Natuurlijk Vitaal

How2behealthy is een lifestyle community met professionele programma's op maat. Wij pakken de oorzaak van uw klachten aan.  U bent van harte welkom bij onze consulent in Huldenberg

Wilt u eerst meer weten over de aanpak van How2behealthy? Lees dan gerust even verder…

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven dankzij een blijvend gezonde levensstijl, de basis! Dit kan alleen door de echte oorzaken van deze klachten zoals hiernaast beschreven aan te pakken.
Door als eerste de focus te leggen op gezonde en natuurlijke voeding, zult u merken dat uw eventuele klachten al sterk verminderd worden. Elk lichaam is uniek en dat vraagt ook om een unieke aanpak

Na een uitgebreid onderzoek maakt ons adviesteam een persoonlijk programma. Bij dit programma krijgt u persoonlijke begeleiding door een van onze consulenten.

How2behealthy is opgericht door Ivo Houben (42). therapeut en  ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, haaruitval en huid- en hormonale problemen. 

"Wij doen wat we beloven en maken de zoektocht naar de beste en meest gezonde versie van uzelf tot een comfortabele reis van maanden, in plaats van een jarenlange worsteling (jojo-effect)"

Chronische ontsteking

Ontstekingen zijn nuttig omdat beschadigingen in ons lichaam  herstellen. Deze ontstekingsvorm is een sluipmoordenaar zonder symptomen en is de gevaarlijke variant.

Disbalans in voedingsstoffen

Aan de basis van veel klachten ligt een voedingspatroon arm aan voedingswaarde en rijk aan schadelijke stoffen!

Insulineresistentie-syndroom

Het insulineresistentiesyndroom oftewel stofwisselingssyndroom ligt ten grondslag aan welvaartsziekten en zorgt dat ons lichaam steeds moeizamer op voeding en suikers gaat reageren

Verstoring zuur-base balans

Stress, een ongezonde levensstijl en te weinig slaap zorgen voor verzuring van de weefsels. 

Pak de oorzaak van uw klachten aan. Meld u aan voor een vrijblijvend consult!

Voor wie?
Met name geschikt bij vermoeidheid, diabetes type 2, maag-darmklachten, gewrichtsklachten en/of gezond gewicht verliezen.

✔ Uitgebreid consult en onderzoek 

✔ Reinigingsprogramma

✔ Persoonlijke vitaliteitsadviezen

✔ Boodschappenlijst en receptenboek

✔ How2behealthy app

4 consulten + 1 x nacontrole

Vitaliteitscheque t.w.v. €50

Gratis en vrijblijvende intake 

Tijdens een gratis en informatief consult informeert uw consulent en Gezondheidstherapeute Hilde u over het Natuurlijk Vitaal programma. 

Toegespitst op uw persoonlijke situatie

Het Natuurlijk Vitaal programma is een programma op maat toegespitst op uw persoonlijke situatie. Het is onder andere samengesteld aan de hand van een uitgebreide medische vragenlijst,  urine- en speekseltest en diverse andere metingen. 

Start: reinigingsprogramma

Voordat u begint aan het programma is het van belang het lichaam te reinigen. U leert ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten af te bouwen. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. Dit reinigingsprogramma duurt 12 dagen. Gedurende deze periode stelt ons adviesteam uw persoonlijk programma samen. Indien nodig adviseert ons team aanvullend bloedonderzoek of een bodyscan.

Persoonlijk programma 

Nadat u het reinigingsprogramma doorlopen heeft, zult u al degelijk verschil merken met voorheen. Ook zult u al wat kilo’s zijn afgevallen. Door middel van een vragenlijst en diverse metingen kijken we hoe uw vitaliteit erop vooruit is gegaan. Uw consulent legt het persoonlijk programma aan u uit, zodat u kunt beginnen aan de volgende fase van uw programma.

Begeleiding en coaching

Uw consulent of coach doorloopt het hele proces met u, van begin tot eind. Aan uw consulent of coach kunt u altijd advies vragen. 

Boodschappenlijst & recepten

"Gezonde mayonaise, ketchup, brood & ijs. Ze liggen in de schappen, maar weet u waar?"

Om u extra te ondersteunen in de verandering naar een prettige en gezonde levensstijl heeft ons adviesteam een uitgebreide, gevarieerde boodschappenlijst voor u samengesteld, die op basis van recentelijk wetenschappelijk onderzoek uw vitaliteit en een gezond gewicht ondersteunt.  Geen dieet dus, maar bewust shoppen binnen het aanbod is de sleutel tot succes! U leert simpele vuistregels om etiketten te lezen en ontvangt een uitgebreid receptenboek. De Boodschappenlijst en receptenboek kunt u ook terugvinden in de How2behealthy app.  

Waardecheque

How2behealthy maakt het makkelijker om een gezonde levensstijl vol te houden. Dit doen we o.a. door een waardecheque t.w.v. €50 gratis aan te bieden binnen het programma. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: ondersteunende producten zoals superfoods, aanvullend (bloed)onderzoek of bodyscan, vouchers om producten of diensten bij onze geselecteerde partners te kopen, zoals gezond ijs (Nicecream). Hiermee word een gezonde levensstijl een plezierig medicijn!

In balans blijven met nacontrole(s)

Nadat u met succes het persoonlijk programma heeft doorlopen gaat u verder naar de laatste fase. Hier zult u met uw consulent of coach afspraken maken om uw lichaam in balans te houden en heeft u 1 of 2 consulten over ter nacontrole. Mocht u toch liever wat langer die stok achter de deur hebben dan kunt u dit verlengen met het "Blijf in Balans programma".

De aanpak: 5 fasen

De aanpak: 5 fasen

icon-loepje-groen

1. Onderzoek

Tijdens het 1e gratis consult wordt u vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden. Ter voorbereiding van dit gesprek vult u een vragenlijst en eetdagboek in, waarmee wij inzichten krijgen in uw huidige gezondheid, leefstijl en eetpatroon. Daarnaast levert u wat ochtendurine in. Optioneel wordt er bloedonderzoek en aanvullende onderzoeken (via partners) uitgevoerd, indien u besluit een van de programma's te volgen*. Hierdoor krijgen we meer inzichten in uw lichamelijke gezondheid en kunnen we een passend persoonlijk programma voor u maken. 

*Binnen de programma's zit een waardecheque inbegrepen waarmee in overleg aanvullende onderzoeken ingezet kunnen worden. 

icon-wortel-geel

2. Reiniging

Voordat u begint aan het programma is het van belang dat uw lichaam gereinigd wordt. Door deze reiniging kan uw lichaam alvast wennen aan de nieuwe gezonde en natuurlijke voeding. U gaat tijdens deze 1e fase het gebruik van ongezonde koolhydraten, vetten en eiwitten langzaam afbouwen. Na deze 12 dagen voelt en ziet u al een positief verschil.

Er is meer...

Alleen maar pure voeding

Alleen maar pure voeding

Gezonde voeding is uw medicijn! Wij richten ons voornamelijk op voeding waarin zo weinig mogelijk verkeerde vetten, (verborgen) suikers en andere toevoegingen zitten zoals E-nummers. Dit wordt ook wel het "Clean-Eating" principe genoemd.
We tellen geen calorieën, koolhydraten of suikers maar letten op de juiste voedingstoffen die passen bij uw lichaam. Ook adviseren wij alleen voedingsmiddelen die "trage koolhydraten" bevatten. Hierdoor draagt onze voeding bij aan een gezonde hormonale balans en (blijvend) gewichtsverlies. 

icon-brief-rood

3. Persoonlijk programma

Na de reiniging verrichten we nog een aantal metingen en brengen we de eerste resultaten aan de hand van het door u gekozen programma in kaart. Daarna gaat uw coach het persoonlijk programma aan u uitleggen en samen met u doorlopen, zodat u kunt beginnen aan de eerste fase van een van onze programma’s.

 


Er is meer...

Boodschappenlijst

Boodschappenlijst

Een uniek onderdeel van onze programma's is de supermarktgids oftewel boodschappenlijst. Het gebruik van pure en natuurlijke voeding zonder toevoegingen, maar met alleen "trage koolhydraten" is de basis om uw gestelde doelen te bereiken. In de supermarktgids vindt u een boodschappenlijst van alle producten die u tijdens het programma mag nuttigen. Bovendien bevat het programmaboek een uitgebreid receptenboek met makkelijke recepten voor het hele gezin.

De boodschappenlijst en receptenboek vindt u ook in de How2behealthy app, makkelijk toch!

