Vitaliteitscoach Zwalm

How2behealthy Zwalm

Koen de Groot | +32(0)495 258 342 

How2behealthy Zwalm

Mijn naam is Koen De Groot en ik ben een Holistisch Vitaliteitscoach in Zwalm (BE) voor How2behealthy. Ik ben al meer dan 5 jaar "bezeten" over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Vroeger had ik een zeer ongezonde levensstijl. Een onregelmatig slaappatroon, at veel fast food, bewoog heel weinig en ging teveel uit. Dit begon zijn tol te eisen en ik begon mij na verloop van tijd slecht in mijn vel te voelen. Futloos, angstig, depressief en noem maar op. Op dat moment was mijn lichaam aan het schreeuwen om verandering en ik heb er gelukkig naar geluisterd.

"The first wealth is health"

Mijn missie was om de meest optimale levensstijl te ontdekken en ik zou niet stoppen tot ik die had gevonden. Ik ben keihard beginnen te studeren en al de kennis die ik vergaarde, te implementeren in mijn dagelijkse leven. De resultaten lieten niet lang op zich wachten. Ik kreeg weer de energie die ik als jonge kerel had en mijn depressie verdween als sneeuw voor de zon, mijn zelfvertrouwen kreeg ook een boost, zelfs mijn kijk op het leven werd anders. Je kan mij gerust een ervaringsdeskundige noemen. Ik weet wat een gezonde levensstijl kan teweegbrengen, hoe wonderlijk en herboren je je kan voelen.

"Dont't wait. The time will never be just right"

Ik heb nu een nieuwe missie, ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om gezond te worden en te blijven. Er zijn zoveel mensen die gevangen zitten in een ziek lichaam en ik wil hen helpen openbloeien. Zoveel chronische ziekten (hart -en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk etc.) zijn perfect te voorkomen en te genezen door een gezonde levensstijl.

Daarom heb ik als vitaliteitscoach Zwalm (BE) gekozen om voor How2behealthy te werken omdat zij weten dat we voor een holistische aanpak moeten gaan. De OORZAAK van het probleem aanpakken en niet zomaar de symptomen behandelen.

Vitaliteitscoach Koen: fit worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons Natuurlijk Vitaal programma!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische  Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, moeilijke stoelgang, oververmoeidheid, gewichtsproblemen, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, relatieproblemen, onzekerheid, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & diverse programma's gericht op vitaliteit, verjonging en gezondheid

Bent u nieuwsgierig wat Koen als onze Vitaliteitscoach voor u kan betekenen?

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Koen uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Vitaliteitscoach Zwalm

Holistisch Vitaliteitscoach Zwalm &
veganist
How2behealthy Zwalm (BE)

How2behealthy Zwalm biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Blijf in Balans
✔ Vitaliteit op de werkvloer

Losse consulten:
Voedingsadvies

Meer lezen?

Nieuws

Programma’s

Klantervaringen

Evenementen

Neem contact op

Koedrevestraat 4
9630 Zwalm (BE)

+32 (0)495 258 342

kdegroot@how2behealthy.be

Deze klanten gingen u voor