Vitaliteitscoach Maastricht

How2behealthy Maastricht - | Vitaliteitscoach Ivo Houben & Jose Kleinen

Mijn naam is Ivo Houben, oprichter van How2behealthy en tevens therapeut & vitaliteitscoach. Ik heb een How2behealthy praktijk in Maastricht.  Toen ik medio 20 was, takelde niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn jeugdigheid in rap tempo af en raakte ik in paniek. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, extreme haaruitval, huid- en hormonale problemen.

Vervolgens begon ik zoals zovelen een zoektocht naar oplossingen en zag ik door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel informatie en uiteenlopende therapieën. Ik heb van alles geprobeerd: diverse trajecten bij psychologische instellingen, maatschappelijk werk, doktersbezoeken, pillen, shakes, chemische crèmes en andere schijnoplossingen! Het keerpunt kwam toen ik mijn levensstijl onder de loep nam, inzag dat hier veel winst te behalen was en dus besloot ik de oorzaak van mijn klachten aan te pakken. Vanaf dat moment kreeg ik weer langzaam grip op mijn gezondheid en leven. Mijn energieniveau en gezondheid van huid en haar verbeterde aanzienlijk. 

Deze zoektocht was een weg van vallen en opstaan en heeft achteraf voor mijn gevoel frustrerend lang geduurd, maar ook mijn interesse gewekt voor natuurlijke voeding & gezondheid. Ik ben een 4 jarige HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut gaan volgen en besloot na 15 jaar om mijn baan binnen de commerciële dienstverlening vaarwel te zeggen. Ik miste immers voldoening in mijn werk. Een moeilijke, maar achteraf goede beslissing! Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het gezamenlijk zoeken naar een gezonde balans via effectieve natuurlijke behandelingen. Laat mij ook uw gids & lifestyle coach zijn en neem de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid (terug) in eigen hand! Inmiddels deel ik mijn praktijk in Maastricht met Jose Kleinen. Zij is een gepassioneerd gewichtsconsulente en begeleid ook cliënten binnen het How2bevital programma.

Gezonde mensen hebben vele wensen, de zieke maar 1!

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven en uiteenlopende gezondheidsklachten te genezen.

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met een van onze programma's leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  maag en darm problemen, moeilijke stoelgang, vermoeidheid, overgewicht / afvallen, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressie, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, onzekerheid, levenslopen en het vastlopen in dagelijks functioneren.

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurvoeding en natuurlijke ondersteunende middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid & vitaliteit!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw Gezondheid!

Gezonde groet!  Uw vitaliteitscoach: Ivo & Jose

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Neem contact op!

Email: info@how2behealthy.nl
Telefoonnummer: 043-8524375 / 06-25004192
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult met vitaliteitscoach Ivo of Jose?  
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking
Captcha
Herlaad