Gezond gewicht verliezen

Gezond gewicht verliezen

Houdt u er rekening mee dat het toewerken naar een voor u passende levensstijl vaak betekent dat u gaat afvallen. Dit gewicht verliezen gebeurt op een gezonde en verantwoordelijke manier, aangezien wij met natuurlijke voeding werken. Een lichaam in balans zorgt voor minder zin in zoetigheid en drang naar een vette hap. Hierdoor bent u in staat om het programma makkelijk vol te houden.

icon-pil-groen

4. Integreer uw levensstijl

U heeft uw doelen behaald, maar u bent er nog niet. Na het "behalen van uw rijbewijs" dient u nog te "leren rijden". Binnen de programma's reserveren we voldoende consulten voor de nacontrole van ongeveer 3-6 maanden. Een gezonde levensstijl vraagt ook om bewustwording. In ons programmaboek vindt u veel informatie terug over belangrijke thema's zoals leefstijlregels, etiket lezen en nog veel meer. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat u blijvend resultaat boekt.  

Er is meer...

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Vitaliteit, verjonging of gezondheidscheque

Wij geloven dat een hechte samenwerking met onze aangesloten partners een gezonde wereld dichter naar u brengt. Dit doen we o.a. door een cheque aan te bieden binnen de programma's. Dit tegoed kunt u in onze webshop verzilveren voor: natuurlijke producten, onderzoeken en partnerdiensten zoals een lunch bij een écht gezond restaurant. 

 Meer lezen over onze waardecheques?

Samen met anderen

Samen met anderen

U bent niet alleen! We bieden diverse evenementen aan zoals een supermarktsafari waar u niet alleen kennis maakt met de producten uit onze boodschappenlijst, maar u komt ook in contact met andere deelnemers die samen met u een reis maken naar een blijvend gezonde levensstijl. Bovendien is er een besloten How2behealthy groep waar u vragen kunt stellen aan andere deelnemers of ervaringen deelt.

 

icon-vinkje-rood

5. Nazorg

Na afloop van het programma vieren we het behaalde resultaat met een leuke attentie. Behoefte aan een stok achter de deur? Dan is het  mogelijk om losse consulten bij te kopen of zelfs gebruik te maken van het ‘’Blijf in Balans’’ programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw desbetreffende consulent.

How2behealthy is de gids bij uitstek naar een klachtenvrij leven. Maak van een gezonde levensstijl een plezierig medicijn! 

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om . En dit hebben ze niet alleen gedaan. Met de begeleiding van een How2behealthy consulent wordt een gezonde levensstijl de nieuwe standaard.

Benieuwd hoe anderen ons Natuurlijk Vitaal programma hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Pascale en Ineke. Of bekijk meer ervaringsverhalen…

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van How2behealthy

How2behealthy heeft al honderden mensen geholpen om . En dit hebben ze niet alleen gedaan. Met de begeleiding van een How2behealthy consulent wordt een gezonde levensstijl de nieuwe standaard.

Benieuwd hoe anderen ons Natuurlijk Vitaal programma hebben ervaren? Bekijk dan het verhaal van Pascale en Ineke. Of bekijk meer ervaringsverhalen…

"Na 2 weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen. Bovendien ben ik bijna 20 kilo afgevallen"

"Mijn migraine is zeker 80-85% minder. Bovendien ben ik behoorlijk wat kilo's afgevallen"

Gratis consult bij uw dichtstbijzijnde consulent

Tijdens het gratis consult nemen onze specialisten uitgebreid de tijd om kennis te maken en uw persoonlijke situatie te bespreken. Ook vertellen we u hoe het How2behealthy programma werkt. Geheel vrijblijvend!

Vitaal worden in Huldenberg

U vindt het How2behealthy Huldenberg centrum aan de Stroobantsstraat 99 in Huldenberg, vlakbij Leuven

Hilde van Hoecke: Na een loopbaan van meer dan 24 jaar als wetenschappelijk researcher bij de grootste brouwerij ter wereld, was het voor mij tijd om een nieuwe richting in te slaan. Ik besloot om mijn hart te volgen en werd Gezondheidstherapeute. Ook ben ik lid van het adviesteam van How2behealthy. Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis en know how pp gebied van kruiden en natuurlijke therapieën door te geven aan geïnteresseerden. Ik wil zoveel mogelijk mensen, op een holistische manier, begeleiden naar een gezondere levens- en voedingsstijl. Dit door de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen.

Geïnteresseerd in een gratis informatief consult? Vul dan uw gegevens in en vraag een vrijblijvend 1e consult aan bij Hilde van Hoecke in Huldenberg.

  •