Natuurlijk vitaal

Natuurlijk Vitaal

voor wie? Bij vermoeidheid, diabetes type 2, maag-darmklachten, gewrichtsklachten en/of gezond gewicht verliezen.

✔ Uitgebreid consult en onderzoek 

✔ Reinigingsprogramma

✔ Persoonlijke vitaliteitsadviezen

✔ Boodschappenlijst en receptenboek

✔ How2behealthy app

4 consulten + 1 x nacontrole

Vitaliteitscheque t.w.v. €50

Gratis en vrijblijvende intake 

Tijdens een gratis en informatief consult informeren wij u over het Natuurlijk Vitaal programma. 

Toegespitst op uw persoonlijke situatie

Het Natuurlijk Vitaal programma is een programma op maat toegespitst op uw persoonlijke situatie. Het is onder andere samengesteld aan de hand van een uitgebreide medische vragenlijst, (optioneel) bloedonderzoek of healthcheck(s), urine- en speekseltest.

Start: reinigingsprogramma

Voordat u begint aan het programma is het van belang het lichaam te reinigen. U leert ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten af te bouwen. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. Dit reinigingsprogramma duurt 12 dagen.

Persoonlijk programma 

Nadat u het reinigingsprogramma doorlopen heeft, zult u al degelijk verschil merken met voorheen. Ook zult u al wat kilo’s zijn afgevallen. Door middel van een vragenlijst en diverse metingen kijken we hoe uw vitaliteit erop vooruit is gegaan. Uw consulent legt het persoonlijk programma aan u uit, zodat u kunt beginnen aan de volgende fase van uw programma.

Begeleiding en coaching

U wordt gekoppeld aan de dichtstbijzijnde consulent of consulent naar keuze. Deze consulent of uw coach, doorloopt dan ook het hele proces met u, van begin tot eind. Aan uw consulent of coach kunt u altijd advies vragen. Uw consulent of coach is er om u te begeleiden tijdens één van de programma’s.

Boodschappenlijst & recepten

"Gezonde mayonaise, ketchup, brood & ijs. Ze liggen in de schappen, maar weet u waar?"

Om u extra te ondersteunen bieden wij een uitgebreide boodschappenlijst met alle producten in de supermarkt die volgens ons adviesteam uw vitaliteit verbeteren. Ook ontvangt u een uitgebreid receptenboek. Voor How2behealthy klanten is het gebruik hiervan gratis. Daarnaast kunnen How2behealthy klanten gratis gebruik maken van de How2behealthy app inclusief boodschappenlijst en receptenboek. 

Vitaliteitscheque 

How2behealthy brengt een gezonde wereld dichter naar u. Dit doen we o.a. door een cheque t.w.v. €50 gratis aan te bieden binnen het programma. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten. 

In balans blijven met nacontrole(s)

Nadat u met succes het persoonlijk programma heeft doorlopen gaat u verder naar de laatste fase. Hier zult u met uw consulent of coach afspraken maken om uw lichaam in balans te houden. Uiteindelijk heeft u nog één of twee nacontroles als stok achter de deur. Mocht u nu toch liever wat langer die stok achter de deur hebben. Kunt u dit verlengen met het  "Blijf in Balans programma".

€88 p.m.

Gespreid betalen is ook mogelijk!
Schrijf u in voor een gratis consult

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

"Na 2 weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen. Bovendien ben ik bijna 20 kilo afgevallen"

"Mijn allergie die mijn leven beheerste is nu onder controle. 4 kilo afvallen zou fijn zijn,maar werden er 10!"

"Mijn migraine is zeker 80-85% minder. Bovendien ben ik behoorlijk wat kilo's afgevallen"

"Ik voel me nu na mijn herstelperiode beter dan voordat ik kanker kreeg"

Een Body-Vital-Check consult?

Het consult duurt 60 min inclusief het bespreken van de resultaten. De bodyscan zelf neemt 15 minuten in beslag. We brengen een aantal elektroden aan op uw onderarm. Tips voor een betrouwbare meting:

  • Breng geen body lotion op uw armen aan op de dag van meting. 
  • Drink max 3 koppen koffie.
  • Vermijd nagellak op de linkerwijsvinger.