How2behealthy Delivery franchisenemer worden?

Franchisenemer How2behealthy Delivery worden bij How2behealthy?

How2behealthy Delivery is een jong, dynamisch en écht unieke formule in de bezorg en afhaal branche en onderdeel van How2behealthy. De producten worden dagelijks vers op locatie bereid.

Als verlengstuk van onze dienstverlening hebben we medio 2021 een succesvolle pilot afgerond met onze formule How2behealthy Delivery in Maastricht. Onze formule onderscheidt zich door populaire en traditionele maaltijden en smaken in een écht gezond en puur jasje te steken. Gezonde shoarma, fried chicken, pasta aioli & zelfs heerlijke burgers met verantwoorde mayo, friet en brood. Het kan!

Hoe? Door alle gebruikte producten en ingrediënten te onderwerpen aan ons uniek etiket lezen systeem! Het resultaat zijn heerlijke en toch zeer gezonde maaltijden geschikt voor af te vallen en gezond te blijven, zonder calorieën te tellen of te diëten!

Als franchisegever ondersteunen we op het gebied van lokale Marketing, ICT, Inkoop en dagelijkse operationele werkzaamheden zodat u als franchisenemer kan concentreren op het runnen van uw vestiging.

De voordelen van franchising bij How2behealthy Delivery

 • Kant en klaar concept en menukaart, met een afgebakend gebied waar u als ondernemer alleen werkt.
 • Sterke bedrijfsnaam met een uitgebreide website en backoffice
 • Goede brutowinstmarge
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning zeker bij inkoop van de juiste producten!
 • Het ontwerpen van folders en reclamemateriaal door Franchise organisatie
 • Up-to-date website
 • How2behealthy App met productscan en boodschappenlijst, zodat
 • Marketingplan/begeleiding
 • Social media wordt beheerd
 • Het concept gaat uitstekend samen met eventueel bestaande horeca activiteiten
 • In overleg kunnen How2behealthy maaltijden ook in een restaurant geserveerd worden

Onze ambities

Onze missie is een gezonde wereld letterlijk en figuurlijk dichterbij de consument te brengen. Gezonde maaltijden bezorgen is onze “showroom” om aan te tonen hoe ECHT gezond en lekker hand in hand kan gaan en maakt een blijvende switch naar een gezonde levensstijl veel makkelijker. Wij geloven dat een gezonde bezorgservice onze leefstijlprogramma’s versterkt en visa versa. Daarnaast zijn formules die gezonde en lekkere voeding bezorgen zwaar in de minderheid t.o.v. de “fastfood” formules en daarmee onderscheidend en “future-proof”.

Onze ambitie is om ieder jaar 4 tot 6 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen. We zijn bijzonder geïnteresseerd om een franchisenemer in Maastricht te vinden. 

Wat biedt How2behealthy u als franchisenemer?

Een “gat in de markt” te betreden met een jonge, doch bewezen succesvolle franchiseformule. Een formule met een unieke visie op voeding. Met uw enthousiasme en horeca-ervaring voor lekker en gezond eten maken we onze groei-ambities waar! Vanuit het hoofdkantoor in Maastricht bieden we diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, de menukaart, marketing en praktische zaken. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat uw How2behealthy Delivery franchise vestiging een groot succes wordt! Omdat we een jonge formule zijn, is inbreng en meedenken in het (door)ontwikkelen van de formule mogelijk.

De bezorgrestaurants opereren vanuit eigen panden die zijn ingericht voor het afhalen en bezorgen van maaltijden. De menukaart (ook vega/vegan) is constant in ontwikkeling en wordt ieder seizoen aangepast. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar eerlijke ondernemers die niet alleen een passie voor lekker eten en drinken hebben, maar ook voor gezondheid! Mensen die samen met ons de schouders eronder zetten om How2behealthy Delivery tot een gezamenlijk succes en begrip in de bezorgbranche te maken! Mensen met gevoel voor klantgerichtheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commercieel gevoel, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Kortom: een ondernemer die bereid is met de voeten in de modder, of beter gezegd; gezonde ingrediënten, te staan!

Recent nieuws

How2behealthy Delivery

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl