Makkelijk afvallen in Kesteren
Makkelijk afvallen in Kesteren

Vitaliteits- en afvalcoach 
How2behealthy Kesteren

How2behealthy Kesteren

Makkelijk afvallen in Kesteren met Hanneke van Roekel: Uw Expert in welzijn en gezondheid

Welkom bij How2behealthy in Kesteren, dé plek voor makkelijk afvallen en gezond eten met deskundige begeleiding! Mijn naam is Hanneke van Roekel en gezondheid en voeding zijn mijn passie. Met meer dan 20 jaar ervaring als dokters- en apothekersassistente ben ik goed bekend met de gezondheidszorg. Sinds 2016 heb ik mij verder gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding, met als focus gezond eten en afvallen met hulp.

Bij How2behealthy geloven we in één algemeen uitgangspunt: blijf zo dicht mogelijk bij de natuur bij alles wat je eet en drinkt, dit zal je gezondheid zeker positief beïnvloeden. Maar we begrijpen dat het in de praktijk niet altijd makkelijk is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding, motivatie en een duidelijk plan om samen stap voor stap jouw gezondheidsdoelen te behalen.

"Stap voor stap met een duidelijk plan"

Onze award-winning formule is praktisch en effectief. We bieden een op maat gemaakt programma en een geweldig handige App die je helpt in de supermarkt. Maar het gaat verder dan dat. Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke ondersteuning te bieden. Niets motiveert mij meer dan mensen te helpen die gemotiveerd zijn om hun voedingspatroon aan te passen en zo hun gezondheid en gewicht te verbeteren.

Rustig, geduldig en luisterend naar jouw verhaal, gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Klaar om makkelijk af te vallen en gezond te eten? Neem contact met ons op en ontdek hoe How2behealthy jou kan helpen!

Extra specialisaties:

  • Orthomoleculaire voeding - (HBO) gediplomeerd
  • Voetreflex PLusTM  therapeut - (HBO) gediplomeerd
  • Medische basiskennis
  • Apothekers-/doktersassistente

"Blijf dicht bij de natuur voor een positieve invloed op je gezondheid"

Samen gaan we voor een leven vol gezondheid, geluk en balans!

Dus als je klaar bent om  jouw gezondheidsreis in Kesteren te beginnen, neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe How2behealthy jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Makkelijk afvallen in Kesteren

Vitaliteits- en afvalcoach 
How2behealthy Kesteren

How2behealthy Kesteren biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Orthomoleculair voedingsadvies
✔ Magnetische bioresonantie

Neem contact op

Burg. Jhr. G.A. van
Nispenstraat 7

4041 VR Kesteren

+31 (0)628342282

hroekel@how2behealthy.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor