheikunde behaald en daarna heb ik jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Vanaf het moment dat ik wist dat ik mijn eerste zoon zou krijgen, ben ik me heel bewust met voeding gaan bezighouden. Tijdens de zwangerschap eerst voor mijzelf, maar later vaak alleen voor de kinderen. Terwijl ik veel gezonde maaltijden maakte voor de familie, had ik geen tijd voor mezelf en ging ik ongezonde tussendoortjes nemen. Dit resulteerde in gewichtsschommelingen, wat ik dan weer vaak met (te) veel hardlopen heb gecompenseerd. Uiteindelijk nam ik teveel hooi op de vork en raakte ik door deze manier van leven helemaal uitgeput, zowel fysiek als mentaal.

“Voor een schip zonder roer is elke wind tegenwind”

Daarom ben ik begonnen met het lezen van boeken over gezond leven en voeding en heb ik diverse cursussen gevolgd over de invloed van voeding op onze gezondheid en ben ik uiteindelijk vitaliteitscoach geworden. Hierdoor ben ik gemotiveerd geraakt om mijn eigen voedings- en levenspatroon aan te passen.

Ik krijg regelmatig de vraag vanuit mijn omgeving hen te adviseren over gezonde voeding. Ik krijg er energie van om mensen te helpen zich goed te laten voelen. Omdat ik mijn kennis over gezonde voeding met andere mensen wilde gaan delen en andere mensen wilde gaan helpen om een gezondere leefstijl te leiden, ben ik met de opleiding tot gewichtsconsulent begonnen.

“Gezond leven begint met bewustwording”

Door mijn ervaringen weet ik hoe lastig het is om uit te vinden wat gezond is voor u en nog moeilijker om elke dag, dag in dag uit, de goede keuzes te maken. Ik denk dat gezond leven begint met bewustwording. Graag wil ik u helpen om te leren hoe je bewuste en gezonde keuzes kunt maken.

Ik geloof dat gezondheid gaat over gelukkig zijn en de energie te hebben om van het leven te genieten. Met mijn liefde voor eten help ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Mijn principe is simpel: verwijder het slechte, zet het goede in. Het lichaam heeft de kracht om zichzelf te genezen - het heeft alleen de hulpmiddelen nodig om dat te doen.

De holistische aanpak van het programma van How2behealthy sluit hierbij perfect aan. Als Vitaliteitscoach geloof ik dat een gezonde leefstijl niet alleen gaat over het verliezen van gewicht, maar ook over het zorgen voor uw lichaam, geest, organen, botten en natuurlijk om onze klanten meer zelfvertrouwen te geven. Als How2behealthy consulent wil ik u een gezondere leefstijl aanleren en weer fitter en gezonder laten voelen.

“Mijn visie is dat gezonde voeding, bewegen, ontspannen en veel lachen horen bij een gezonde leefstijl!”

Wilt u ook weten wat ik als Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden  voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk voor een vrijblijvend advies.

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Beáta als onze Vitaliteitscoach Sittard-Geleen & Eijsden voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Sittard-Geleen & Eijsden kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Blijvend fit,slank en vitaal!

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Sittard of Eijsden

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Beáta uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Vitaliteitscoach Sittard

Vitaliteitscoach Sittard | Gewichtsconsulente |
adviseur
How2behealthy Sittard-Geleen/Eijsden

How2behealthy Sittard-Geleen & Eijsden biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Blijf in Balans

Losse consulten:
Voedingsadvies

Neem contact op met lifestyle coach Beáta

Stationsplein 1
6131 AS  Sittard

Joseph Partounsstraat 8
6245 KN Eijsden

+31 (0)642491019

bmarton@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor