Spinaziesoep met kokosmelk en roomkaasSpinaziesoep kan worden gegeten als voorgerecht maar ook als maaltijdsoep met een sneetje roggebrood of crackers. Spinazie is rijk aan vitaminen en mineralen. In de groene topper zitMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
juli 31, 2021
Pastasalade met zalm, pesto en tomaatjes Boekweitkorrels worden gemaakt van de zaden van een plant uit de duizendknoopfamilie. Boekweit geen graansoort en is glutenvrij. Het past dus uitstekend in een glutenvrij dieet.Meer lezen…
Bereidingstijd: 40 min, recepten
juli 24, 2021
Havermoutpap met rode vruchtjes en cacao Haver is een éénjarige plant welke behoort tot de ‘grassen familie’. Havermout zijn geplette en geknipte haverkorrels. Havervlokken zijn niet geknipt en dus iets groter. VanMeer lezen…
Bereidingstijd: 20 min, recepten
juli 12, 2021
Zomerse salade met spinazie, aardbeien en walnoten Spinazie is een goede bron van vitamine C en K. Vitamine C is erg belangrijk voor het immuunsysteem. Deze vitamine is in water oplosbaar. EenMeer lezen…
Bereidingstijd: 20 min, recepten
juli 3, 2021
Heerlijke kipmarinade voor barbecue kip Deze kipmarinade is zeer geschikt voor kip op de barbecue. Als de barbecue weer aan kan is het heerlijk om te genieten van de reuk van gemarineerdMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
juni 26, 2021