gezond afvallen vitaliteitscoach Izegem
Gezond afvallen Izegem

Vitaliteits- en afslankcoach 
How2behealthy Izegem

How2behealthy Izegem

Gezond Afvallen Izegem met Eva Lenez: Uw Expert in welzijn en gezondheid

Hallo en welkom bij Eva Lenez, dé specialist in gezond afvallen Izegem! Als een gepassioneerde professional op het gebied van welzijn en gezondheid in Izegem, sta ik klaar om u te begeleiden op uw reis naar een gezondere versie van uzelf.

Mijn benadering wordt gekenmerkt door enthousiasme, spontaniteit en eerlijkheid. Wat mij onderscheidt, is mijn empathische benadering en mijn vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften. Wij geloven dat iedereen uniek is en de potentie heeft om persoonlijke groei te ervaren.

"Uw welzijn is mijn passie"

Ik geloof sterk in de unieke groeimogelijkheden van elk individu wat essentieel is voor gezond afvallen in Izegem. Mijn keuze voor How2behealthy komt voort uit een diepe passie om mensen te helpen op het gebied van gezondheid. Met een gezamenlijk holistische benadering pakken we zowel fysieke als mentale oorzaken van problemen aan, waarbij voeding een cruciale rol speelt.

Mijn benaderingen omvatten onder andere voeding, kruiden, bachbloesems en lichaamsgericht werk. Samen kunnen we genezen en ondersteunen door gebruik te maken van de schatten die de natuur ons biedt.

Extra specialisaties:

  • Bachelor Toegepaste Psychologie
  • Herborist 
  • Detox 
  • Mindfulness 
  • Reiki 1e graad
  • Natuurgeneeskundig therapeut in opleiding HBO5+

"Elk mens kan genezen met behulp van de schatten van de natuur"

Samen gaan we voor een gezond, gelukkig en gebalanceerd leven in Izegem.

Ben je klaar om te starten met gezond afvallen in Izegem? Neem dan nu contact op met Eva Lenez en begin aan uw persoonlijke reis naar een betere gezondheid!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Gezond afvallen Izegem

Vitaliteits- en afslankcoach 
How2behealthy Izegem

How2behealthy Izegem biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Reikhi
✔ Voedingsadvies

Neem contact op

Stationsstraat 15
8870  Izegem

+32 (0)471383331

elenez@how2behealthy.be

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
(dinsdag gesloten)
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor