How2behealthy Maastricht

Jose Kleine en Ivo Houben | +31(0)438524375 

How2behealthy Maastricht

Mijn naam is Marian Claes en ik ben Lifestyle coach voor How2behealthy in Temse (BE), gelukkig gehuwd en mama van twee schatten van kinderen.

Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat met gezondheid en levensstijl te maken heeft. In 2001 werd ik als prille dertiger plots geconfronteerd met gezondheidsproblemen. Op dat moment was ik net veranderd van job en gebruikte al mijn wilskracht om de moeheid en toenemende klachten te overwinnen, maar tevergeefs. Ik werd steeds zieker, had slaapproblemen en kon me steeds minder goed concentreren op het werk. Uiteindelijke diagnose: chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Na een lange zoektocht en het uitproberen van verschillende behandelingen, kwam ik tot het inzicht dat mijn langdurige vermoeidheid en gezondheidsklachten het resultaat waren van een opeenstapeling van verschillende factoren & gebeurtenissen. Mijn lichaam was op een punt gekomen dat het zichzelf niet meer kon herstellen. Met behulp van mijn dokter ben ik begonnen aan een ontgiftingskuur en paste ik mijn voedingspatroon alsook mijn levensstijl volledig aan. Dit was de start van mijn nieuw, gebalanceerd leven.

"Uiteindelijk gaat het niet om de jaren die tellen in je leven, maar het leven in jouw jaren."

Mijn eigen gezondheidsproblemen en het feit dat ik in mijn naaste omgeving zoveel ernstig zieke mensen zie, hebben mijn interesse voor de invloed van leefstijlfactoren op onze gezondheid alleen nog maar versterkt. Ik verdiepte mezelf in voeding en gezondheid, als ook in het belang van beweging, slaap en ontspanning. Intussen behaalde ik een certificaat als Raw Food Teacher en volgde ik een opleiding tot Lifestyle coach. Na een loopbaan van meer dan 20 jaar in het ‘harde’ bedrijfsleven heb ik besloten om mijn hart te volgen en een gezondheidspraktijk op te richten in Rupelmonde (Oost-Vlaanderen), een plekje dicht bij de natuur.

Ben jij het moe zijn ook zo moe? Heb je meer energie nodig om de dingen te doen die je graag wil doen? Wil je gezond ouder worden? Dan wil ik jou graag begeleiden in jouw zoektocht naar een gezonder en meer gebalanceerd leven om (vroegtijdige) veroudering en welvaartsziekten te voorkomen. Dit gebeurt aan de hand van een persoonlijk plan, opgemaakt op maat van jouw doelen en levensstijl. Samen zetten we de theorie en de wirwar aan informatie om in blijvend gezond gedrag.

"Gras groeit niet harder door eraan te trekken."

Wist je dat deskundigen aangeven dat welvaartsziekten met 60-70% kunnen verminderd worden door het toepassen van een aantal eenvoudige maatregelen? Als we veroudering kunnen vertragen, kunnen we ook het risico op verouderingsziekten drastisch verminderen. Ons lichaam is een stukje aarde! Alle verstoringen in onze leefomgeving zullen zich vroeg of laat weerspiegelen in ons lichaam.

Wacht dus niet tot je ziek wordt om iets aan je gezondheid te doen. Pas je leef- en eetgewoontes op tijd aan. Preventie is van essentieel belang!

Het voorkomen van welvaartsziekten is namelijk veel makkelijker dan het genezen ervan.

Lifestyle coach Temse: vitaal worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons Natuurlijk Vitaal!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

Onze holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische  leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hooggevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Marian als onze Lifestyle coach Temse voor u kan betekenen?

Tijdens het gratis consult neemt onze coach Marian uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Foto Ivo cirkel

Natuurgeneeskundige | Vitaliteitscoach 
How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Gewichtsconsulente | Emotie-eter coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
✔ Natuurlijk Jong
Natuurlijk Gezond
Blijf in Balans programma

Losse consulten:
Iriscopie
Voedings & supplementadvies

Healthchecks:
✔ AGE-Reader test
✔ Body-Vital-Check

Meer lezen?

Nieuws

Programma’s

Klantervaringen

Evenementen

Neem contact op

Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor