Gezonde medewerkers en bedrijfsresultaat hand in hand

 Management-organisatie (organisatieniveau)

  Minder verzuim, beter resultaat

  Bewustwording is the key

  Veranderen is niet moeilijk

  Aansprekende resultaten

  Management-informatie

  All-inclusive & op maat

Met het How2behealthy "Vitaliteit op de werkvloer" programma biedt u uw medewerkers een all-in vitaliteitsprogramma met blijvend resultaat. Leefstijlverbetering en algeheel welzijn zorgt voor meer tevreden en productievere werknemers.

Een uitgebreide anamnese, onderzoek en bodyscans zoals de Body Vital-Check en de Age-Reader zorgt voor bewustwording bij de individuele werknemer en werkgever op organisatie-niveau.
Uw medewerkers krijgen een uitgebreid gepersonaliseerd programma binnen een online beveiligde portal en professionele begeleiding van één van onze Vitaliteitscoaches, desgewenst online.
Om blijvende resultaten te bewerkstelligen geven we ook workshops op maat.

Een vitaliteitscheque die te verzilveren is in onze webshop biedt uw medewerkers extra ondersteuning om een gezonde balans en passende levensstijl aan te nemen die beklijft. Deze waardecheque kan besteed worden aan ondersteunende producten (bv. superfoods), onderzoeken en partnerdiensten. Samen halen we het beste in uw medewerkers en bedrijfsresultaat naar boven! 

All-in vitaliteit op de werkvloer programma

Minder verzuim, beter resultaat

Leefstijlverbetering en algeheel welzijn zorgt voor meer tevreden en productievere werknemers

Bewustwording is the key

Uitgebreide anamnese, onderzoek en bodyscans zoals de Body Vital-Check en de Age-Reader zorgt voor bewustwording bij werknemer (individueel) en werkgever (organisatie-niveau)

Veranderen is niet moeilijk

Door inzet van technologie, zoals onze app en online portal zijn onze programma's digitaal beschikbaar en dus toegankelijk en komen (extra) tot hun recht dankzij onze Vitaliteitscoaches. 

Aansprekende resultaten

Zullen uw medewerkers ervaren na het volgen van ons vitaliteitsprogramma & workshops.

Management-informatie

Als werkgever ontvangt u een online dashboard op organisatie-niveau met een 0-meting en een eindmeting dankzij onze Zoho Analytics software.

All-inclusive & op maat

Body-scans, programma op maat, 1-op-1 online of face-to-face coaching, diverse workshops, meetbare resultaten & dashboards,  nazorgprogramma & complementaire vitaliteitscheque te verzilveren in onze webshop.

Er zijn verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen voor de werknemer!

icon-pil-groen

Basis

Voor de medewerker die alleen een steuntje in de rug nodig heeft

 

Reinigingsprogramma

Persoonlijke
vitaliteitsadviezen

Boodschappenlijst en
receptenboek

How2behealthy app

Optioneel: vitaliteitscheque

€79 p.p.  

icon-hart-geel

Totaal

Basis + body-scan, workshops en management-informatie

 

Uitgebreide intake

Uitgebreide medische analyse & body-scan

Reinigingsprogramma

Boodschappenlijst en
receptenboek

How2behealthy app

Workshops op maat*

Vitaliteitscheque  t.w.v. €50

Management dashboard (organisatieniveau)

€349 p.p.  

*Minimaal 10 deelnemers

icon-afvallen-rood

Luxe

Totaal  + Persoonlijk programma en Vitaliteitscoach

 

Uitgebreide intake

Uitgebreide analyse & body-scan

Reinigingsprogramma

Boodschappenlijst en
receptenboek

How2behealthy app

Workshops op maat*

Persoonlijke
vitaliteitsadviezen

Vitaliteitscoach

Vitaliteitscheque t.w.v. €100

Management dashboard (organisatieniveau)

€699 p.p.  

*Minimaal 10 deelnemers

Andere wensen:

We maken graag een offerte op maat? Neem gerust contact op!

Andere wensen:

We maken graag een offerte op maat? Neem gerust contact op!

€79 p.p.  

€349 p.p.  

*Minimaal 10 deelnemers

€699 p.p.  

*Minimaal 10 deelnemers

Geef uw medewerker extra vitaliteit kado!

Ondersteunende natuurlijk producten in onze webshop
Aanvullende diagnostiek, zoals bloedonderzoek
Aanvullende "vitale" diensten van onze partners

Vitaliteit op de werkvloer

Maak kennis met enkele van onze coaches

Lifestyle coach Gorredijk

Patricia Klooster | Natuurvoedingscoach & vertrouwenspersoon

Patricia is Natuurvoedingscoach, maar heeft ook een brede werkervaring binnen het bedrijfsleven, o.a. als vertrouwenspersoon.

