Lifestyle coach Huldenberg

How2behealthy Huldenberg

Hilde van Hoecke | +32(0)473 96 99 74

How2behealthy Huldenberg

Mijn naam is Hilde Van Hoecke en ik ben Gezondheidstherapeute en Lifestyle coach voor How2behealthy in Huldenberg nabij Leuven (BE). Ik ben gehuwd en heb 3 – ondertussen volwassen - zonen. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in de Biochemie met als specialisatie brouwerij, mouterij en voeding.

Na een loopbaan van meer dan 24 jaar als wetenschappelijk researcher bij de grootste brouwerij ter wereld, was het voor mij tijd om een nieuwe richting in te slaan. Ik besloot om mijn hart te volgen en werd Gezondheidstherapeute met ondertussen 2 volwaardige gezondheidspraktijken, te Huldenberg en Herent, nabij Leuven. (Vlaams – Brabant -BE). Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis en know how i.v.m. kruiden en natuurlijke therapieën door te geven aan geïnteresseerden. Ik wil zoveel mogelijk mensen, op een holistische manier, begeleiden naar een gezondere levens- en voedingsstijl. Dit door de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dieptemassage om fysieke spanningen los te maken die zich door stress kunnen opstapelen in het lichaam. Met Causale Voetreflexologie, gaan we op zoek naar de oorzaak van zowel fysieke als emotionele klachten én behandelen dit via de voeten. Dit is een uitstekende emotionele en stress release.

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"

Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat de natuur ons biedt. Als kind al heb ik veel geleerd van mijn ouders en waren we al bezig met het maken van natuurlijke bereidingen en leefden we grotendeels van wat de natuur ons bood. Zelf woon ik in landelijke omgeving en heb een grote biologische groenten- en kruidentuin.

We gaan steeds op zoek naar de oorzaak, de kern van de gezondheidsklachten en werken holistisch op alle facetten van het mens-zijn voor herstel van het natuurlijk evenwicht van het lichaam. We zetten je terug in je daad-kracht zodat je je eigen pad kan bewandelen en juiste keuzes kan maken i.v.m. levens- en voedingswijze die bij jou past.

Wacht dus niet tot je ziek wordt om iets aan je gezondheid te doen. Pas je leef- en eetgewoontes tijdig aan. Preventie is hierbij van essentieel belang! Door het regelmatig stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan je preventief te werk gaan en ziek worden voorkomen of snel aanpakken.

Gezondheidstherapeute en Lifestyle coach Huldenberg: optimaal gezond met ons Natuurlijk Gezond programma!

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Gezond programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, spierspanningen, gewrichtsklachten, fertiliteitsproblemen. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, onzekerheid, relatieproblemen, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: inzichten in levensvragen, bewustwording, vastlopen in dagelijks functioneren.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & diverse individuele programma's gericht op vitaliteit, verjonging en gezondheid.

Bent u nieuwsgierig wat Hilde Van Hoecke als onze Gezondheidstherapeute voor u kan betekenen, dan nodigen we u graag uit in haar praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het gratis consult neemt Hilde uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van onze programma's en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

NIEUW: u kunt nu ook zelf een gratis kennismakingsgesprek of (e)-consult van 30 min (€35) of 60 min (€65) in onze online agenda inplannen. Consulten vinden plaats op locatie of op afstand (skype/telefoon). 
Ideaal als u gerichte vragen of adviezen wenst? Bijvoorbeeld: hoe kan voeding en natuurlijke middelen mijn weerstand verbeteren en bescherming bieden tegen het corona virus?

Lifestyle coach Huldenberg

Gezondheidstherapeute| Lifestyle coach Huldenberg | Reikhi Master | adviseur
How2behealthy Huldenberg (BE)

How2behealthy Huldenberg biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Natuurlijk Gezond
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Massage
✔ Causale Voetreflexologie
✔ Voeding- & supplementadvies 
✔ ESP scan (meerprijs €75)

Neem contact op

Stroobantsstraat 99
3040 Huldenberg (BE)

+32 (0)473 96 99 74

hvanhoecke@how2behealthy.be

Deze klanten gingen u voor