How2behealthy Maastricht

Jose Kleinen en Ivo Houben | +31(0)438524375 

Gezond afvallen in Maastricht

Ivo Houben | Natuurgeneeskundige | Vitaliteitscoach 
How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Jose Kleinen | Gewichtsconsulente | Emotie-eten coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht

Ivo Houben

Mijn naam is Ivo Houben en ik ben oprichter van How2behealthy en tevens natuurgeneeskundig therapeut. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, haaruitval en huid- en hormonale problemen.

Deze klachten ontstonden vrijwel allemaal kort na elkaar toen ik medio 20 was. Ik raakte in paniek en begon zoals zovelen een zoektocht en greep naïef als ik was, bijna alle makkelijke (schijn)oplossingen aan die voorhanden waren. Helaas zonder resultaat en achter gezien een lijdensweg.

Na een lange zoektocht en het aanpassen van mijn voeding en leefstijl ging ik er beter uitzienviel de nodige kilo's af en kreeg weer zelfvertrouwen. Ik ben me laten omscholen en mijn eigen praktijk en How2behealthy volgde snel toen ik weer plezier en voldoening uit mijn werk kon halen.

José Kleinen

Mijn naam is José Kleinen. Ik werk als consulente bij How2behealthy Maastricht en begeleid cliënten binnen het Natuurlijk Vitaal programma.

Mijn passie ligt al tientallen jaren bij voeding en de laatste jaren met name bij gezonde voeding. Wat mij vooral interesseerde vanaf het moment dat ik zelf leerde koken was welke voedingsstoffen voeding bevat en ik verzamelde recepten omdat ik hou van lekker eten, voornamelijk lekker en verantwoord eten. Jaren geleden kreeg ik problemen met mijn huid. Ik at best redelijk gezond maar was uiteraard zoals velen niet op de hoogte van de voedingsfouten die ik maakte. Hierdoor ben ik bij een therapeute terecht gekomen waar ik veel kennis heb opgedaan over wat voeding doet met je lichaam. Door een gezondere leefwijze, waar ‘gezonde voeding en voedselcombinaties’ het grootste aandeel in heeft, kan ik mijn huid in een goede conditie houden. Graag wilde ik door mijn eigen ervaring ook andere mensen gaan helpen die kampen met diverse problemen door o.a. het nuttigen van verkeerde, te veel of juist te weinig voeding. Het soort voeding, de juiste voedselcombinaties en aantal eetmomenten is ontzettend belangrijk om je lekker in je vel, energiek en minder opgeblazen te voelen. Zorg je goed voor je innerlijk dan profiteert hiervan ook je uiterlijk!

Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding Gewichtsconsulente te gaan volgen en later de verdiepingsmodule ‘Emotie eten’. Zo is mijn passie mijn werk geworden.

Gezonde mensen hebben vele wensen, de zieke maar 1!

Onze holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met een van onze programma's leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  maag en darm problemen, moeilijke stoelgang, vermoeidheid, overgewicht / afvallen, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressie, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, onzekerheid, levenslopen en het vastlopen in dagelijks functioneren.

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurvoeding en natuurlijke ondersteunende middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid & vitaliteit!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw gezondheid!

NIEUW: u kunt nu ook zelf een gratis kennismakingsgesprek of (e)-consult inplannen van 30 min (€35) of 60 min (€65) in onze online agenda. Consulten vinden plaats op locatie of op afstand (skype/telefoon). 
Ideaal als u gerichte vragen of adviezen wenst? Bijvoorbeeld: hoe kan voeding en natuurlijke middelen mijn weerstand verbeteren en bescherming bieden tegen het corona virus?

Gezonde groet!  Uw vitaliteitscoaches: Ivo & Jose

 

Gezond afvallen in Maastricht

Natuurgeneeskundige | Vitaliteitscoach 
How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Gewichtsconsulente | Emotie-eten coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
✔ Natuurlijk Jong
Natuurlijk Gezond
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
Iriscopie
Voeding- & supplementadvies

Healthchecks:
✔ AGE-Reader test
✔ Body-Vital-Check

Neem contact op

Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Deze klanten gingen u voor