Gezond afvallen vitaliteitscoach apeldoorn
gezond afvallen vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut Apeldoorn

Orthomoleculair Natuurgeneeskundig
Therapeut | Leefstijlcoach 
How2behealthy Apeldoorn

How2behealthy Apeldoorn

Gezond afvallen in Apeldoorn met Sunja Ketelaar

Welkom bij How2behealthy Apeldoorn! Ik ben Sunja Ketelaar, jouw Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut, en ik nodig je van harte uit om samen op reis te gaan naar een gezondere levensstijl en een verbeterde kwaliteit van leven.

Bij How2behealthy Apeldoorn richten we ons op het bieden van praktische, haalbare, en holistische
benaderingen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Mijn passie ligt bij orthomoleculaire en natuurgeneeskunde omdat ik geloof in het buitengewone vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen met de juiste voedingsstoffen. Ons doel is niet alleen het verlichten van symptomen, maar ook het begrijpen van jouw lichaam en geest op een dieper niveau.

"Ontdek de kracht van voedingstoffen en de weerbaarheid van je lichaam"

In mijn praktijk zie ik dagelijks de impact van overmatige stress op het lichaam. Het is bijzonder om te ontdekken dat met de juiste voedingsstoffen jouw lichaam weerbaarder wordt tegen stress, waardoor veel puzzelstukjes op hun plek vallen.

Stress kan aanzienlijke invloed hebben op het spijsverteringssysteem, resulterend in problemen zoals maagklachten, spijsverteringsproblemen, verminderde opname van voedingsstoffen, slaapproblemen, emotie eten, weinig energie, slecht slapen, migraine, verminderde vruchtbaarheid, en meer.

Het is inspirerend om te zien hoe mensen transformeren en hun gezondheid blijvend verbeteren. Mijn passie is om blijvende verandering te bieden en hoop te geven voor een leven vol energie en vitaliteit. Ik sta klaar om jouw gezondheid op een unieke en persoonlijke manier te optimaliseren.

Als Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik sinds 2009 afgestudeerd en beoefen ik mijn vak met veel toewijding. Mijn eigen ervaring met de kracht van orthomoleculaire geneeskunde, zowel in het herstel van mijn eigen gezondheid als in het zien van verbazingwekkende transformaties bij dierbaren, heeft mij gemotiveerd om anderen te begeleiden op hun pad naar welzijn.

"Mijn passie is om mensen te begeleiden op een unieke reis naar welzijn"

De samenwerking met How2behealthy vervult mij met blijdschap, omdat zij maatwerk als kernwaarde hebben, wat perfect aansluit bij mijn eigen visie. We delen dezelfde boodschap en streven naar
gezondheid op maat.

Als jij op zoek bent naar een partner die je kan helpen bij het realiseren van je gezondheidsdoelen, dan ben je bij How2behealthy Apeldoorn aan het juiste adres. Ontdek hoe ik jou kan ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden.

Goed om te weten: Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, waardoor consulten via de aanvullende verzekering in aanmerking kunnen komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering.

Ontdek hoe een van onze programma's de basis legt voor herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek: maag- en darmproblemen, moeilijke stoelgang, vermoeidheid, gezond afvallen, gewrichtsklachten;
  • Mentaal: depressie, angst & burn-out;
  • Mindset: angst, onzekerheid en vastlopen in dagelijks functioneren.

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Tot snel? Met gezonde groeten, uw coach Sunja

gezond afvallen vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut Apeldoorn

Orthomoleculair Natuurgeneeskundig
Therapeut | Leefstijlcoach 
How2behealthy Apeldoorn

How2behealthy Apeldoorn biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Orthomoleculair consult
✔ Voedingsadvies

Neem contact op

1e wormenseweg 350
7333 GZ Apeldoorn

+31 (0)651130240

sketelaar@how2behealthy.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Nominatie How2behealthy Nationale Zorg innovatieprijs

Deze klanten gingen u voor