Life coach Amsterdam

Iris Meijer | Life coach, Shiatsu en Sjamanistisch therapeut

Iris heeft veel ervaring met het geven van workshops binnen bedrijven en is naast Life Coach, Shiatsu & Sjamanistisch therapeut.

Vitaliteitscoach Sittard

Dr. Beáta Marton | Gewichtsconsulent & lid van ons adviesteam

Beáta heeft een wetenschappelijke achtergrond en is Gewichtsconsulent en tevens lid van ons adviesteam, waar zij een bijdrage levert aan het ontwikkelen van ons datamodel. 

Lifestyle coach Heffen

Thomas Jennes | Gezondheidstherapeut & Aryuvedisch therapeut

Thomas heeft een zeer brede therapeutische achtergrond en is zelf ook ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als fibromyalgie, waarvan hij volledig is genezen.  

Wat vinden klanten van How2behealthy?

Wat krijgt de werkgever en de werknemer allemaal?

Management-informatie

Meten=weten! Als werkgever ontvangt u een collectief dashboard op maat binnen het Vitaliteit op de werkvloer programma. We starten met een 0-meting om de vitaliteit van uw medewerkers voor aanvang van het programma in kaart te brengen. Nadat uw medewerkers het programma hebben afgerond, maken we de balans op en ontvangt u een dashboard met de resultaten op organisatie-niveau. Er geldt een minimum van 5 medewerkers om de privacy van uw medewerkers te waarborgen. 

Intake, analyse en onderzoek

Onze Vitaliteitscoach informeert uw medewerker over het Vitaliteitsprogramma. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, (optioneel) bloedonderzoek, urine- en speekseltest, Body Vital-Check en de Age-Reader bodyscan stelt het adviesteam van How2behealthy een persoonlijk programma samen. 

Reinigingsprogramma

Voordat de medewerker begint aan het persoonlijk programma is het van belang het lichaam te reinigen. Men leert ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten af te bouwen. Door deze reiniging kan het lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. Dit reinigingsprogramma duurt 12 dagen. Nadat uw medewerker het reinigingsprogramma doorlopen heeft, zal hij/zij al degelijk verschil merken met voorheen en vaak ook al wat kilo’s zijn afgevallen.

Persoonlijke vitaliteitsadviezen

Het persoonlijk programma is erop gericht om de oorzaken van verlies aan vitaliteit verder aan te pakken en is via een beveiligde online portal toegankelijk voor uw medewerker. Het programma bevat o.a. persoonlijke voeding- en lifestyle adviezen gelinkt aan maximaal 5 SMART vitaliteitsdoelen. Bovendien kan uw medewerker zijn/haart voortgang en tussentijdse metingen binnen de portal monitoren. De consulent legt het persoonlijk programma aan uw medewerker uit, zodat men kan beginnen aan de volgende fase van het programma. Gemiddeld genomen duurt het programma 3-6 maanden.

How2behealthy Boodschappenlijst + recepten

Om uw medewerker extra te ondersteunen bieden wij een uitgebreide boodschappenlijst met alle producten die ons adviesteam als gezond beoordeelt in de supermarkt. Ook ontvangt uw medewerker een uitgebreid receptenboek. Uw medewerkers kunnen gratis gebruik maken van de How2behealthy app inclusief boodschappenlijst en receptenboek. 

In balans blijven met nacontrole(s)

Nadat uw medewerker met succes het persoonlijk programma heeft doorlopen gaat men verder naar de laatste fase. Hier zal met de consulent of coach afspraken gemaakt worden om het lichaam in balans te houden. Uw medewerker heeft gemiddeld genomen één of twee nacontroles als stok achter de deur. Mocht uw medewerker liever wat langer die stok achter de deur hebben, dan kan het Vitaliteit op de werkvloer programma verlengd worden met het  "Blijf in Balans" programma.

Workshops op maat

Bewustwording is cruciaal om blijvend een gezonde levensstijl aan te nemen. Daarom bieden we workshops op maat aan. Hierbij valt te denken aan een workshop "etiket lezen" van voedingsproducten en burnout preventie. Andere wensen? We horen ze graag! 

Vitaliteitscheque

How2behealthy brengt een gezonde wereld dichter naar uw medewerkers.. Dit doen we o.a. door een waardecheque aan te bieden. Dit tegoed kan uw medewerker in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, extra onderzoek en partnerdiensten.  U kunt als werkgever dit bedrag desgewenst verhogen.  

Fiscale regels | Werkkostenregeling

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) verplicht voor iedere werkgever. De werkkostenregeling is een regeling voor vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers, die deel uit maakt van de Fiscale Vereenvoudigingswet. Deze wet is in het leven geroepen om de wirwar aan regeltjes rondom vergoedingen en verstrekkingen, zoals bij vitaliteit op de werkvloer, te verkleinen. Meer informatie vindt u hier.

Contact

Hoofdkantoor:
Brouwersweg 100

6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl