
Gebakken vis met groenten en botersausIn dit recept met gebakken vis gebruiken we zalmfilet. Geen liefhebber van zalm? Dan kan er ook worden gekozen voor andere vis. Ook kabeljauw en zeebaars eigenenMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
december 8, 2023

Frisse yoghurtdressing of -dipsaus Yoghurtdressing kan op veel verschillende manieren worden gemaakt. Vaak worden er aan de yoghurt stukjes komkommer, knoflook of munt toegevoegd. Maar ook een rood pepertje, citroen of mayonaiseMeer lezen…
Bereidingstijd: 10 min, recepten
november 24, 2023

Toast met mozzarella en tomaat uit de oven Toast wordt meestal bereid met wit- of tarwebrood. Met tarwe is in de loop der jaren teveel geknoeid. Het graan bevat nauwelijks nog voedingsstoffen,Meer lezen…
Bereidingstijd: 20 min, recepten
november 15, 2023

Mosselen met rode ui, tomaten en tijm Mosselen zijn weekdieren kunnen zowel in zoet- als zout water voorkomen. De mosselen die wij eten zijn ’gewone mosselen’ (Mytilus edulis) en komen uit ‘brakMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
oktober 26, 2023

Mie met Chinese kool, kokosmelk en stukjes mango Dit recept met mie is heerlijk romig door de kokosmelk. Kokosmelk en Chinese kool is een heerlijke combinatie. Door 100 gram Chinese kool teMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
oktober 6, 2023