How2behealthy waasland

How2behealthy Waasland

Ward Mys | +32 475 35 10 94

How2behealthy Waasland

Mijn naam is Ward Mys, woonachtig te kruibeke en ik ben Lifestyle coach voor How2behealthy in Waasland (BE).

Ik studeerde ergo- & kinesitherapie en Osteopathie. Verder heb ik me bekwaamd als Hartcoherentie- en Ademhalingscoach. Vanuit deze kennis, ervaringen, interesses en mijn passie voor gezondheid in het algemeen, ben ik me steeds verder blijven verdiepen in wat nodig is om mijn doel te bereiken. Mensen trachten te gidsen, tijdens hun drukke levens, in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl.

Ik maak hierbij graag gebruik van wat de How2beHealthy-programma’s te bieden hebben, die zorgen voor een gezond en gebalanceerd leven waarbij voeding, levensstijl en beweging een cruciale rol spelen.

In combinatie met verschillende andere technieken en methoden wil ik mijn passie over gezondheid met iedereen delen. De juiste aanpak en coaching zijn daarin cruciaal waarbij een individuele begeleiding het meeste effect biedt en het meest bijdraagt aan een beter algemeen welbevinden en in het vinden van meer dagdagelijkse energie en levenslust.

Het gaat erom je leven op elk gebied in balans te brengen door kleine veranderingen in je levensstijl door te voeren die een grote impact op je gezondheid kunnen hebben.

Belangrijk in onze aanpak is de holistische benadering van het individu waarbij we de oorzaken aanpakken en niet de symptomen. We vragen wel een uitgesproken engagement en motivatie om samen er het beste van te kunnen maken met als doel het meest optimale resultaat.

De unieke programma’s en de persoonlijke begeleiding leggen de basis voor een progressief herstel van diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hooggevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

“Gezondheid is mijn uitgangspunt. Behoud van preventie en zoeken naar doelgerichte zorg via een holistische benadering. De mens staat centraal en is de essentie; de rest is bijzaak.

Als u interesse toont voor deze aanpak en nieuwsgierig bent naar wat dit voor u persoonlijk kan betekenen, dan kan ik u tijdens een gratis consult (op locatie of online) meer uitleg geven.

Persoonlijke doelen kunnen besproken worden en ik leg ook graag uit hoe onze programma’s werken en u kunnen vooruithelpen in je zoektocht naar meer levenskwaliteit en gezondheid.

ward cirkel rood

Hartcoherentie- en Ademhalingscoach |
Lifestyle Coach
How2behealthy Waasland (BE)

How2behealthy Waasland biedt aan:

Programma's:

✔ Natuurlijk Gezond
Natuurlijk Vitaal
✔ Blijf in Balans

Losse consulten:
Voedingsadvies
Hartcoherentie consult
Ademhalingsconsult

Meer lezen?

Nieuws

Programma’s

Klantervaringen

Evenementen

Neem contact op

Kamiel De Cockstraat 7
9150 Kruibeke

+32 475 35 10 94

wmys@how2behealthy.be

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Deze klanten gingen u voor