De beste manier om af te vallen in Houthalen-Helchteren
De beste manier om af te vallen in Houthalen-Helchteren

Natuurvoedings- en lifestyle coach 
How2behealthy Houthalen-Helchteren

How2behealthy Houthalen-Helchteren

Bewust en gezond het leven aangaan met Heidi Schoors

Welkom bij How2behealthy Houthalen-Helchteren, dé plek waar je de beste manier om af te vallen ontdekt onder begeleiding van lifestyle coach Heidi Schoors.

Wie is Heidi?

Ik sta bekend om mijn openheid, zorgzaamheid, en eerlijke benadering naar zowel mezelf als mijn klanten. Authenticiteit is essentieel voor mij; ik geloof in het delen van mijn oprechte zelf.

Als afslankingsconsulente ga ik verder dan alleen advies geven over gezonde voeding. Onze aanpak is uniek, waarbij ik stap voor stap werk, op jouw tempo. Samen nemen we elke stap en bekijken we deze vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik ook aandacht besteed aan onuitgesproken gedachten en emoties.

Mijn doel is om je te begeleiden naar nieuwe inzichten op het gebied van bewuste voeding en afslanking, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Bij How2behealthy Houthalen-Helchteren gaan we dieper in op de redenen achter onze eetgewoonten en gedragingen, om een duurzame verandering te bewerkstelligen.

"Ontdek de kracht van bewuste voeding in combinatie met inzichten in je diepere lagen"

Diploma’s & specialisaties

 • Afslankingsconsulente.
 • Anatomie, Pathologie & Fysiologie van het menselijk lichaam.
 • Aromatherapie.
 • Bachelor Medical Management Assistant.
 • Budgetcoach.
 • Loopbaancoach.
 • Massagetherapeute.
 • Mindfulnesscoach.
 • Natuurvoeding.
 • Praktische Psychologie.
 • Relatiecoach

Door bewust te kiezen voor gezonde voeding, zie ik hoe onze mind veerkrachtiger wordt en de cijfers op de weegschaal netjes volgen. Ik ben er warm van als ik zie hoe we (opnieuw) de regisseur worden van ons eigen leven, met bewuste keuzes voor gezonde voeding.

De holistische aanpak van How2behealthy Houthalen-Helchteren staat garant voor een effectieve aanpak van diverse klachten, zowel fysiek als mentaal. Bij ons ontdek je de beste manier om af te vallen en herstel te vinden bij diverse fysieke en mentale klachten.

Als je op zoek bent naar een warme coach met veel kleur en echtheid, die je kan helpen om bewuster te eten en te leven, dan ben je bij How2behealthy Houthalen-Helchteren aan het juiste adres. Ontdek hoe ik je kan ondersteunen zonder filter of maskers. Elk aspect van jou mag er helemaal zijn!

"Jouw strijd tegen de kilo’s is mijn bekommernis."

Nieuwsgierig geworden naar de beste manier om af te vallen?

Vanuit mijn expertise begeleid ik je effectief naar een levensstijlverandering die aansluit bij jou en die je ook op lange termijn vol kunt houden. Ben je klaar om te streven naar de beste versie van jezelf? Ik ben er om je te ondersteunen!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

De beste manier om af te vallen in Houthalen-Helchteren

Natuurvoedings- en lifestyle coach 
How2behealthy Houthalen-Helchteren

How2behealthy Houthalen-Helchteren biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Voedingsadvies
✔ Massages: prijzen in overleg

Ontdek hoe onze programma's de beste manier om af te vallen integreren en tegelijkertijd herstel bevorderen bij diverse fysieke en mentale klachten, zoals maag- en darmproblemen, vermoeidheid, gewrichtsklachten, depressie, angst, burn-out en mindset-uitdagingen.

Neem contact op

Lily Boeykenslaan 18
3530 Houthalen-Helchteren

+32 (0)495513394

heidischoors@how2behealthy.be

Openingstijden

Maandag, woensdag & donderdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor