Afvallen zonder dieet in Rumst
Afvallen zonder dieet Kontich

Vitaliteitscoach 
How2behealthy Rumst

How2behealthy Rumst

Afvallen zonder dieet in Rumst met Myriam El Morabete

Hallo, ik ben Myriam El Morabete, uw toegewijde consulent voor een gezonde levensstijl in Rumst. Mijn passie? Het volle leven omarmen en zorgen voor een harmonie tussen geest, lichaam en ziel.

Na 23 jaar in een kantooromgeving te hebben gewerkt, merkte ik veranderingen in mijn welzijn. Gezondheidsklachten die voorheen afwezig waren, brachten me tot de vraag: hoe kan ik mezelf het beste ondersteunen? Die nieuwsgierigheid leidde me naar een diepgaande studie, resulterend in mijn diploma als Consulente in Voeding Gezondheid en Levenswijze in 2012.

"Kennis is kracht, maar de juiste aanpak is essentieel voor een gezonde levensstijl."

Voordat ik anderen adviseer, test ik alles eerst op mezelf. Deze persoonlijke ervaringen hebben me veel inzichten gegeven. In een tijdperk van overweldigende informatie vond ik de weg naar een echte, eenvoudige aanpak. Bij How2behealthy zetten we kennis en integratie centraal, met een arsenaal aan tools om uw transformatie soepel en effectief te maken.

Onze benadering is universeel, ongeacht uw achtergrond of situatie. Samen staan we sterker. Dus, als u in Rumst op zoek bent naar een natuurlijke manier van afvallen zonder dieet of andere gezondheidsproblemen, sta ik klaar om u te begeleiden. Samen bereiken we uw gezondheidsdoelen!

"Alleen is moedig, maar samen staan we krachtig voor jouw welzijn met How2behealthy."

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Afvallen zonder dieet Kontich

Vitaliteitscoach 
How2behealthy Rumst

How2behealthy Rumst biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
Voedingsadvies

Neem contact op

Molenstraat 167
2840  Rumst

+32 (0)495270884

melmorabete@how2behealthy.be

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor