Gezond afvallen in Maastricht
Gezond afvallen in Maastricht

Ivo Houben | Natuurgeneeskundige | Vitaliteits- en afvalcoach 
How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Jose Kleinen | Gewichtsconsulente | Emotie-eten coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht met Ivo Houben:
Van persoonlijke strijd naar succesverhaal

Hallo! Ik ben Ivo Houben, de oprichter van How2behealthy en een toegewijd natuurgeneeskundig therapeut. Mijn reis naar gezondheid begon als een persoonlijke worsteling toen ik in mijn midden twintig was. Ik werd geconfronteerd met klachten zoals burnout, depressie, haaruitval en huid- en hormonale onevenwichtigheden.

Zoals velen in die situatie, zocht ik wanhopig naar oplossingen. In mijn zoektocht probeerde ik bijna alle beschikbare (vaak tijdelijke) remedies. Maar helaas brachten deze schijnoplossingen me niet de hoop die ik zocht; in plaats daarvan voelde ik me verstrikt in een eindeloze cyclus van teleurstellingen.

Gelukkig ontdekte ik na een zoektocht en aanpassing van mijn voedings- en levensstijlgewoonten een weg naar herstel. Mijn transformatie was aanzienlijk: niet alleen voelde ik me beter, maar ik verloor ook overtollige kilo's en herwon mijn zelfvertrouwen. Geïnspireerd door deze persoonlijke reis, besloot ik me te heroriënteren en mijn eigen plan te gaan volgen. Zo ontstond mijn eigen praktijk en How2behealthy, gedreven door voldoening in het helpen van anderen.

Ben je op zoek naar een weg naar gezond afvallen in Maastricht? Vertrouw op mijn ervaring, eerlijkheid en expertise. Samen kunnen we jouw gezondheidsdoelen bereiken en welzijn bevorderen.

Afvalexpert Maastricht met José Kleinen:
Van passie voor voeding tot een vitaal Leven

Hallo! Ik ben José Kleinen, een toegewijde consulente bij How2behealthy in Maastricht. Mijn reis met voeding begon vele jaren geleden uit pure passie voor lekker en gezond eten. Als enthousiaste kok was ik altijd gefascineerd door de voedingswaarde van gerechten. Maar, zoals velen, ontdekte ik dat zelfs met redelijk gezonde voeding, er aspecten waren die mijn huidproblemen veroorzaakten.

Gezonde mensen hebben vele wensen, de zieke maar 1!

Gelukkig vond ik via een therapeute inzicht in voedingsfouten en de impact van gezonde voeding op mijn huid en welzijn. Nu wil ik anderen helpen in Maastricht die worstelen met voedingskeuzes en hun impact op gezondheid en welzijn. Het is essentieel om de juiste voedselcombinaties te kennen en te begrijpen hoe voeding je innerlijke en uiterlijke gezondheid beïnvloedt.

Daarom koos ik voor een opleiding als Gewichtsconsulente en verdiepte ik me in 'Emotie eten'. Mijn persoonlijke ervaringen hebben mijn passie omgezet in een missie om anderen te begeleiden naar een gezondere levensstijl in Maastricht.

Beluister de signalen van je lichaam in Maastricht

Bij How2behealthy hanteren we een holistische aanpak, variërend van fysieke tot mentale en emotionele welzijnsaspecten. Of je nu worstelt met fysieke problemen zoals maag- en darmklachten, overgewicht of gewrichtsproblemen, of mentale uitdagingen zoals depressie en burn-out, wij bieden programma's die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften.

Het is cruciaal om aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam. Door natuurlijke voeding en ondersteuning te omarmen, stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Neem de regie over je gezondheid en vitaliteit met How2behealthy in Maastricht!

Ps: In 2023 zijn we vereerd met onze nominaties voor zowel de Nationale Zorg Innovatieprijs als de European Business Awards 2023 van het European Business News Magazine. Deze erkenning heeft ons ook de titel "Natural Health Care Specialists of the Year 2023" in de Benelux opgeleverd. Een prachtige waardering waar we trots op zijn.

Tot snel? Met gezonde groeten, je vitaliteitscoaches: Ivo & José.

Gezond afvallen in Maastricht

Natuurgeneeskundige | Vitaliteits-
en afvalcoach 
How2behealthy Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Gewichtsconsulente | Emotie-eten coach 
How2behealthy Maastricht

How2behealthy Maastricht biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Natuurlijk Gezond
Vitaliteit op de werkvloer
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
Iriscopie
Voeding- & supplementadvies

Healthchecks:
✔ AGE-Reader test
Healy Frequentietherapie
DNA-Onderzoek
Basisscreening Darm
Omega 3 bloedtest

Neem contact op

Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

+31 (0)438524375

+31 (0)625004192

info@how2behealthy.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Boek een afspraak online

 Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in onze online agenda. Direct advies nodig? Plan dan een (E-)consult online of op locatie bij uw consulent naar keuze. 

Gezond afvallen

Deze klanten gingen u voor