Natuurgeneeskundige massages: een weldaad voor het lichaam!

relax massage

Massages staan bekend om zijn stress- en pijn verlichtende werking. Een therapeutische massage gaat net een stukje verder en is specifiek gericht op het verlichten van diverse lichamelijke klachten.

Relax massage

Een relax massage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich helemaal ontspannen. U bent even weg uit de stress van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Tijdens de massage bevindt u zich in een gemakkelijke houding op de massagetafel. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding in de spieren en worden afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd. Bij een relax massage kan de ademhaling rustiger en dieper worden. Ook kunt u zomaar in slaap vallen.

Derma Segmentale en Podo Segmentale Reflexologie

Derma Segmentale en Podo Segmentale Reflexologie zijn moderne manuele behandelingen die steunen op natuurgeneeskundige principes.

Derma Segmentale Reflexologie (DSR) zijn diepte massages die zonder massageolie op de segmenten en reflexpunten van de huid worden gegeven. Het menselijke lichaam is horizontaal uit segmenten opgebouwd die verticaal door huidzenuwen verbonden zijn met het ruggenmerg.

De segmentale structuur waaruit het lichaam is opgebouwd is het belangrijkste houvast in de Reflexologie. Organen, weefsels en systemen binnen één segment worden vanuit eenzelfde ruggenmergwortel van zenuwen voorzien. De huidsegmenten hebben een reflectorische werking naar de organen toe en binnen deze segmenten bevinden zich de reflexgebieden. Dit zijn gebieden waarvan de reflectorische werking intenser is dan het gehele segment. De massage geeft een goede doorbloeding, ontlading van spier-spanningen, het losmaken van toxische stoffen, activering van de zelfgenezend vermogen en brengt een eenheid tussen lichaam en geest.

Podo Segmentale Reflexologie (PSR) is een behandelingsmethode die berust op het principe dat de segmentale opbouw van het lichaam ook op de voet gereflecteerd wordt. De behandeling is een diepte massage die gegeven wordt op de voeten met behulp van reflexstokjes en olie op de reflexpunten of met de handen. Bij een diepe behandeling geven we impulsen aan de organen (men vindt het geheel van de mens op de voeten), zodat ze geactiveerd worden om te herstellen, neurologisch werkt men op het sympathische zenuwstelsel.

How2behealthy werkwijze

Binnen How2behealthy geven we massages, Deze relax massage staan bekend om zijn stress- en pijn verlichtende werking. Een therapeutische massage gaat net een stukje verder en is specifiek gericht op het verlichten van diverse lichamelijke klachten.

Een massage consult is onderdeel van onze How2beyoung en How2behealthy programma's of kan als los consult afgenomen worden. Binnen een los consult ontvangt u tastbare adviezen naar aanleiding van de uitkomsten en binnen de programma's worden de uitkomsten in het Gezondheids of Verjongingsplan meegenomen.

Een overzicht van onze behandelingen vindt u hier.

relax massage
How to be healthy
   Meer informatie of een consult?
 
Neem dan contact met ons op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking
how2behealthy_heart_on_top_200x

Tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy.
Hoe hebben zij onze dienstverlening ervaren?

IMG_3479

Onno Hoes: 

De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven raakten het vetpercentage weg en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor lange termijn.

Mitchell-Krijgsman

Mitchell Krijgsman:

Mijn klachten m.b.t. paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten , rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Af en toe kom ik nog terug op controle voor een check en om te zorgen dat mijn nieuwe levensstijl en resultaten blijvend zijn.

katja_goed

Katja Meijering:

Ik ben ruim 8 kilo afgevallen en ik voel me al een stuk fitter. Na mijn eerste consult met Ivo hadden we al snel duidelijk dat de sportschool niet voor mij was. Ik zou proberen om mijn beweging in een meer passende vorm te krijgen. Wandelen, het huis grondig schrobben, zoiets. Wat een opluchting. Iemand die je niet dwingt om naar de sportschool te gaan om heftig te trainen. Hij stimuleert me wel om genoeg beweging te krijgen, maar op een manier die echt bij mij past.