Holistisch coach en afvallen Heuvelland
Holistisch coach Heuvelland

Holistisch coach en Preventionist
How2behealthy Heuvelland

How2behealthy Heuvelland

Holistisch coach gespecialiseerd in body & mind

Op zoek naar een holistisch coach die je helpt bij gezond afvallen en makkelijk afvallen?

Welkom bij Mandy Op den Camp, jouw gids op de weg naar een bewust, ontspannen en gezond leven. Als ervaren leidinggevende in de hulpverlening en nu Holistisch Health Coach bij How2behealthy, combineer ik mijn expertise om jou te begeleiden naar duurzame gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het samenwerken met How2behealthy en hun bekroonde programma is voor mij de ultieme toevoeging.

Jouw lichaam fluistert, spreekt en schreeuwt soms om aandacht? Ik help je de taal van je lichaam te begrijpen, zodat je bewuste keuzes kunt maken voor een gebalanceerd leven.

Ik moest eerst luid en duidelijk horen wat mijn lichaam me probeerde te vertellen voordat ik de boodschappen begreep. Het stadium waarin mijn lichaam slechts fluisterde of sprak was al lang voorbij; Pas toen ik geconfronteerd werd met een tumor in mijn hoofd, begon mijn zoektocht naar een bewuster, rustiger en gezonder leven.

"Remember: happy body + happy mind = happy soul"

Ik realiseerde me dat ik al maandenlang de signalen van mijn lichaam negeerde of verkeerd interpreteerde. Deze signalen, zowel fysiek als mentaal, probeerden me duidelijk te maken dat ik uit balans was, veroorzaakt door stress, voedingstekorten en -overschotten, en een gebrek aan bewuste keuzes.

Toen mijn man na 9 jaar plotseling vrij was van zijn chronische aandoening door medicatie, werd mijn missie geboren: anderen inspireren en helpen om hun blinde vlekken en beperkende overtuigingen te doorbreken. Ik wil ruimte creëren voor nieuwe informatie en keuzes, zodat zij ook een gezonder en evenwichtiger leven kunnen leiden.

Nu, als holistisch coach bij How2behealthy, combineer ik mijn kennis en ervaring om anderen te begeleiden naar een duurzaam gezond en vitaal leven. Body & Mind zijn nauw met elkaar verbonden, en door samen te werken ontrafelen we jouw onderbewuste patronen en helpen we je gezonde keuzes te maken die passen bij jouw behoeften en wensen voor de toekomst.

"The greatest medicine of all is to teach people how not to need it"

Kies voor een ontdekkingsreis naar een gezonder leven, waarbij zowel lichaam als geest centraal staan. Samen brengen we in kaart wat jouw lichaam nodig heeft om in balans te blijven en bied ik de mogelijkheid om een analyse van drijfveren en stressoren op te stellen.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe een gezond gewicht en een gelukkig leven hand in hand kunnen gaan. Een gelukkig lichaam en een gelukkige geest leiden tot een gelukkige ziel!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Holistisch coach Heuvelland

Holistisch coach en Preventionist
How2behealthy Heuvelland

How2behealthy Heuvelland biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔  Voedingsadvies
✔ 
DiSC drijfveren en stressoren analyse
Magnetische bioresonantieNeem contact op

Baneheide 35
6353 AK  Baneheide

+31 (0)648013302

mopdencamp@how2behealthy.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor