Gebakken vis met groenten en botersaus

Gebakken vis


Gebakken vis met groenten en botersausIn dit recept met gebakken vis gebruiken we zalmfilet. Geen liefhebber van zalm? Dan kan er ook worden gekozen voor andere vis. Ook kabeljauw en zeebaars eigenenMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

december 8, 2023


Frisse yoghurtdressing of -dipsaus

Yoghurtdressing


Frisse yoghurtdressing of -dipsaus Yoghurtdressing kan op veel verschillende manieren worden gemaakt. Vaak worden er aan de yoghurt stukjes komkommer, knoflook of munt toegevoegd. Maar ook een rood pepertje, citroen of mayonaiseMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

november 24, 2023


Toast met mozzarella en tomaat uit de oven

Toast


Toast met mozzarella en tomaat uit de oven Toast wordt meestal bereid met wit- of tarwebrood. Met tarwe is in de loop der jaren teveel geknoeid. Het graan bevat nauwelijks nog voedingsstoffen,Meer lezen…

Bereidingstijd: ,

november 15, 2023


Mosselen met rode ui, tomaten en tijm

Mosselen


Mosselen met rode ui, tomaten en tijm Mosselen zijn weekdieren kunnen zowel in zoet- als zout water voorkomen. De mosselen die wij eten zijn ’gewone mosselen’ (Mytilus edulis) en komen uit ‘brakMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

oktober 26, 2023


Mie met Chinese kool, kokosmelk en stukjes mango

Mie


Mie met Chinese kool, kokosmelk en stukjes mango Dit recept met mie is heerlijk romig door de kokosmelk. Kokosmelk en Chinese kool is een heerlijke combinatie. Door 100 gram Chinese kool teMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

oktober 6, 2023


Page 7 of 44