How2behealthy Gorredijk

Patricia ten Klooster | +31(0)630027895 

How2behealthy Gorredijk

Bewustwording is voor mij een sleutelwoord en het begin van elke verandering.

Laat ik mij voorstellen: mijn naam is Patricia ten Klooster, Lifestyle coach Gorredijk en ervaringsdeskundige. Ik heb een How2behealthy praktijk in Gorredijk vlakbij Heerenveen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn gewicht en vooral de laatste jaren met mijn vitaliteit in de vorm van vermoeidheidsklachten.

In juli 2011 ben ik voor de tweede keer moeder geworden van een gezonde dochter. De weegschaal tikte boven de 130 kilo aan en ik wist dat er nu iets moest gebeuren. Ik wilde een vitale, gezonde moeder zijn en bovenal: mijn kinderen zien opgroeien! Ik ben toen via een crash dieet meer dan 50 kilo afgevallen in 6 maanden. Dat is niet vanzelf gegaan en bracht zowel fysieke als psychische klachten met zich mee.

“Inlevingsvermogen, u serieus nemen en écht naar iemand luisteren, dat vind ik belangrijk!

We zijn nu inmiddels 8 jaar verder en ik ben nog steeds meer dan 40 kilo kwijt. De afgelopen jaren zijn voor mij een constante puzzel geweest: hoe zorg ik ervoor dat ik een gezonde levensstijl heb waarbij mijn gewicht stabiel blijft. Afvallen op maaltijdvervangers is voor mij geen optie meer. Het is niet blijvend. Het gewicht zit er vaak zo weer bij en bepaalde producten accepteert mijn lichaam niet meer. Daarnaast had ik vaak trek en tekorten aan essentiële voedingsstoffen brachten opnieuw lichamelijke ongemakken.

Om een andere weg te vinden ben ik me gaan verdiepen in voeding en welke effecten voeding heeft op onze gezondheid. Ik ontdekte dat ik de afgelopen jaren mijn lichaam aan het ‘vullen’ was, niet aan het voeden. Deze ontdekking is de bron van mijn huidige denken rondom voeding. Hoe voed ik, letterlijk, mijn lichaam, Ik ben me er meer en meer van bewust dat mijn lichaam bruikbare brandstof nodig heeft waar het optimaal op kan functioneren. Het onderwerp fascineerde me steeds meer. Ik wilde onderwezen worden en als ervaringsdeskundige andere mensen helpen om ook de puzzel bij hen te leggen.

“Patricia (Lifestyle coach Gorredijk): dankzij het Natuurlijk Vitaal programma viel ik eindelijk de laatste 10 kilo af in 2 maanden”

Een opleiding tot natuurvoedingsadviseur was voor mij een logische keuze en ben vervolgens in contact gekomen met Ivo Houben van How2behealthy. Wat zou ik nog graag 10 kilo willen afvallen. De 10 kilo die er de afgelopen jaren weer bij waren gekomen. Ik wilde dit op een gezonde manier doen en daarnaast ook mijn energielevel verbeteren. Ik heb Ivo gevraagd mij te begeleiden omdat ik wilde weten wat zijn programma voor mij kon betekenen. De holistische aanpak van How2behealthy en zelf weer eigenaar worden van mijn gezondheid sprak mij tot de verbeelding. Via het Natuurlijk Vitaal programma ben ik in 2 maanden 10 kilo afgevallen en is mijn energielevel van een 5 naar een 8 gegaan.

“Ik geloof dat je wensen een voorgevoel zijn van wat je daadwerkelijk in staat bent te bereiken”

Mijn wens is om mensen te helpen bij het vinden van een passende, haalbare weg waarbij jij zelf weer eigenaar wordt van jouw eigen gezondheid. Een weg die ook op lange termijn resultaat blijft geven. Ik geloof in de aanpak van How2behealthy en dat je met behulp van natuurvoeding én natuurlijke, ondersteunende middelen je het zelfgenezend vermogen van je lichaam stimuleert. Daarmee breng je het lichaam en de vitaliteit terug in balans.

Als ervaringsdeskundige en lifestyle coach weet ik hoe lastig het is om de juiste keuzes te maken in een wereld waarin een groot aanbod is aan allerhande wondermiddelen. Daarnaast zijn er legio verschillende ideeën en opvattingen over voeding en gezondheid wat de keuze nog moeilijker maakt.

Inlevingsvermogen, cliënten serieus nemen en écht naar iemand luisteren zijn aspecten die binnen mijn begeleiding hoog in het vaandel staan! In mijn huidige functie als vertrouwenspersoon merk ik dat dit het belangrijkste is in het begeleiden van mensen. Wilt u ook weten wat How2behealthy voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk voor een vrijblijvend advies.

Vitaliteitscoach Patricia: vitaal worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons Natuurlijk Vitaal programma!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hooggevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Gorredijk (15 km van Heerenveen).

Tijdens het gratis consult neemt onze lifestyle coach Patricia uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Lifestyle coach Gorredijk

Lifestyle coach Gorredijk | Natuurvoedingsconsulente & vertrouwenspersoon
How2behealthy Gorredijk

How2behealthy Gorredijk biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Blijf in Balans programma

Losse consulten:
Voedingsadvies

Neem contact op

Adres op aanvraag

+31 (0)6-30027895

pklooster@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor