HSP-coach en gezond afvallen
Hspcoach en gezond afvallen

Hsp-coach en afvalcoach 
How2behealthy Groningen

How2behealthy Groningen

Van gevoeligheid naar zelfvertrouwen, rust en levensvreugde - Overprikkeling Coach

Welkom bij Esther Wolff, jouw toegewijde HSP-coach voor het omgaan met overprikkeling en het bevorderen van gezond afvallen. In mijn praktijk begeleid ik sensitieve vrouwen die dagelijks de uitdagingen van overprikkeling ervaren, op weg naar zelfvertrouwen, rust en levensvreugde. Als ervaringsdeskundige begrijp ik de complexiteit van het sensitieve zenuwstelsel en de impact van overprikkeling op lichaam en geest.

Overprikkeling, vaak ervaren als intense gevoeligheid voor externe prikkels zoals geluid en stress, kan leiden tot chronische stress en zelfs ontstekingen. Als HSP-coach help ik je dit patroon te doorbreken door te focussen op doseren en ontprikkelen. Samen onderzoeken we de bronnen van onveiligheid en creëren we een evenwichtige levensstijl met juiste energiebalans en rustmomenten.

"Voelsprietjes: symbolen van het fijnbesnaarde zenuwstelsel van de gevoelige vrouw"

Mijn aanpak combineert healing, numerologie en spirituele coaching om jouw zelfgenezend vermogen te activeren en persoonlijke grenzen te herkennen en respecteren. Daarnaast werk ik nauw samen met How2behealthy om ondersteuning te bieden bij gezond afvallen met natuurvoeding en passende lifestyle-aanpassingen.

Als Reiki Master en ervaren coach bied ik liefdevolle begeleiding en praktische tools om jouw weg naar balans en welzijn te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het vinden van rust, vertrouwen en gezondheid.

"Numerologie, healing en liefdevolle coaching: mijn kracht als HSP-coach"

Bij How2behealthy hanteren we een holistische aanpak, variërend van fysieke tot mentale en emotionele welzijnsaspecten. Of je nu worstelt met fysieke problemen zoals maag- en darmklachten, overgewicht of gewrichtsproblemen, of mentale uitdagingen zoals depressie en burn-out, wij bieden programma's die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften.

Het is cruciaal om aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam. Door natuurlijke voeding en ondersteuning te omarmen, stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Neem de regie over je gezondheid en vitaliteit met How2behealthy in Groningen!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Hspcoach en gezond afvallen

Hsp-coach en afvalcoach 
How2behealthy Groningen

How2behealthy Groningen biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔  Voedingsadvies
✔  Numerologie consult

Neem contact op

Turfsingel 1039
9712 KM Groningen

+31 (0)642455405

ewolff@how2behealthy.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor