Toegespitst op uw persoonlijke situatie

Het How2bevital programma is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Het is onder andere samengesteld aan de hand van uw vitaliteitsdoelen, ingevulde anamnese, gewicht, urinewaarden en leefstijl. Onze aanpak richt zich op het aanpakken van de oorzaak van verminderde vitaliteit in plaats van symptomen te bestrijden.

Detoxprogramma

Binnen 12 dagen brengt u de aan-en afvoer van afvalstoffen terug in balans en meer! Elke dag krijgt u duidelijke instructies hoe u de ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten afbouwt.

Persoonlijk programma + personal coach

Nadat u het Detoxprogramma heeft afgerond zult u meestal al positieve resultaten ervaren in uw gewicht, energieniveau en vitaliteit. Het is nu tijd om samen met uw Personal coach aan de slag te gaan met het persoonlijke vitaliteitsprogramma. Hierin gaan we toewerken naar een voor u passende, blijvende gezonde levensstijl en krijgt u individuele adviezen om uw vitaliteit te verbeteren.

Vitaliteitsprogramma
afbeelding klapper_crop2

How2behealthy app: productwijzer, recepten en lifestyle tips

Uw persoonlijke vitaliteitsprogramma is tevens terug te vinden in de How2behealthy app. Een gratis versie is te downloaden in de Google Android en Apple store. Uiteraard krijgt u als How2bevital klant toegang tot de volledige premium app inclusief productwijzer en recepten.

Productwijzer

Jaarlijks nuttigen we gemiddeld 1000 kg voeding. Uw mentale en fysieke gezondheid is voor een groot deel afhankelijk van de voeding die u tot u neemt. VOEDING IS UW MEDICIJN EN LAAT UW MEDICIJN UW VOEDING ZIJN! Wij helpen u graag op weg. U ontvangt een exclusief geselecteerde lijst van supermarktproducten, geselecteerd op hun ingrediënten, die écht gezond zijn! Bovendien visualiseren we deze producten d.m.v. hyperlinks naar de online supermarkt. 

Recepten

U kunt wel wat inspiratie gebruiken? Geen nood, maak dan gebruik van ons receptenboek met gezonde en veelal, makkelijke en snelle recepten! Bovendien ontvangt u onze lifetstyle tips gegoten in een vragenlijst met een daaraan gekoppelde persoonlijke score. Zo ziet u in hoeverre u al op de goede weg bent in het nastreven van een gezonde levensstijl.

Vele anderen gingen u voor

Onze beloftes

√ Meten=weten. We werken resultaatgericht met SMART doelen

√ Uw gezondheidsmakelaar: all-inclusive begeleiding inclusief personal coach

 Holistische en natuurlijke aanpak gericht op oorzaken

 Vermindering van gezondheidsklachten

 Gezond van binnen, stralend van buiten. 
U voelt en ziet er jonger uit

 Waar voor uw geld

 Haal 't beste in uzelf naar boven

 

 

Geen honger lijden | lange termijn behoud gezondheid | leuk & makkelijk!

Vitaliteitsprogramma
Vitaliteitsprogramma

Mijn naam is Ivo Houben, oprichter van How2behealthy en tevens therapeut. Ik heb een How2behealthy praktijk in Maastricht.  Toen ik medio 20 was, takelde niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn jeugdigheid in rap tempo af en raakte ik in paniek. Zelf ben ik dus ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, extreme haaruitval, huid- en hormonale problemen.

Vervolgens begon ik zoals zovelen een zoektocht naar oplossingen en zag ik door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel informatie en uiteenlopende therapieën. Ik heb van alles geprobeerd: (groeps)therapie, excessief sporten, doktersbezoeken, pillen, shakes, chemische crèmes, tot een operatie en andere schijnoplossingen, om gek van te worden! Het keerpunt kwam toen ik mijn levensstijl onder de loep nam. Mijn ogen werden geopend en ik realiseerde me dat mijn levensstijl niet gezond was en dus besloot ik de oorzaak aan te pakken. Vanaf dat moment kwam ik langzaam weer terug in balans. Mijn energieniveau en gezondheid van huid en haar verbeterde aanzienlijk. Ook ben ik de nodige kilo's afgevallen en is mijn vetpercentage fors gedaald, terwijl ik minder en anders ging sporten!

Deze zoektocht ging met vallen en opstaan, heeft voor mijn gevoel frustrerend lang geduurd, maar heeft wel mijn interesse gewekt voor natuurlijke voeding & gezondheid in de breedste zin van het woord. Ik ben een 4 jarige HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut gaan volgen en besloot na 15 jaar om mijn baan binnen de commerciële dienstverlening vaarwel te zeggen. Ik miste immers voldoening in mijn werk. Een moeilijke, maar achteraf goede beslissing! Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het gezamenlijk zoeken naar een gezonde balans via effectieve natuurlijke behandelingen. Laat mij ook uw gids zijn en neem de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid in eigen hand!

Meld u nu aan voor een gratis intake gesprek!
Voornaam
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking