Natuurlijk Vitaal

Veel mensen zoeken de oplossing voor klachten in de verkeerde hoek. Niet de ziekte maar de onderliggende oorzaken dienen centraal te staan

Veel mensen voelen zich van nature aangetrokken tot dé specialist in de aandoening of ziekte(n) waar ze onder lijden. Deze bieden vaak een "unieke", goedkope oplossing binnen onze comfortzone vanuit winstbejag. Het gevolg is dat veel mensen slachtoffer worden van schijnoplossingen voor klachten als overgewicht, vermoeidheid en maag- en darmklachten. 

De realiteit is dat diëten niet (blijvend) werken en een ziekte zelden maar één oorzaak kent. Daarentegen vinden de meeste oorzaken wel hun oorsprong binnen een ongezond voedingspatroon en leefstijl. We denken dat we gezond leven, maar is dat wel zo?

Oorzaken

Binnen de reguliere gezondheidszorg wordt (te) veel aandacht besteed aan symptoombestrijding van diabetes, overgewicht, hart- en vaataandoeningen & gewrichtsaandoeningen etc.

Helaas staan we dus onvoldoende stil bij de échte onderliggende oorzaken van deze aandoeningen:

✔ Hormonale problemen door het metaboolsyndroom

✔ Verkeerde voeding en/of combinaties

✔ Een verstoorde zuur-base balans

✔ Disbalans in voedingsstoffen

✔ Verstoorde darmwerking en daardoor verminderde immuniteit

Pak de oorzaken aan in plaats van symptoombestrijding

Het Natuurlijk Vitaal Programma is een programma op maat gericht op de oorzaken van de onderliggende vitaliteitsproblemen zoals vermoeidheid, overgewicht, maag- en darmklachten en richt zich op lifestyle coaching met een integrale natuurlijke aanpak.

Belangrijke uitgangspunten zijn lifestyle coaching met een natuurlijke totaal-aanpak volgens het “Clean-Eating” principe.

Geen calorieën tellen of dieet, maar een speciaal geselecteerde lijst van (h)eerlijke producten in de supermarkt inclusief gezonde pasta, rijst en snoepgoed als uitgangspunt

Het Natuurlijk Vitaal Programma is een programma op maat gericht op de oorzaken van de onderliggende vitaliteitsproblemen zoals vermoeidheid, overgewicht, maag- en darmklachten en richt zich op lifestyle coaching met een integrale natuurlijke aanpak.

Belangrijke uitgangspunten zijn lifestyle coaching met een natuurlijke totaal-aanpak volgens het “Clean-Eating” principe.

Geen calorieën tellen of dieet, maar een speciaal geselecteerde lijst van (h)eerlijke producten in de supermarkt inclusief gezonde pasta, rijst en snoepgoed als uitgangspunt

How2behealthy werkt met een effectief 5 stappenplan: 

  1. Medische analyse
  2. Reinigingsprogramma
  3. Programma op maat & persoonlijke begeleiding
  4. Integratie van nieuwe gezonde voedingsgewoontes & levensstijl
  5. Nazorg zodat resultaten blijvend zijn!

Het persoonlijk programma wordt samengesteld door het adviesteam en is onder andere samengesteld aan de hand van vitaliteitsdoelen, ingevulde anamnese, gewicht en urinewaarden. Aanvullend (bloed)onderzoek kan hierbij geadviseerd worden.

Samen met uw coach worden de oorzaken aangepakt en werkt u toe naar het behalen van uw persoonlijke vitaliteitsdoelen.

How2behealthy telt meerdere vestigingen in NL en BE.

U kunt een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek aanvragen. U vindt het How2behealthy centrum aan de Wouters-Lefebvreplein 31 in Blaasveld.
Tijdens een traject krijgt u ondersteuning van How2behealthy coach Thomas Jennes.

Even voorstellen

afvallen kampenhout

Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach & Ayurvedisch therapeut | 
How2behealthy Kampenhout (BE)

Thomas Jennes: ik ben Lifestyle coach Kampenhout voor How2behealthy. Ik heb verschillende opleidingen genoten waaronder Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach en Ayurveda. Het belangrijkste is echter dat ik ook ervaringsdeskundige ben met ziekte en alles wat daar bij hoort. Ik heb een 10-tal jaar geleden aan fibromyalgie, CVS, burnout, depressies, hartklachten & obesitas. Na heel het rijtje medische specialisten te hebben afgelopen zonder veel resultaat ben ik dieper op zoek gegaan naar wat er aan de grondslag van ziekte ligt en is het me gelukt de balans te herstellen.

De basis van het grote werk om al deze innerlijke tegenstrijdigheden en blokkades op te lossen in een groter geheel ligt in een gezond en gebalanceerd leven waarbij voeding, levensstijl en beweging een cruciale rol spelen.

"Laat u niet duwen door problemen, maar leiden door uw dromen."

Neem contact op met Thomas

Het proces begint met een uitgebreide intake. Hiervoor biedt How2behealthy een gratis en vrijblijvend informatief consult aan van maximaal 90 minuten. 

Wilt u een afspraak maken met Thomas? Vul dan het formulier in. Maak snel en simpel zelf een afspraak in onze online agenda!

Wouters-Lefebvreplein 31
2830 Blaasveld (gemeente Willebroek)

+32 (0)465 600 263

Boek een afspraak online

✔ Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in de online agenda van How2behealthy Blaasveld.

Hoe hebben onze klanten Pascale en Ineke How2behealthy ervaren

"Na 2 weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen. Bovendien ben ik bijna 20 kilo afgevallen"

"Mijn migraine is zeker 80-85% minder. Bovendien ben ik behoorlijk wat kilo's afgevallen"