Cover hilde

How2behealthy – Gezondheids- en Lifestyle coach Leuven – Hilde Van Hoecke

Mijn naam is Hilde Van Hoecke en ik ben Gezondheids- en Lifestyle coach ( of Lifestyle coach en Gezondheidstherapeute ) voor How2behealthy in Leuven (BE). Ik ben gehuwd en heb 3 – ondertussen volwassen - zonen. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in de Biochemie met als specialisatie brouwerij, mouterij en voeding.

Na een loopbaan van meer dan 24 jaar als wetenschappelijk researcher bij de grootste brouwerij ter wereld, was het voor mij tijd om een nieuwe richting in te slaan. Ik besloot om mijn hart te volgen en werd Gezondheidstherapeute met ondertussen 2 volwaardige gezondheidspraktijken, te Huldenberg en Herent, nabij Leuven. (Vlaams – Brabant -BE). Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis en know how ivm kruiden en natuurlijke therapieën door te geven aan geïnteresseerden. Ik wil zoveel mogelijk mensen, op een holistische manier, begeleiden naar een gezondere levens- en voedingsstijl. Dit door de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dieptemassage om fysieke spanningen los te maken die zich door stress kunnen opstapelen in het lichaam. Met Causale Voetreflexologie, gaan we op zoek naar de oorzaak van zowel fysieke als emotionele klachten én behandelen dit via de voeten. Dit is een uitstekende emotionele en stress release.

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"

Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat de natuur ons biedt. Als kind al heb ik veel geleerd van mijn ouders en waren we al bezig met het maken van natuurlijke bereidingen en leefden we grotendeels van wat de natuur ons bood. Zelf woon ik in landelijke omgeving en heb een grote biologische groenten- en kruidentuin.

We gaan steeds op zoek naar de oorzaak, de kern van de gezondheidsklachten en werken holistisch op alle facetten van het mens-zijn voor herstel van het natuurlijk evenwicht van het lichaam. We zetten je terug in je daad-kracht zodat je je eigen pad kan bewandelen en juiste keuzes kan maken ivm levens- en voedingswijze die bij jou past.

Wacht dus niet tot je ziek wordt om iets aan je gezondheid te doen. Pas je leef- en eetgewoontes tijdig aan. Preventie is hierbij van essentieel belang! Door het regelmatig stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan je preventief te werk gaan en ziek worden voorkomen of snel aanpakken.

Gezondheids- en Lifestyle coach Leuven: vitaal worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons How2bevital programma!

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische How2bevital programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overgewicht, gewrichtsklachten, fertiliteitsproblemen. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, onzekerheid, relatieproblemen, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel:inzichten in levensvragen, bewustwording, vastlopen in dagelijks functioneren.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & diverse individuele programma'sgericht op vitaliteit, verjonging en gezondheid

Bent u nieuwsgierig wat Hilde Van Hoecke als onze Gezondheids- en Lifestyletherapeute te Leuven  voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk vrijblijvend adviesgesprek.

Inwendig & uitwendig jong blijven

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Gezondheids- en Lifestyletherapeute Leuven (BE), met Hilde Van Hoecke

Tijdens het gratis consult neemt onze Gezondheids- en Lifestylecoach Hilde uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het How2bevital programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

  Meer informatie en vrijblijvend consult met Gezondheids- en Lifestyle coach Hilde? Neem dan contact op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking
Captcha
Herlaad
Neem contact op!

Telefoonnummer:
Mobiel: +32 (0)473 96 99 74

E-mail: hvanhoecke@how2behealthy.be
Adres: Stroobantsstraat 99
3040 Huldenberg België

Aangeboden losse consulten in Leuven:

√ Detoxprogramma

Voedingstherapie

How2shophealthy

Massage

Causale Voetreflexologie

 

Wat onze klanten over ons zeggen: