Periodiek een APK Health Check: voor wie?

Uw gezondheid is geen vanzelfsprekendheid en vereist net als een auto onderhoud! Daarom hebben we het Howstayhealthy programma ontwikkeld. Een "programma voor het leven". Het biedt een regelmatige Health Check, kennis over gezondheid en bijbehorende adviezen voor iedereen die op natuurlijke wijze gezond wil blijven! Ook al zijn we gezond, onderzoek wijst uit dat het niet makkelijk is om met de ups & downs van het leven onze gezonde levensstijl vast te houden. We vallen regelmatig (te lang) terug in ongezonde & vastgeroeste gewoontes en geven op een gegeven moment zelfs de moed op. Betaling geschiedt middels een betaalbaar maandabonnement via automatische incasso. 

Het How2stayhealthy programma is speciaal voor:

   How2bevital | How2beyoung | How2behealthy klanten die het programma hebben afgerond maar wel een stok achter de deur kunnen gebruiken om slank, jong en gezond te blijven.

   Mensen die al relatief gezond zijn, maar het wel belangrijk vinden om regelmatig de balans op te maken en waardevolle adviezen te krijgen om hun gezondheid en jeugdigheid te behouden.  

APK Health Check + (anti)-aging meting met AGE -  reader 

De revolutionaire AGE reader, gevalideerd in 125 wetenschappelijke publicaties, meet in slechts 12 seconden het risico op hart & vaatziekten en diabetes type 2 via de AGE’s (Advanced Glycation End Products) in de huid en geeft een goede indicatie voor de ‘innerlijke leeftijd". Bij een herhaling van deze meeting ziet u gelijk wat het effect is van de adviezen en interventies op uw gezondheid en innerlijke leeftijd! 

Productafbeelding-Diagnoptics-AGE-Reader-MU-Connect

Personal coach en adviezen

Voor de start van uw 1e adviesgesprek vult u een online vragenlijst in. Hierdoor krijgt uw coach een actueel beeld van uw gezondheid en (eventuele) klachten. U bepaalt zelf wanneer u een adviesgesprek wenst. Tijdens dit gesprek wordt uw gewicht en bloeddruk standaard gecontroleerd, bevragen we uw gezondheid en levensstijl en controleren we desgewenst uw eetpatroon en krijgt u individuele adviezen.

How2behealthy premium app inclusief productwijzer en recepten

Een gratis versie van de How2behealthy app is te downloaden in de Google Android en Apple store. Uiteraard krijgt u als How2stayhealthy klant toegang tot de volledige premium app inclusief productwijzer en recepten. Jaarlijks nuttigen we gemiddeld 1000 kg voeding. Uw mentale en fysieke gezondheid is dus voor een groot deel afhankelijk van de voeding die u tot u neemt. ZIET U DOOR DE BOMEN OOK HET BOS NIET MEER IN HET AANBOD VAN VOEDING? Wij helpen u graag en hebben veel werk voor u verricht door het maken van een uitgebreide en actuele “productwijzer”. Wilt u weten welke producten verantwoord zijn? Wij vertellen u precies welk brood, mayonaise, dranken etc. bijdragen aan een optimale gezondheid, mooie huid en een gezond gewicht.

10% extra korting in onze Health-webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van hoogwaardige natuurlijke producten. Of u nu een kruidenthee zoekt, een supplement of natuurcosmetica, dan bent u bij How2behealthy aan het goede adres. Bovendien ontvangt u als how2stayhealthy klant 10% extra korting met een persoonlijke kortingscode!

leeftijd test

How2stayhealthy (waarde €335)

Detoxprogramma

4 adviesgesprekken (1 uur) per jaar t.w.v. €240

√ 1 Health Check per jaar met de AGE-reader t.w.v. €25

√ Toegang tot How2behealthy app inclusief productwijzer t.w.v. €50

√ 10% extra korting in onze Health-webshop t.w.v. €20

√ Betaling via maandelijkse automatische incasso. Maandelijks opzegbaar!

How2stayhealthy Extra (waarde €470)

√ Detoxprogramma t.w.v. €50

√ 5 adviesgesprekken (1 uur) per jaar t.w.v. €300

√ Health Check metingen per jaar met de AGE-reader t.w.v. €50

√ Toegang tot How2behealthy app inclusief productwijzer t.w.v. €50

√ 10% extra korting in onze Health-webshop t.w.v. €20

√ Betaling via maandelijkse automatische incasso. Maandelijks opzegbaar!

How2behealthy premium app

app2_mainlayout-Recovered

Vele anderen gingen u voor

Onze beloftes

√ Meten=weten. We werken resultaatgericht met SMART doelen

√ Uw gezondheidsmakelaar: all-inclusive begeleiding inclusief personal coach

 Holistische en natuurlijke aanpak gericht op oorzaken

 Vermindering van gezondheidsklachten

 Gezond van binnen, stralend van buiten. 
U voelt en ziet er jonger uit

 Waar voor uw geld

 Haal 't beste in uzelf naar boven

 

 

Vitaliteitsprogramma
Meld u nu aan voor het How2stayhealthy programma of een gratis intake gesprek!
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking

Voorwaarden

√ 1e (intake) gesprek is gratis indien er de afgelopen 12 maanden geen programma is doorlopen. Indien klant tijdens intake besluit van het How2stayhealthy programma af te zien brengen we eenmalig €30 in rekening.

Maximaal 1 consult per jaar is overdraagbaar naar een volgend jaar. Maximale aantal consulten per jaar:  4 (basis) of 5 (extra)

 Consulten worden pro rato opgebouwd.

 Vanwege de hoge aanschafkosten van een AGE-reader kunnen we niet garanderen dat elke How2behealthy vestiging deze Health Check kan aanbieden. Meting vindt plaats bij de dichtstbijzijnde vestiging. 

√ Betaling via maandelijkse automatische incasso (machtiging) 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar en niet overdraagbaar.