Scampi’s arrostiti met knoflook en rode peper

Scampi's


Scampi’s arrostiti met knoflook en rode peperScampi’s oftewel grote garnalen danken hun roze kleur aan het stofje astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde, één van de fytonutriënten. Fytonutriënten zijn chemische verbindingen die vanMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juni 15, 2021


Vis met groenten pocheren

Vis met groenten


Vis met groenten pocheren Door het pocheren van vis blijft de smaak beter behouden. Wat is pocheren precies? Pocheren is het gaar laten worden van voedsel in heel weinig vocht zodat hetMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juni 6, 2021


Kleine pompoenpannenkoeken met gebakken appel

Pompoenpannenkoeken


Kleine pompoenpannenkoeken met gebakken appel Een heerlijk weekend-ontbijt van pompoenpannenkoeken met gebakken appel, geserveerd met yoghurt met speculaaskruiden. In dit recept is gekozen voor speltmeel. Mensen met een gluten-allergie kunnen het speltmeelMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

mei 22, 2021


Mango ijs maken met yoghurt

Mango ijs maken


Mango ijs maken met yoghurt Zelf mango ijs maken is leuk om te doen maar nog belangrijker is dat het met verantwoorde ingrediënten kan. Het meeste ijs bevat geraffineerde suiker en andereMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

mei 2, 2021


Chia pudding als ontbijt

Chia pudding


Chia pudding als ontbijt De zaadjes van de Salvia Hispanica noemen we chiazaadjes. Deze plant is familie van de muntplant. De Salvia Hispanica vindt zijn oorsprong in Mexico. Heel vroeger werden dezeMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

april 17, 2021


Page 14 of 40