Life coach Amsterdam

How2behealthy Amsterdam

Iris Meijer | +31(0)681038063 

How2behealthy Amsterdam | Life coach Amsterdam

Mijn naam is Iris Meijer en ik ben Life coach Amsterdam voor How2behealthy. Daarnaast ben ik Shiatsu Therapeut, Sjamanistisch coach en Taiji Instructeur, EFT (emotional freedom technique), Do-In en Qi Gong beoefenaar. Door oosterse en westerse kennis te combineren behandelen we de oorzaak en niet de gevolgen van vitaliteitsklachten zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam word hersteld.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met massage en Tajij en was het een onderdeel van mijn jeugd. Mijn interesse is altijd naar gezondheid en welzijn uitgegaan, maar ik koos in eerste instantie toch voor het bedrijfsleven. Na ruim 18 jaar in het bedrijfsleven in verschillende HR functies te hebben gewerkt en een burn-out te hebben doorgemaakt,  ben ik terug gekeerd naar mijn passie: Gezondheid en Wel-Zijn.

“Ik geloof dat je wensen een voorgevoel zijn van wat je daadwerkelijk in staat bent te bereiken”

Ik heb er voor gekozen om met How2behealthy samen te werken omdat de holistische totaal-aanpak met betrekking tot gezondheid, van disbalans naar balans, levensstijl en de missie om mensen in harmonie te brengen met zichzelf en hun omgeving door het zelfhelend vermogen te herstellen aansluit op mijn eigen visie.

Gezondheid en Wel-Zijn worden door verschillende factoren bepaald; voeding, ademhaling, beweging, omgeving. Tijdens het individuele programma wordt door de holistische aanpak gewerkt aan Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spirituele klachten, hierdoor ontstaat interne harmonie en een grotere levenskracht en vitaliteit.

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving en de cel minder goed voedingsstoffen kan opnemen en haar afvalstoffen niet goed meer kan afvoeren.

Vitaliteitscoach Iris: vitaal worden, afvallen & mentaal gezond worden met behulp van ons Natuurlijk Vitaal programma

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: vermoeidheid, hooggevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat ik als Lifestyle coach Amsterdam binnen How2behealthy voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk voor een vrijblijvend advies.

Lifestyle coach Amsterdam

Life Coach Amsterdam, Shiatsu Therapeut, Sjamanistisch coach en Taiji Instructeur
How2behealthy Amsterdam

How2behealthy Amsterdam biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Blijf in Balans

Losse consulten:
✔ Shiatsu
Voedingsadvies

 

Neem contact op

Cruquiuskade 75
1018 AM Amsterdam

+31 (0)681038063

imeijer@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor